Wacanku ireng lan jambon kanggo wulan Juli lan Agustus. Cicilan kaping 1: ireng

Agustus rampung lan panas panas infernal. Aku wis ngalamati dheweke ing wektu sing padha intensitas lan entheng nalika maca. Yaiku, kanthi geni, getih lan angkara ing dina kringet banget. Lan karo romansa, kekarepan lan erotis ing sing luwih alus. Wis ana luwih akeh buku lan maca manehmesthi, nanging dheweke kudu milih. Dadi ana ing kana 3 paling ireng ing cicilan kaping 1 iki.

Ana telung judhul internasional sing mlebu a Amerika, Italia lan Prancis.

Ora ana gagak - John Hart

Wong amerika John Hart wis tetep karo aku musim salju iki nalika aku maca Pangentasan. Banjur aku terus Raja ngapusi, sing durung rampung ngyakinake aku. Saiki wis dadi iki Ora ana gagak, sing ya, dheweke bener maneh. Aku seneng karo dheweke gaya saka panulis iki, prosa lan ciptane watake cukup jero. Ing novel iki dheweke bali nyipta a plot apik lan karakter kasebut uga misuwur.

Komunitas cilik sing digegirake dening ngilang cah wadon. Setahun mengko, John merrimon, sedulur lanang umur 13 taun, ndeleng kepiye tragedi sing ditindakake ibune ing depresi lan obat-obatan lan bapake uga ilang. Nemen kepengin nemokake dheweke, utawa paling ora, dheweke darmabakti kanggo investigasi dhewe, kanthi pitulung kanca lan uga kolusi polisi tanggung jawab kanggo kasus kasebut, detektif Goleki Clyde.

Pemburu, uga kepengin banget karo kasus kasebut, ana ing ngarepe kontrol lan obsesi dhewe, sing nyebabake dheweke melu emosi karo perasaan campuran marang ibune bocah lanang kasebut. Wujude saka mantan kanca raksasa lan kaganggu, kacilakan lalu lintas sing ngganggu sing lanang dadi seksi lan ngilang cah wedok liyane akhire dadi rumit. Lan para tersangka wiwit akeh.

Iki carane mateni awakmu dhewe - Mirko Zilahy

Novel debut saka panulis Italia iki, aku wis suwe duwe portofolio lan pungkasane bisa njupuk. Lan sajujure Aku ngarepake luwih akeh, sanajan pancen apik yen mlaku-mlaku Roma salah siji cara. Ing kene udan banget, peteng lan monster ala sing diarani julukan kasebut Sombra sing manggon ing jagad ngisor lemah. Nanging kurator Enrico Mancini lan time tetep sadurunge teka.

Mancini, polisi khas Eropa sing wis melu kursus babagan profil kriminal ing FBI, uga stereotipe klasik saka wong sing angker amarga garwane amarga kanker. Dheweke paling ala, sanajan dheweke tim, kompeten lan efektif, tetep ana ing sisih sampeyan.

Nanging sanadyan crita utawa lingkungan uga resolusi kasebut ora nggayuh Sing nggawa aku nutup buku, desahan, lan manthuk marem. Mungkin angel banget lan luwih bisa diarepake saka tokoh utama sing bisa nggawe luwih apik. Sampeyan uga ora bisa ngindhari bandhing karo polisi Italia liyane kanthi karisma liyane Schiavone utawa Ricciardi, mung menehi rong conto. Nanging mbok menawi yaiku sampeyan mung kudu menehi kasempatan liyane.

Efek Domino - Olivier Norek

Apik banget novel iki saka letnan iki saka polisi yudisial Prancis. Kepiye cara nuduhake nalika polisi nyata nulis ireng. Dheweke mung kudu njupuk kasunyatan lan ngganti jenenge. Struktur gir sing sampurna. Ego ngowahi protagonis, kapten Victor kost (saka saliyane Aku wis ngambung), tanpa seneng-seneng, tumindak ala utawa nyiksa pribadi, mung kesel banget karo kasunyatan peteng sing saben dina dideleng. A tim uga nyata banget, kanthi kekancan, naluri kanggo nglindhungi pasanganekali lan konflik moralipun.

Una plot sing dibangun kanthi apik con karakter apik banget, ditambah a kritik sengit marang sistem yudisial lan utamane pakunjaran. Lan efek domino sing kedadeyan ing keputusan lan tumindak sing intersect kabeh wong. Kanggo ndhuwur, crito lancar lan nabrak dramatis lan corak tanpa konsesi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.