Apa sampeyan ngerti hotel literatur paling gedhe ing saindenging jagad?

12313864_924444740924323_2158124679157778168_n

https://www.facebook.com/HotelEstalagemDoConvento/?ref=br_rs

Amarga aku ngerti sampeyan seneng karo jinis warta penasaran, aku menehi artikel anyar iki. Bayangake yen sampeyan lagi plancongan, bayangake yen sampeyan duwe seminggu, loro utawa apa wae kanggo uwal saka rutinitas, istirahat lan lelungan menyang endi wae ... Bayangake, nalika sampeyan memesan kamar ing hotel, lan nalika tekan , sampeyan ngerteni manawa ora menehi pilihan kanggo akomodasi sing apik utawa menu sing apik ing restoran, yaiku a hotel sastra lan uga, sing paling gedhe ing ...

Apa sampeyan ngerti hotel literatur paling gedhe ing saindenging jagad? Mboten? Untunge, kanggo Spanyol, kita wis cedhak banget, amarga wis ana ing Portugal, khusus ing kutha Obidos. Óbidos sepi banget 75 kilometer saka ibukutha Portugis, Lisbon, lan iki minangka kutha gaya abad pertengahan.

'Wong Sastra', sing diarani hotel iki, duwe perpustakaan hotel paling gedhe ing planet iki amarga bisa seneng maca luwih saka 100.000 kopi. Buku-buku kasebut diwenehake dening penerbit lan / utawa donatur pribadi ... Malah, ing kesempatan, ditawakake kanggo salinan anyar.

12219321_917086334993497_8699796847903657566_n

Pendirian kasebut duwe buku saka saindenging jagad sing disebarake ing koleksi tematik, 2 restoran, bar gin lan tonik lan ruang santai kanthi tungku vintage. Sampeyan bisa milih menu literatur utawa masakan Portugis tradisional kanthi corak kreatif.

12239907_917086341660163_8595959733926023943_n

Yen sampeyan kasengsem lan mikir kanthi serius babagan tetep, mula sampeyan kudu ngerti wis 30 kamar Dheweke duwe dekorasi tradisional utawa gaya ekologis lan modern. Kabeh duwe TV LCD, pemanas, AC lan Wi-Fi gratis. Sawetara kalebu produsen kopi lan minibar. Kemewahan sing diubengi karo literatur sing apik, lan istirahat sing sampurna. Mesthi wae, amarga duwe ciri khas sing luar biasa iki, aku ora ngerti apa sampeyan bakal ninggalake akeh kanggo ngunjungi turis ... Sampeyan gumantung!

Wong sastra

Aku ora bakal ragu-ragu…


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Georgina ngandika

    Mesthi wae aku pengin enggal ketemu.

  2.   Roxana ngandika

    Aku seneng ketemu sampeyan.