Apa sampeyan ndhaptar kontes sastra kasebut?

air mancur-pen1

Aku wis krungu jarene sayembara sastra meh kabeh iku palsu, lan aku ora nolak utawa setuju. Aku ngira manawa pratelan iki bakal duwe bagean saka kasunyatan lan bagean saka goroh, kaya umume. Nanging kanggo wong-wong sing isih yakin manawa kabeh ora bakal ilang, dheweke bisa menang lan dheweke kudu menang hadiah salah sawijine, Kasusastran Saiki nawakake pilihan kontes sing telpon diwiwiti ing wulan Juli iki.

Sampeyan bisa uga ora duwe wektu kanggo nindakake perkara sing anyar, nanging yen sampeyan penulis amatir, ing komputer sampeyan kudu ngirim barang sing apik. Panjurung sampeyan melu! Aku minangka salah sawijining sing nganggep kabeh ora bakal ilang.

Sawetara kompetisi sastra ing Spanyol

Aku Kontes Crita Cekak "Segara lan warga":

  • Jenis Kelamin: Crita.
  • Kanggo wong diwasa.
  • Entitas organisasi: Huruf kanthi Seni.
  • Ruang presentasi: Karya kasebut kudu dikirim sadurunge tanggal 30 Juli.
  • Tema: «Segara lan masarakat».
  • Format: Dawa maksimal 200 tembung, ora ngetung judhul, ditulis nganggo basa Spanyol, nganggo font Arial ukuran 12. Mung siji karya kanggo saben peserta.
  • Wangun presentasi: Kanthi email liwat alamat Letrasconarte1@hotmail.com panggolekan subyek I Kontes Crita Cekak «Segara».
  • Penghargaan: Karya sing menang, finalis lan sing dipilih bakal diterbitake ing buku antologi. Pemenang bakal nampa 10 salinan buku kasebut lan e-book. Saben papat finalis bakal dikirim Diploma Partisipasi sing negesake status dadi finalis.
  • Pemenang bakal diumumake tanggal 15 Agustus 2014 ing situs web letrasconarte.es.tl lan email bakal dikirim menyang wong-wong mau.

Hadiah Puisi XIV Dionisia García - Universitas Murcia

  • Jenis Kelamin: Puisi.
  • Hadiah: 1.500 euro lan edisi.
  • Dibukak kanggo: Ora ana watesan umur lan mung siji karya saben penulis.
  • Entitas pengorganisir: Kelas Puisi Layanan Budaya Kantor Wakil Rektor kanggo Penyuluhan Universitas lan Administrasi Elektronik Universitas Murcia.
  • Tanggal tutup: 30/07/2014
  • Format karya: Kudu asli lan durung diterbitake, lan dawa paling sithik yaiku 500 ayat. Tema gratis
  • Wujud presentasi: Asli bakal ditandatangani dening penulis, uga dokumen sing nyebutake jeneng lengkap, alamat, telpon, email, fotokopi KTP, kurikulum lan deklarasi resmi manawa karya kasebut durung diterbitake. Dheweke kudu dikirim liwat email, kanthi ukuran DIN A4, ditulis ing sisih siji lan spasi kaping pindho ing format pdf. Alamat pengiriman yaiku dactilo@um.es
  • Putusan kasebut bakal diumumake ing Desember 2014.

XI Kutha Badajoz Jurnalisme Award «Francisco Rodríguez Arias»

  • Jenis Kelamin: Jurnalisme.
  • Hadiah: 6.000 euro.
  • Mbukak kanggo: Ora ana watesan.
  • Entitas organisasi: Dewan Kutha Badajoz lan Real Sociedad Económica Extremadura de Amigos del País.
  • Tanggal tutup: 30/07/2014
  • Tema gratis
  • Karya kasebut kudu ditandatangani dening penulis utawa jeneng samaran.
  • Karya sing saingan kanggo penghargaan iki mesthine kudu diterbitake ing tanggal 1 November 2013 lan 30 Juni 2014.
  • Karya kasebut kudu dikirim liwat surat sing disertifikasi menyang alamat ing ngisor iki: Dewan Kota Badajoz. Departemen Budaya C / Soto Mancera, nº 8 06002 Badajoz. Tanggal tandha pos bakal dianggep.
  • Putusan kasebut bakal diterbitake ing wulan Oktober 2014.

Penghargaan Nocte kanggo Esai babagan Sastra Horror Nasional 2014

  • Jenis Kelamin: Tes.
  • Hadiah: 300 euro.
  • Mbukak kanggo: Ora ana watesan.
  • Entitas pengorganisasine: Nocte, Asosiasi Penulis Horror Spanyol.
  • Tanggal tutup: 31/07/2014
  • Format: Dheweke kudu dawane minimal 5.000 tembung.
  • Ngirim esai menyang Asociacion@nocte.es bebarengan karo presentasi ringkes lan data pribadi panganggit
  • Gagal kontes sajrone Minggu Gothic ing Madrid nalika upacara penghargaan.

kontes liyane

Iki minangka sawetara kontes sing bakal rampung ing Spanyol. Yen sampeyan pengin melu salah sawijine, sampeyan isih tetep wektu. Ing wiwitan wulan Agustus Kita bakal nerbitake dhaptar liyane sing padha karo dhaptar iki kanthi luwih akeh wektu, kanthi luwih akeh kontes nasional lan saka njaba Spanyol sing bisa uga sampeyan minat. Ati-ati kanggo web!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.