Sugeng Natal 2022

Sugeng Natal 2022

Natal teka lan wektu iku kanggo congratulate preian sing tradisional, kewajiban sosial lan mulane kadhangkala dicokot tedious. Bisa uga ana macem-macem cara kanggo nindakake, gumantung saka kreatifitas, inspirasi lan kepinginan wong. Ing taun anyar, kertu Natal wis menehi dalan kanggo pesen helpless lan vulgar saka Tampilan, marang sapa wae meme utawa gambar gampang ditemokake ing net.

Senajan ing kene kita ngusulake salam Natal sing khas, kita uga ngidini awake dhewe digoda dening pengumuman mitos saka Lotre Natal lan kita nyiapake kanggo ngucapake selamat liburan kanthi rong crita mikro. ngemot sugeng lan crita Natal. Nanging elinga, ana wektu sing luwih seneng tinimbang liyane ing wektu iki lan ing saindhenging taun; Lan kanggo sing angel, yen sampeyan isih ngarepake keajaiban Natal, aja lali yen rincian, tembung, utawa eseman uga ngucapake selamat ing Taun Anyar. Sugeng Natal.

Lola

8 Januari. Lola bali sekolah. Dheweke nyabrang bar sing wis dibebasake meh telung minggu kepungkur lan mudhun, tas ransel ing pundhake, dheweke njupuk dalan menyang kelas. Dheweke bocah wadon sing sepi, mula dheweke ora ngucap salam karo bocah sekolah liyane; dheweke mlaku wedi ketemu rombongan. Nanging, penasihat ing tengah nyegat dheweke lan mimpin dheweke adoh karo Mirit singkat lan a Sugeng Warsa Enggal sing Lola krasa kaya nendhang sethitik ing weteng.

Ing kamar sing sepi sing bebas saka keributan awal semester, Lola lungguh. Penasihat ngomong karo dheweke. Dheweke ora tau rembugan apa-apa karo sapa wae; Aku wis kesel krungu bab sing padha ing warta. Ngguyu, shoving, rahasia, ngece.  Yaiku barang-barang bocah-bocah. Lola ora percaya; Mungkin ing televisi padha salah (padha ora ndemek kula!). Bocah-bocah wadon ora bakal bali, lan penasihat mesem. Sugeng Warsa EnggalLola mikir. Senadyan swarane gumunggung ing ruang tamu lan dheweke mlumpat nalika krungu dhewe. Nutup lawang mikir yen awal taun bisa dadi wektu sing apik, kaya liyane, kanggo ketemu kanca-kanca.

Miguel

Miguel ngrungokake swarane kulawargane liwat telpon lan ora ngerti apa-apa. Tembung wiwit acuh tak acuh nalika sampeyan ora duwe kulawarga. Saiki dheweke ana ing sisih liya saluran telpon, adohe 10000 kilometer. Padha ora ngerti nanging Pancen angel nyambut gawe nalika ora duwe kerja lan dadi grapyak nalika ora duwe kanca. Nalika wong-wong sing nyewa sampeyan ngarepake njupuk cilik sing sampeyan gawa. Nanging sampeyan kudu, amarga padha butuh sampeyan. Dheweke ora mung siji. Dheweke wis adoh banget kanggo entuk kesempatan. Kene paling dheweke wis siji; ora ana.

Untunge kanggo dheweke, Natal ora ateges akeh. Nanging swara kulawarga ngandika kaya Michael, Sugeng Natal. Piye kabare?; banjur mangsuli Bapak apik. Banjur dheweke bakal nyenengake sethithik; amarga dheweke uga wis ketemu karo wong-wong sing wis nulungi dheweke lan sing nggawe dheweke rumangsa kurang dhewe. Uga, Sugeng Natal. Miguel nutup telpon lan ndeleng metu saka jendhela ing kutha anyar.

gnome natal

Salam Natal tradisional

  • Aku ngerti kita ora omong-omongan kaya sing dikarepake, nanging ing wektu-wektu khusus aku ngelingi wong sing paling penting ing uripku. Sampeyan salah siji saka wong-wong mau. Sugeng Natal!
  • Taun iki pancen angel, kita wis ngalami akeh lan kadhangkala kita wis meh nyerah kabeh. Nanging ing kene kita terus, bebarengan, siji taun maneh. Taun ngarep bakal dadi taun kita, mesthi! Sugeng 2023!
  • Sugeng Natal kulawarga! Muga-muga sampeyan nginep ing wayah wengi sing kebak nougat lan hadiah. Aja overboard karo anggur, ndeleng sampeyan ing Taun Anyar. Simpen soko kanggo banjur!
  • Muga-muga taun 2023 iki diisi karo kejutan sing apik kanggo sampeyan lan kulawarga. Tetep dadi cara sampeyan, supaya kabeh owah, kajaba sampeyan. Tansah paling apik! Sugeng warsa enggal!
  • Sugeng Kings. Muga-muga taun iki sampeyan tumindak kanthi becik. Aku ora akeh! Mungkin aku bakal nggawa sampeyan sawetara batu bara mbesuk. Lan Sugeng Taun Anyar!
  • Sugeng Natal, Sugeng Natal. Piye kabare? Muga-muga sampeyan seneng banget ing wayah wengi karo mertua lan mertua. Sampeyan bakal dadi pirang taun iki? Ora ana apa-apa, aku yakin sampeyan bakal seneng-seneng. Sugeng Natal!
  • Muga-muga sampeyan nginep ing Malam Natal iki karo kulawarga lan wong sing paling sampeyan tresnani. Lan sesuk Santa Claus nggawa sampeyan kabeh sing pantes. Apa akeh! Sugeng Natal.
  • Sugeng dalu lawas! Sugeng dalu lan ojo keselak anggur, ojo lali klambi abang, mas-mas ing cangkir, lan sikil tengen siap-siap mlebu tahun anyar. Sugeng Warsa Enggal 2023!
  • Liyane taun sing ora muter, huh? Saben taun padha, ora ketompo ngendi sampeyan tuku. Taun ngarep, Fatty! Sugeng Liburan! Elinga yen tansah ana Anak!
  • Sugeng Natal kanggo Grinch favoritku! Malah yen sampeyan curmudgeon lan ora kaya tanggal iki, seneng perusahaan lan nedha bengi kathah. Mesthi sampeyan ora ngomong ora. Sugeng Liburan, Grinch!

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.