Rudyard Kipling. Pengetan seda. frasa sing dipilih

Rudyard Kipling Dheweke tilar donya ing dina kaya saiki taun 1936 ing London. Iku salah siji saka penulis gedhe ing basa Inggris, kanggo crita lan narasi lan puisi. Dheweke uga dadi tokoh kontroversial kanggo gagasan imperialis lan ngenteni taun-taun awal kanak-kanak ing India. Nanging sing isih ana yaiku karya kanthi sawetara judhul sing paling dikenal ing sejarah sastra, kayata Buku alas, Kim o Kapten Ora Wedi. Dina iki kanggo ngelingi dadi iki pilihan ukara karya kasebut.

Rudyard Kipling - Frasa Kapilih

cahya kang mati

  • Sampeyan kudu sinau kanggo ngapura wong nalika lagi tresna.
  • Kita kabeh pulo njerit goroh ing saben liyane liwat segara saka misunderstanding.
  • Jagad iki apik banget, lan nggegirisi banget, lan ora peduli karo uripmu, uripku utawa liyane.
  • Aku duwe cocog lan belerang dhewe, lan aku bakal nggawe neraka dhewe.
  • Pancen angel urip dhewe ing petengan, rina wengi bingung; turu amarga kesel banget ing wayah awan, lan tangi gelisah ing wayah esuk.

Buku alas

  • Paket kudu ngerti kabeh. Sampeyan kudu nuduhake dheweke cub manungsa iki. Apa sampeyan isih duwe keputusan sing mantep kanggo tetep karo dheweke?
  • meneng, tresnaku, yen wengi tuwuh.
  • Sampeyan duwe kapercayan kaya ngono, mula sampeyan pancen ora preduli. Siji bukti maneh manawa sampeyan kalebu umat manungsa. Sampeyan kudu ngati-ati.
  • Ora ana gunane dadi wong lanang yen aku ora ngerti basane wong lanang.
  • Atimu gedhe lan ilatmu trampil. Antarane loro iku sampeyan bakal pindhah adoh banget.
  • Sampeyan duwe kapercayan kaya ngono, mula sampeyan pancen ora preduli. Siji bukti maneh manawa sampeyan kalebu umat manungsa. Sampeyan kudu ngati-ati.
  • Kewan kasebut ngerti manawa manungsa minangka kewan sing paling tanpa pertahanan. Iki dudu mangsa sing pantes diburu sing mbanggakake dadi siji.
  • Wong ngapusi mung ngapusi yen dheweke percaya yen dheweke bakal precaya.
  • Aja nesu. Kuwi pancen pengecut sing paling awon.
  • Ing Jungle malah makhluk paling cilik bisa dadi mangsa.
  • Turu kanthi tentrem, aja nganti ana tangisan, ora ana impen sing ngebaki segara kanthi pait.
  • Amarga kekuwatane pak ana ing asu ajag, lan kekuwatane asu ajag ana ing bungkus.
  • Sampeyan pancen lanang saiki. Sampeyan ora dadi anak manungsa maneh. Ora ana papan maneh kanggo sampeyan ing alas. Ayo nangis, Mowgli.

Kapten Ora Wedi

  • Dene aku, aku pengin kamardikan utawa pati.
  • Wong lanang sing wis biasa mangan ing meja cilik nalika badai sing nggegirisi duwe kabiasaan sing resik lan alus.
  • Atimu bakal pecah amarga nangis banget. Gusti ngerti yen aku uga duwe alasan kanggo nangis lan aku ora ...
  • Ora ana gunane kanggo nglarang aku nindakake apa sing dakkarepake…Para mudha tansah ngurmati para pinisepuh lan para pinituwa tansah kersa ngurmati unggah-ungguh iki.
  • Nom-noman nggantheng ing kapal, kaya aku, kaya sampeyan, Manuel lan Pennsy, minangka kelompok kaping pindho. Kita mangan sawise sing pisanan rampung. Iku iwak lawas, cilik lan wrinkled. Mulane padha dilayani dhisik, sing ora pantes.

Kim

  • Ora ana dosa sing seberat ora ngerti. Tansah elinga iki.
  • Sampeyan ora bisa milih Pembebasan lan ing wektu sing padha tetep dadi abdi kanggo kesenengan urip.
  • Pendhidhikan, yen apik, iku paling gedhe berkah. Yen ora ana gunane.
  • Wong lanang iku kaya jaran. Kadhangkala dheweke butuh uyah, lan yen ora ditemokake ing pakan, dheweke bakal lunga lan dilat ing lemah.
  • Lemahe apik, resik: dudu suket seger, sing mung urip wis setengah mati, nanging lemah kebak pangarep-arep sing isine wijining urip kabeh.
  • Sing takon meneng ing meneng, padha kaliren.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)