Rekomendasi literatur fantastis: "Kenangan Idhún" dening Laura Gallego

Yen saiki sampeyan mikir milih buku, utawa luwih becik, saga sastra genre fantasi kabeh, kita duwe saran kanggo sampeyan. Iki saga saka "Kenangan Idhun" saka naskah Valencian Laura Gallego. Iki minangka trilogi sing dakwaca pirang-pirang taun kepungkur lan saiki aku mikir maca maneh. Dina iki, kita nggawa sinopsis saben wong yen sampeyan pengin maca saga sing apik iki bebarengan karo aku.

"Kenangan Idhún: Resistansi" (2004)

Ing dina sing ana hubungane astral telung srengenge lan telung wulan ing Idhún, Ashran Necromancer njupuk kekuwatan ing kana. Ing jagad iki, sawijining prajurit lan pesulap sing diasingake saka Idhún wis nggawe Resistensi, uga Jack lan Victoria, loro remaja sing lair ing Bumi. Tujuane klompok kasebut yaiku mungkasi pamrentahan ula-ula sing ora duwe swiwi, nanging Kirtash, sawijining pembunuh sing enom lan kejem, dikirim dening Ashran menyang Bumi, ora ngidini ...

"Kenangan Idhún: Tríada" (2005)

Anggota Resistansi pungkasane wis teka ing Idhún, siyap ngetrapake ramalan kasebut. Nanging ora kabeh katon gampang kaya katone. Apa para protagonis bakal nindakake peran ing takdir sing diprediksi dening Oracles? Apa Resistensi bisa dipercaya kanca anyar? Kepiye carane dheweke bakal ditampa ing Idhún, sawise ora ana limalas taun? Apa sing bakal dadi langkah sabanjure Ashran lan para shek?

"Kenangan Idhun. Triad " yaiku bagean nomer loro «Resistensi ", novel sing diwiwiti «Kenangan Idhun ". Yen sampeyan seneng petualangan Jack, Victoria lan Kirtash, sampeyan ora bakal kelalen terus saka buku pisanan lan wiwitan lelungane liwat jagad Idhún.

"Kenangan Idhún: Pantéon" (2006)

Sawise perang pungkasan nglawan Ashran lan para sheks, akeh prekara sing wis owah ing Idhún. Nanging, Oracles ngomong maneh, lan swarane ora bisa ngyakinake. Ana kedadeyan sing bakal kedadeyan, sawijining perkara sing bisa ngubah takdir saka rong jagad ... sing bisa uga ora bakal diadhepi para pahlawan ramalan ...

Kenangan Idhún III. Pantheon minangka bagean katelu lan pungkasan saka seri "Kenangan Idhun". Yen sampeyan disenengi "Resistensi" y "Triad", sampeyan ora bisa kliwat asil trilogi ...

Buku literatur fantastis apa buku favorit sampeyan? Apa buku literatur hebat sing wis diwaca luwih saka sepisan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Henry rujano ngandika

    Aku seneng telung buku kasebut, bisa uga aku rumangsa mirip karo twilight saga ing bioskop «nanging bisa uga amarga kahanan romantis sajrone novel….

    Aku seneng menehi saran "Maret Bayangan" nganti saiki minangka saga fantasi favoritku ... bisa uga amarga aku maca, nanging cara crita saya krasa narik kawigatene sampeyan, lan ngisi sampeyan kanthi mangu-mangu ing saben kaca. Novel kabeh minangka misteri gedhe sing mbabarake kaca kanthi kaca lan sing mung sethithik kita ngerti, nanging sing mbaka sethithik bakal nerangake….

bool (bener)