Quevedo lan Góngora terus nganggo Twitter

 

e18b2-gongora-quevedo

Potret Góngora lan Quevedo.

Salah sawijining keanehan sejarah sing paling apik kanggo sastra kita yaiku hubungan antarane panulis liyane sing wis ditandhani macem-macem jaman surat kita.

Secara logis, sanajan kasunyatan iki ora asli ing literatur, nanging katon kanthi magnitudo sing luwih penting. Mula, ora ana akeh kasus sing, ing kutha sing padha, contone, urip bebarengan karakter sing misuwur kayata Lope de Vega, Carderón de la Barca, Miguel de Cervantes, Góngora utawa Quevedo.

Saka loro sing pungkasan iki, hubungane gething bebarengan karo cacad lan diskualifikasi sing terus ditindakake sajrone urip luwih dingerteni.. Hubungan sing tegang wis teka ing jaman saiki amarga saka ayat-ayat sing saling dikhususake lan dadi kudu yen pengin ngobrol babagan jaman emas Spanyol.

Kanggo kabeh wong sing ngrasakake kekarepan sing padha karo aku kanggo rong jenius literatur iki lan gumun karo jeneng sing padha dikhaskan kanggo saben liyane, bisa, saiki, terus seneng karo Quevedo lan Góngora sing diadaptasi karo abad kita lan saiki ana ing salah sawijining jaringan sosial paling penting sing saiki ana.

Kepiye watak loro karakter kasebut yen duwe kekarepane dhewe Twitter? Loro, profil loro jaringan iki pengin ngasilake Quevedo lan Góngora menyang wektu saiki, kanthi sindiran lan miturut pendapatku sing apik, menehi komentar babagan kahanan saiki kanthi gaya saben panulis, nanging kanthi logis, kaloro tweet kasebut darmabakti «tresno» Dadi dadi ora kelangan pakulinane sing biyasa.

@QuebeboVillegas lan @Gongora_Revixit, Kanthi cara iki sampeyan bakal nemokake profil kasebut, miturut pandhangane, aku minangka cara sing paling apik kanggo narik kawigaten sing paling enom lan sing kurang, dadi salah sawijining anekdot literatur lan protagonis sing paling asli.

 

Ing jagad iki ditondoi kanthi total pengaruh jaringan sosial ing masarakat kita lan ngrasakake kegiyatan budaya kanthi cara virtual. Aku positif banget supaya identitas sastra kita tetep urip ing papan iki.

Mulane, Kabeh sing ana gandhengane nggawe panulis kaya Góngora lan Quevedo utawa sejarah pustaka kita, kanthi bentuk apa wae, kudu didhukung lan dipertahankan. Mula, ing tangan kita inisiatif kaya iki duwe bobot lan pengaruh sing luwih gedhe ing jaringan lan dudu "Youtubers" sederhana kanthi pagelaran kasar sing ora dingerteni narik jutaan pengikut.

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   David ngandika

    Sampeyan salah nulis jeneng akun.

    1.    alex martinez ngandika

      Kanca Victor wis didandani. Matur nuwun kanggo peringatan. Yen aku duwe kacamata Quevedo, mesthine aku bakal nulis kanthi bener hehe. Kabeh sing paling apik.

bool (bener)