Pariwisata Sastra: Liburan Novel.

Dubrovnik: Rasane kaya salah sawijining protagonis Game of Thrones.

Dubrovnik: Rasane kaya salah sawijining protagonis Game of Thrones.

Pariwisata sastra modis. Tawaran kanggo nggawe setelan novel favorit sampeyan saya akeh. Saka saga sing misuwur lan televisi saka  Game of Thrones, kita bisa lelungan sebagean gedhe Irlandia, Dubrovnik, Seville lan lokasi liyane menyang rute London sing ngetutake jejak Sherlock Holmes, ing endi Museum digawe ing alamat sing dikuwasani omahe: Baker Street 221b, alamat sing ora ana nalika Conan Doyle menehi urip detektif sing misuwur.

Gagasan kasebut sukses: Paskah kepungkur iki, Lembah Baztán, papan sing paling ora dingerteni nganti Dolores Redondo ngluncurake dadi misuwur ing tangan detektif dheweke Amaia Salazar, entuk pendhudhukan lengkap, amarga pamaca pemenang Penghargaan Planeta .

Kepiye pariwisata sastra?

Kutha Kutha gabung karo tren tren lan rute turis wiwit diatur ing sacedhake novel sing ditemtokake ing lokalitas, crita sing lingkungane dadi salah sawijining protagonis. Ngluwihi rute klasik liwat Castilla la Mancha sing ngetutake jejak Don Quixote, meh sepuluh taun kepungkur, Vigo ngatur rute turis kanthi jejak Leo Caldas, detektif digawe dening Minggu Villar, sing sawise rong cicilan, ilang supaya para pamiarsa pengin luwih akeh. Dina iki kita bisa dolan Valladolid ngetutake skenario saka Mori wayahe de Cesar Perez Guellida o Vitoria Gasteiz , mlaku-mlaku ing dalan sing dadi intrik "Kasepen ing Kutha Putih" dening Eva Gª Sáenz de Urturi.

Tren paling anyar yaiku para panulis dhewe sing dadi panuntun.. Iki minangka klaim utama rute sing diatur dening bale kutha saka Sevilla, kanggo mlaku ing lurung-lurung ing kutha nganggo tangan karo panulis Eva Diaz Perez, panganggit saka Werna Malaikat.

wong penulis, kaya Eloy Moreno, dheweke ngatur dhewe, tepat waktu miturut jadwal sing diidini.

Ing Spanyol, inisiatif bisnis pariwisata sastra, bookmeup, diluncurake dening loro siswa universitas sing isih enom, siswa ADE, Gemma Bosch lan Mar Javier wis nampa penghargaan kanggo inisiatif wirausaha paling apik ing Pusat YUZZ Universitas Valencia. Bedane yaiku yen tawaran ditawakake ngluwihi jalur turis liwat adegan novel.

Rute liwat Valencia nututi adegan saga Valeria dening Elisabeth Benavent.

Rute liwat Valencia nututi adegan saga Valeria dening Elisabeth Benavent.

Wawancara Bookmeup

Actualidad Literatura wis ngobrol karo Gemma lan Mar, pencipta Bookmeup lan iki sing dicritakake babagan proyek kasebut:

TO THE: bookmeup Iki minangka proyek bisnis pertama nalika isih ana ing panggung universitas lan bakal nampa penghargaan kanggo wirausaha paling apik saka Pusat YUZZ ing Universitas Valencia. Apa sampeyan mikir kedadeyan kaya iki bakal kedadeyan nalika sampeyan miwiti nggawe Bookmeup?

BookmeUp: Ora, pancen ora bakal mbayangake tekan tujuan sing bakal ditindakake. Wiwitane, mung ide saka loro kanca sing seneng maca lan kita ngeculake. Sejatine, iki dadi pengalaman unik nalika kita wis sinau akeh perkara, lan kita bangga banget karo kabeh sing dibangun.

TO THE:  Apa tawaran Bookmeup? Kanggo para plancong sing seneng maca utawa nyengkuyung para pamiarsa sing kesed metu saka omah? 

BookmeUp: Bookmeup minangka layanan sing bisa maca ing restoran ing restoran sing disenengi, ndownload musik sing dirungokake, tuku saka situs web toko sing digawe, lan lelungan menyang papan sing dicritakake. ; bisa nuduhake kabeh iki karo pangguna liyane.

Sejatine kanggo kalorone, amarga ing tangan siji kanggo para penggemar maos, bakal dadi platform sing bisa ngrasakake kabeh babagan buku favorit lan urip crita kasebut minangka protagonis.

Saliyane, kita yakin bisa dadi insentif kanggo nyengkuyung maca, lan kanthi pariwisata. Kita malah pengin nggawe rute sing fokus ing waosan bocah ing sekolah, saengga mandheg dadi kewajiban kanggo bocah lan dadi daya tarik, lan mengko bisa lelungan menyang papan sing kedadeyan sejarah. Iki bakal dadi cara sing inovatif lan beda kanggo nggayuh bocah kanthi maca.

AL: Nem pengalaman lelungan kanggo didhisiki, Valencia, Madrid, Tangier, Edinburgh utawa Baztán, ngetutake Megan Maxwell, Elisabet Benavent, Dolores Redondo, María Dueñas lan Elena Montagud. Kepiye sampeyan teka ing pemilihan iki? Kabeh panulis, fokus ing pamirsa wanita? Kapan Game of Thrones kanggo?

Wiwitane, kita mbatesi pasar ing jinis romantis lan sejarah, amarga jinis buku iki pancen gampang ngalami pengalaman. Sawise metu ing lurung-lurung kanggo survey, kita mbedakake pendapat masarakat karo cita rasa maca lan buku sing bisa nggawe pengalaman iki, lan mula kita milih.

AL: Apa sing bakal bisa ditemokake ing Bookmeup setaun saiki?

BookmeUp: Muga-muga yen sajrone setaun, app bakal siyap ndownload kanthi kabeh fungsi lan macem-macem buku sing wis diunggah, ora mung sing saiki kasedhiya, saengga kabeh pamaca bisa ngrasakake pengalaman maca sing unik.

Saka Actualidad Literatura, kita ngarepake Bookmeup supaya sukses lan muga-muga saben taun tawaran luwih gedhe lan kita bisa ngrasakake kabeh tahap sing apik kanggo nyetel literatur Spanyol.

Lan yen kita arep mlaku dhewe ...

Tawaran wisata literatur wiwit akeh lan beda-beda. Sanajan mangkono, saiki, dheweke malah ora entuk akeh turis kanggo nggoleki setelan novel favorite. Umume isih ngrencanakake rute dhewe, kanthi pitulung, ya, saka luwih akeh situs web sing mbantu turis independen nggawe tur dhewe liwat lurung-lurung literatur geografi Spanyol lan Eropa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.