Pilihan warta editor kanggo wulan Juni

Juni, wulan anyar lan waosan macem-macem anyar kanggo nggawa plancongan sabanjure. Saka macem-macem topik, iki duweke pilihan saka 6 judhul novel sejarah, ireng, misteri lan medeni lan tinjauan fiksi saka bintang film klasik kasebut lan wanita cemerlang yaiku Hedy Lamarr.

Lapangan kamulyan - Pedro Santamaría

Pedro Santamaría menehi novel anyar nalika sing pungkasan isih anyar, Karung Roma. Sampeyan bakal bali menyang Antiquity kanggo menehi crita liyane babagan taun 450 Masehi C. Hun saka Attila dheweke wis nelukake lan ngalahake bola-bali Kekaisaran Romawi Wétan, sing wis ora karuan lan menehi pajeg marang dheweke.

Flavius ​​AetiusJenderal pasukan Barat, dheweke jelas manawa bakal enggal padha giliran. Kajaba iku, propinsi sing sugih ing Afrika wis ditawan karo tangan Vandal, Swedia lan Bagaudas sing dijupuk Spanyol lan wong Goth wis nggawe karajan cilik ing sacedhake Toulouse. Kanggo ngrampungake kabeh, ing Ravenna, ing kana ana istana kekaisaran wong sing ringkih Valentinian III minangka sarang konspirasi lan pengkhianatan. Dadi Aetius ngerti manawa ana kesempatan kanggo nylametake sisa-sisa Roma, dheweke kudu menehi kesepakatan karo mungsuh sing sadurunge, yaiku Goths Theodored, kanggo ngadhepi gerombolan Attila.

Ramalan - Rosa Blasco

Rosa Blasco asalé saka Teruel saka Alcañiz, sanajan dhèwèké kerja dadi dhokter kulawarga ing Tudela, sawijining profesi sing digabung karo literatur. Dheweke wis nulis Sanatorium Provence y Getih sing salah. Lan saiki dheweke menehi crita anyar iki karo rong protagonis, forensik Simonetta brey lan komisaris Dario Ferrer, sing kudu mriksa kasus sawetara dokter sing dipateni ing Menorca.

Sawise - Stephen King

Apa tanggal kasebut tanpa buku Stephen King? Dadi ana judhul kesebelasan iki sing diarani bintang Jamie conklin, anak tunggal saka ibu tunggal, sing mung pengin duwe bocah normal. Nanging pranyata dheweke lair karo kamampuan supranatural sing ngidini sampeyan ndeleng apa sing ora ana sing bisa nemokake lan ngerteni apa sing ora dingerteni ing saindenging jagad. Kanthi kolaborasi karo inspektur saka Departemen Kepolisian New York, sing meksa sampeyan ngindhari serangan pembunuh paling anyar ngancam arep nyerang malah saka kuburan, Jamie bisa uga kudu mbayar rega sing akeh banget kanggo kekuwatan kasebut.

Sing ngobati - Emanuela Valentina

Kita uga duwe iki thriller disetel ing sisih lor Italia. Kita ing taun 2019 ing sawijining kutha cilik ing pegunungan sing nglumpukake kanggo nangisi kelangan bocah wadon sing balung ditemokake ing alas, rong puluh rong taun sawise dheweke ilang. Iku tekan dheweke Sara romani, ahli onkologi bedah sing sukses, sing durung bali wiwit cilik lan saiki wis gabung karo masa lalu sing dheweke uwal. Nanging banjur ilang cah wadon liyane disebut Rebecca, sing minangka ahli waris pungkasan kanggo tradhisi kuno para dukun. Lan Sara kudu ninggalake pikiran analitis kanggo ngerteni apa sing bisa kedadeyan.

Ing tengah wengi - Mikel Santiago

Michael Santiago bali menyang Gundul, kutha imajiner ing Basque Country sing wis nyetel novel sadurunge, Sing ngapusi. Saiki kita bali menyang taun XNUMX-an, menyang wengi konser rock ing endi bocah wadon ilang. Wengi iku uga pungkasane band lan klompok kanca saka Diego Letamedia, siji lintang rock nyuda sapa, sawise iku, budhal lan miwiti karir solo sing sukses. Polisi ora nate ngerti apa sing kedadeyan Lorea, bocah wadon sing ilang lan pacare Diego, sing wis cepet ninggalake konser kasebut.

Wis saiki, lan ngerti manawa salah sawijining anggota band kasebut tilar donya ing geni aneh, Diego bakal mutusake bali menyang Illumbe. Reuni maneh karo kanca-kanca lawas mesthi angel lan, Kajaba iku, saiki diduga kebakaran iki bisa uga ora disengaja.

Semangat sing ora sampurna - Roberto Lapid

Panulis Argentina Roberto Lapid nampilake novel iki adhedhasar kedadeyan nyata babagan urip Hedy Lamar, ora mung aktris lan bintang film, nanging wanita ayu lan brilian, dadi kunci sejarah abad kaping XNUMX. Saliyane karir film, dheweke sinau teknik lan nggawe lan paten a sistem komunikasi kanggo njaga torpedo lan njamin kontak ing antarane sekutu nalika perang. Ing teknologi iki sistem sing digunakake saiki kanggo ponsel, Wi-Fi, Bluetooth lan GPS adhedhasar.

Dadi kita duwe Friedrich Mandl, wong enom Austria sing njupuk pabrik senjata sing dirusak bapake lan mung sepuluh taun bisa ngasilake salah sawijining kekayaan Eropa paling gedhe. Nanging ndeleng aktris kasebut Hedwig Kiesler ing film tresna karo dheweke lan padha omah-omah. Nanging, nalika hubungan kasebut rusak amarga meri lan ora setya, dheweke ngunci dheweke ing kastil ing Salzburg.

Hedy bakal bisa lolos lan bakal mlayu saindenging Eropa. Ana ing kapal laut sing arep menyang New York, dheweke ketemu Louis B Meyer, presiden Metro Goldwyn Meyer, sing langsung nyewa lan malih dadi Hedy Lamarr.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.