Pilihan anyar lan bocah kanggo wulan Desember

Wiwitan Desember lan preinan wis cedhak, pesta (krasan banget taun iki) lan hadiah. Iki siji pilihan warta editorial kanggo pamaca sing luwih enom utawa luwih enom. Karo crita saka drakula, detectives cyber utawa topik liyane didaktis. Ayo goleki.

Shadow saka vampire - Bella Forrest

Kanggo sing maca saka 14 taun.

ing drakula dheweke mesthi nganggo mode lan liya-liyane ing kalangan masarakat remaja. Dadi ing kene kita duwe crita sing dibintangi Sofia claremont, bocah wadon sing, nalika wengi ulang taune pitulas, yaiku kepepet ing ngimpi wong sing ora bisa tangi. Ing iku digawa Bayangane, sawijining pulau ing endi srengenge ora nate padhang lan mrentah jemaah drakula paling kuat ing jagad iki.

Ana Sofia dipilih dadi bagean saka harem saka Derek Novak, pangeran bayangan, sing apik banget kaya hawa nepsune kekuwatan lan kekarepane getihe Sofia. Dheweke ngerti manawa, kanggo slamet, sing paling aman yaiku ing sandhinge Derek, lan sampeyan kudu nindakake kabeh cara kanggo nelukake dheweke tanpa dadi korban.

Bunder abang - César Mallorquí

Judhul iki diarepake tutugan saka Tangisan Siwa, klasik kontemporer sastra muda Spanyol, sing dadi fenomena editorial lan Hadiah Edebé kanggo Sastra Muda ing taun 2002. Panganggité dianggep minangka kategori paling larang lan paling laris ing taun 2015 Penghargaan Cervantes Chico kanggo ngakoni karir sastrane.

Lintang-lintang Javier, yen ing preinan musim panas ing Santander ing omah pamane, dheweke kudu ngatasi enigma gedhe: misteri a kerah terkenal banget sing ilang suwene 70 taun, Tangisan Siwa. Ing sakiwa tengene kedadeyan dendam perang salib, katresnan pareng lan sampeyan kangen ngilang. Lan uga a fantasi, lan rahasia lawas sing didhelikake ing bayang-bayang, nanging uga ana liyane.

Salju ireng - Francesca Tassini

Francesca Tassini, Milanese, dibentuk dadi Panulis skrip kanggo film lan televisi, lan ing 2019 dheweke nerbitake novel sing inspirasi otobiografi. Kanthi judhul iki debut ing literatur pemuda. Lan nambah manawa kita gelem urip ing jagad modern ing endi urip virtual lan urip "nyata" urip bebarengan.

Protagonis yaiku Salju ireng, sing dudu detektif, nanging uga a influencer y youtuber karo akeh pengikut ing jaringan. Ing sawijining dina, sawise tangi ing bolongan (pojok jaringan sing diarani kaya ngono), dheweke nemokake dheweke ora bisa bali menyang awake manungsa. Siji-sijine kontake karo jagad iki yaiku liwat internet lan piranti elektronik. Dheweke bakal njaluk tulung saka rong sadulur, Ella lan Kennedy Davis, kanggo ngerti apa sing kedadeyan.

Clara lan bayangan - Andrea Fontana

Andrea Fontana lair ing Genoa, papan dununge lan makarya. Yaiku panulis, panulis skrip lan kritikus film. Lan ilustrator kasebut yaiku Claudia Petrazzi.

Kanggo sing maca saka 10 taun.

Punika a komik disetel ing tiba saka 1988. Clara lan bapake pindhah Saka New York menyang kutha, golek urip anyar lan nyuda rasa lara amarga ngilang ibune. Clara nandhang jinis epilepsia sing ngasilake kelumpuhan awak lan, nalika ana ing kahanan kasebut, iku bisa ndeleng seri bayangan sing ngomong karo dheweke lan nyerang ing endi wae.

Clara ora bakal gampang adaptasi karo omah anyar, ing sekolah dheweke terus-terusan ngganggu dheweke lan kayane ora bisa ditemokake. Nanging, liwat ngimpi ngumumke, Clara saged dadi bagean saka klompok Amigos lan dheweke kabeh padha gagah wani ngadhepi memedi dhewe.

Kepiye nggawe donya sing luwih apik? - Keilly Swift

Miwiti Umur 8 taun.

Iki banget visual yaiku babagan kepiye ngatur emosi, kreatifitas, kepiye berkembang skills, saka intelijen emosi, saka dadi sukarelawan, saka aktivisme, saka hak asasi manungsa lan carane nggawe jagad iki dadi papan sing luwih adil.

Keilly cepet minangka direktur editorial saka Warta Pisanan, koran bocah-bocah minggon terkenal kanthi luwih saka rong yuta pamaca. Dheweke wis makarya ing terbitan bocah luwih saka rong puluh taun.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Gustavo Woltmann ngandika

    Dhaptar sing apik banget kanggo mbuwang wektu, sanajan dudu cah enom maneh, aku seneng karo jinis novel kanthi tema entheng lan gampang dicerna, nanging nyenengake.
    - Gustavo Woltmann.