Pilihan warta editorial wulan Juli

Juli. Preinan, sabisa-bisa. Wektu luang ing kasus apa wae lan mesthi panas. Dadi wayahe ngaso, duwe wektu paling pas lan maca. Lan iki minangka a pilihan saka 6 judhul kabar editorial sing metu wulan iki. Kanggo saben rasa.

Kadurjanane Saint-Malo - Jean-Luc Bannalec

El Komisaris Dupin minangka karakter sing paling misuwur saka penulis Jerman sing asale saka Breton Jean-Luc Bannalec, jeneng samaran sing dipilih dening editor lan penerjemah Jörg Bong. Lan iki minangka kasus nomer sanga sing kedadeyan ing Saint-Malo. Ing kana dheweke pindhah menyang seminar ing Sekolah Polisi, ing endi tujuane kanggo ningkatake kerjaan antarane papat departemen ing Brittany.

Dupin ora seneng banget amarga kudu lungguh patang dina karo prefek kasebut, mula njupuk kesempatan istirahat, dheweke mlaku-mlaku ing pasar Saint-Servan. Ana ing kana katon wanita sing nganggo peso nancep ing ati. Iku Blanche Trouin, a juru masak sukses wilayah saka. Kabeh nuduhake adhine Lucille, uga juru masak sing misuwur, lan persaingan ing antarane. Dupin mikir manawa kasus kasebut bakal mbantu dheweke ora nggatekake seminar, nanging dheweke kudu kolaborasi karo komisaris liyane kanggo ngrampungake.

Awakening - Warisan Naga 1 - Nora Roberts

Bestseller Nora Roberts pindhah menyang bayangan karo iki judhul pisanan ing trilogi sing njanjeni akeh misteri, petualangan lan katresnan.

Protagonis yaiku Breen, sing isih cilik, bapake crita babagan papan sing luar biasa. Saiki wis ana a rong puluh soko karo utang lan pegawean sing ora disenengi. Nanging nyawane dadi ganti nalika ngerti yen ibune ndhelikake rekening bank saka bapake, sing ditinggal nalika Breen umur rolas taun, wis masang dhuwit. Dadi saiki dheweke duwe kekayaan. Dadi mutusake lelungan menyang Irlandia.

Nanging ing kana, ing alas saka Galway, Breen ketemu a jagad kebak sihir, kulawarga sing dudu bayangane lan, utamane, a katresnan legendaris.

Dalan pangapura - David Baldacci

Otro laris minangka David Baldacci Judhul anyar iki nyedhiyakake protagonis kanthi katrampilan luar biasa, sing dudu anyar ing karya penulis iki. Wis jenenge Atle Pine lan urip ditandhani karo pengalaman elek nalika isih cilik: nalika umur enem taun, a wong liyo nyulik adhine kembare lan ora ana sing nate ndeleng dheweke maneh. Telung puluh taun mengko, Atlee yaiku Agen FBI kanthi kapabilitas gedhe tenan, nanging uga mbrontak, wani lan mandhiri Lan sampeyan kudu njupuk keputusan nalika ngadhepi kasus pati sing langka ditusuk ing wilayah Grand Canyon sing sering dikunjungi para turis.

Akibat saka matur aku tresna sampeyan - Manu Erena

Dheweke ujar manawa Manu Erena minangka kejutan editor taun lan taun kasebut fenomena puisi anyar sing dibahas kabeh wong. Lan iku, amarga diterbitake iki bukune sing pertama, wis tekan ndhuwur dhaptar laris. Wetan geguritan wis mindhah ewonan pamaca amarga Manu wis bisa ngungkapake sensasi lan emosi ing ayat sing kita kabeh rasakake. Iki minangka edisi khusus anyar, kalebu geguritan sing ora diterbitake.

Taun banjir - Margaret Atwood

Judhul iki diarani mbukak Margaret Atwood sing paling padhang lan imajinatif. Babagan babagan spérangan nomer loro Saka telpon Trilogi MaddAddam. Lan fiksi dystopian anyar iki ngandhani yaiku kekancan loro wanita sing slamet saka punah planet iki. 

El Banjir Garing planet iki wis ngrusak lan katon mateni manungsa. Mung wong wadon loro sing slamet: Toby, mlebu ing spa mewah, lan Ren, aerialis enom sing wis meneng-menengan ing Colas y Escamas, klub sing misuwur ing endi "bocah wadon nakal paling resik ing kutha" kerja. Lan ing jagad njaba ing panguwasa sing ngrusak lan nyebar spesies transgenik anyar, sing ngancam arep ngrusak kabeh.

Rah mendhung - Robert Galbraith

Vuelve JK Rowling, utawa Robert Galbraith ing seri iki, kanthi detektif pribadi uga sukses Serangan Cormoran. Ing crita anyar iki, Strike diwiwiti Cornwall kanggo ngunjungi keluargane, nalika dheweke mandheg ing tengah dalan dening wong wadon sing njaluk tulung kanggo nggoleki ibune, Margot Bamborough, ilang ing taun 1974 ing kahanan aneh.

Strike durung nate ngadhepi kasus sing kedadeyan sadurunge lan ngerti babagan kasebut sawetara kasempatan sukses, nanging karo mitra ing agensi kasebut, Robin Ellacott, sing isih kejiret ing antarane perceraian sing rame lan perasaane kanggo Cormoran, nampa kasus iki. Lan nalika diselidiki, dheweke nemokake crita sing rumit banget kanthi surat saka Tarot liwat a pembunuh serial saksi psikopat lan dipercaya.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.