Pustaka digital sing bisa kita konsultasi kanthi gratis

Ing artikel iki, saiki ana sawetara perpustakaan sing wis ndigitalake kontene kanggo menehi kawruh babar blas lan Unduhan lan konsultasi hukum 100%. Yen sampeyan pengin ngerti apa sejatine, tliti kanthi tliti. Dheweke menehi pitulung banget kanggo para pamiarsa lan panulis.

Perpustakaan digital

Perpustakaan digital donya

Iki minangka Perpustakaan Kongres Amerika Serikat lan Unesco. Dikenal minangka WDL lan ing kono sampeyan bisa nemokake informasi sejarah lan budaya sing apik (Asia, Amerika, Eropa, lsp) kanthi gratis lan nganggo basa liyane.

Disaranake banget kanggo sing nggoleki data sejarah kanggo nyetel novel.

Proyek Gutemberg

Koleksi sing disenengi dhewe web padha nuduhake, wis disiapake dening ewu sukarelawan. Ing buku kasebut, kita bisa ngakses luwih saka 20.000 buku digital, lan luwih saka 100.000 yen gabung karo situs web sing ana gandhengane lan bisa ditemokake ing situs web kasebut.

Uga undhuhan legal, gratis lan uga ing macem-macem format sing beda eBooks lan piranti elektronik. Nanging yen sampeyan pengin nulungi, sampeyan bisa menehi sumbangan 1 euro. Ora larang yen njupuk konten gedhe sing duwe akses gratis, bener?

Perpustakaan Virtual Miguel de Cervantes

Yen sampeyan pengin nggolek kasunyatan babagan sejarah, golek puisi, sinau babagan urip para seniman hebat lan kabeh sing ana gandhengane karo literatur, utamane Spanyol lan Amerika Latin, iki situs web sampeyan. A web ati-ati banget lan njlimet sing nawakake kabeh, maneh, gratis kanggo ngrasakake seneng.

Perpustakaan Virtual Warisan Pustaka

Iki minangka proyek sing lahir ing Kementerian Pendidikan, Budaya lan Olahraga Spanyol, sing nawakake macem-macem koleksi naskah lan buku cetak sing dadi bagean saka Warisan Sejarah Spanyol. Cukup apik amarga ing kene kita bisa nemokake data sing, amarga ciri khas kasebut, bisa uga angel banget lan angel digoleki.

Yen sampeyan pengin ngawasi, bukak Kene.

Perpustakaan Nasional Spanyol

Liyane web ing endi kita diidini konsultasi, download utawa maca pirang-pirang dokumen, file, gambar, foto, peta, ukiran, lsp. gratis kanggo pangguna apa wae.

Kajaba iku, dheweke bakal terus ngandhani babagan layanan lan kegiatan budaya sing bisa ditemokake ing macem-macem wilayah ing negara iki. Kabeh nganggo rambut lan pratandha, rinci babagan dina lan jam. Situs web sing lengkap banget.

Perpustakaan cyber

"Perpustakaan Cyber" yaiku proyek sing diwiwiti dening Yayasan Bancaja. Ing kono, kita duwe akses gratis menyang luwih saka 45.000 teks sastra, ilmiah lan teknis, saliyane bisa ngunjungi atusan perpustakaan virtual sing ana gandhengane lan akses langsung liwat platform iki. Amarga iku, «Ciberoteca» dikenal minangka «Perpustakaan perpustakaan».

Kasunyatan sing kudu disorot lan bab sing dakkarepake dhewe yaiku manawa bisa dingerteni panulis endi sing dipilih dadi "penulis wulan". Kanthi cara iki, kita mesthi sinau lan ngupayakake ngerteni kabeh, kaya panganggit sing ora dingerteni lan nggawe karya sing apik banget.

Apa pendapat sampeyan babagan perpustakaan digital kasebut? Apik banget yen mlaku ing perpustakaan ing antarane ewonan lan ewonan buku. Mirsani, pilih salah siji, jupuk, delengen, tutul ... Nanging uga luwih apik utawa luwih apik, bisa ngakses informasi luhur iki kanthi mung sawetara klik, apa ora mikir? Ora sadurunge duwe akses menyang informasi kaya saiki ... Ayo manfaatake!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)