Hadiah Planet 2018 wis ana finalis. Apa sampeyan pengin ngerti?

Pemenang Planet Award 2018 kalebu sepuluh finalis kasebut.

Pemenang Planet Award 2018 kalebu sepuluh finalis kasebut.

Minangka saben taun, Hadiah Planet, hadiah finansial paling apik sawise Hadiah Nobel kanggo Sastra, ngasilake saraf, pangarepan lan khayalan.

Kita nembe ngerti babagan sepuluh novel sing dipilih dadi finalis ing 642 sing diajukake supaya bisa entuk Planet 2018.

Sepuluh Finalis kanggo Penghargaan Planet 2018

  • Selamat tinggaldening Sandra Glaser (jeneng samaran)
  • Panganiaya Gender, dening Paulina Ayerza (jeneng samaran)
  • Nyawang langit sing menengdening Elena Francis (jeneng samaran)
  • Mundhakdening James Sussex (jeneng samaran)
  • Seni Fuguedening Daniel Tordera
  • Bayangan wit ceridening Ariane Onna (jeneng samaran)
  • Sing kalahdening María Díez García
  • mate, saka Hatshepsut (jeneng samaran)
  • Angeladening Leticia Conti Falcone
  • Kekasihé Janda Irengdening Ray Collins (jeneng samaran)

Lan sing menang?

Penganugerahan Hadiah kasebut bakal ditindakake dina Senen, tanggal 15 Oktober ing Barcelona, ​​sajrone nedha bengi sastra ing Palau de Congressos de Catalunya, ing endi Actualidad Literatura bakal melu supaya bisa nyritakake babagan iki.

Juri Hadiah digawe saka Alberto Blecua, Fernando Delgado, Juan Eslava Galán, Pere Gimferrer, Carmen Posadas, Rosa Regàs lan Belén López, sekretaris kanthi swara.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.