Bebungah Novel Grafis VI FNAC / Dosa Entido

Madrid, 3 Mei 2012. Kanthi ancas kanggo promosi lan nyengkuyung produksi sastra ing bidang komik, Fnac lan Ediciones Sins entido ngundang edisi kaping enem Penghargaan Novel Grafis Internasional, nglajengake komitmen kanggo promosi literatur produksi ing bidang komik .

Ing edhisi kaping pisanan (2007), penghargaan kasebut diwenehake marang penulis Jorge González, kanggo 'Fueye', diterbitake ing pungkasan taun 2008. Ing edhisi kapindho (2008), para pemenang yaiku Guillaume Trouillard lan Samuel Stento, kanggo 'La Estación de panah '. Esteban Hernández dadi pemenang edisi kaping telu (2009) kanggo '¡Pintor!', Mireia Pérez dadi pemenang edisi kaping papat (2010) kanggo 'The wild girl' lan Juan Berrio dadi pemenang 'Rebo' ing pungkasan edhisi, sing karyane bakal diterbitake ing pungkasan taun 2012.

Tenggat wektu kanggo ngirim karya kanggo edhisi kaping enem iki saiki mbukak lan bakal mungkasi tanggal 30 November 2012. Aturan sing bakal menehi penghargaan yaiku:

ASAS

1. Kabeh penulis sing pengin nglakoni, asal saka kabangsaan utawa asal usul, luwih saka 18 taun, bisa entuk Bebungah, yen karya sing dikirimake tundhuk karo konsep novel grafis sing umum ditampa lan nyukupi sarat kaya ing ngisor iki:

-Dheweke ditulis eksklusif ing basa Spanyol
- Asli lan ora diterbitake kanthi ketat (ora diterbitake kanthi format buku, buku
elektronik, Internet, utawa serial ing majalah).
- Dheweke ora cocog karo penulis sing tilar donya sadurunge pengumuman panggilan kasebut.
- Dheweke durung dianugerahi sadurunge ing kontes liyane, utawa
ngenteni keputusan ing kontes liyane ing tanggal période pengajuan rampung.

Karya sing dikirimake sing ora memenuhi persyaratan ing ndhuwur ora bakal ditampa ing kompetisi kasebut.

2. Makarya

Modalitas sing bakal ditampilake ing kontes kasebut yaiku komik, kanthi format novel grafis. Saben panganggit kudu ngirim proposal buku kanthi minimal nembelas (16) kaca rampung ing sisih siji; Suwene pungkasan, kanggo sing menang, paling sethithik sangang puluh enem (96) kaca. Bisa ditampilake kanthi warna ireng lan putih utawa warna, masang dossi sing ngemot nembelas (16) kaca sing wis rampung, kanthi judhul sing cocog, ing salinan sing dicithak kanthi format DIN-A4, ditambah sinopsis rinci (loro (2) kaca dadi siji paling ora) karo isine crita lengkap.

Salinan kasebut (karya asli ora bakal ditampa), bakal diiringi data panganggit utawa panganggit: jeneng, jeneng kulawarga, alamat, telpon, email lan fotokopi KTP, paspor utawa dokumen identifikasi liyane sing wis sah.

Sawise Hadiah dianugerahi, karya sing ora dianugerahi ora bakal dibalekake maneh. Amarga dudu asli, mula bakal dirusak sawise proses rampung.

3 Pangiriman

Karya kasebut bakal dikirim utawa dikirim, nuduhake ing amplop "Hadiah Internasional VI kanggo Novel Grafis Fnac-Sins Entido", ing alamat pos ing ngisor iki: Ediciones Sins Entido / Calle Barquillo 11, 2º kantor 2, 28004 Madrid / award@sinsentido.es

Proyek sing dikirim liwat email utawa media liyane kajaba kertas cetak ora bakal ditampa (mula, pengiriman ing CD, DVD, pen drive, utawa sing padha ora dikatutake).

4 Tandha Wektu

Tenggat wektu kanggo panampa proposal bakal ditutup tanggal 30 NOVEMBER 2012.

Juri bakal rapat ing pungkasan taun 2012 lan keputusan kasebut bakal diumumake ing wulan Januari 2013. Penulis sing menang bakal janji ngirim proyek rampung ing minggu pungkasan wulan Juni 2013. Karya sing menang bakal diterbitake ing pungkasan taun 2013.

5. Komposisi Juri

Juri bakal digawe profesional budaya lan bakal ditunjuk kanggo tujuan kasebut dening entitas promosional, sing duwe kemungkinan panitia maca bisa milih saka asli sing diajukake minangka finalis sing dianggep cocog.

6. Hadiah lan keputusan Juri

Hadiah siji lan ora bisa dibagi 10.000 (sepuluh ewu) euro bakal dianugerahi (bakal dibayar kanthi rong pembayaran: 50% kanggo jumlah kasebut sawise komunikasi keputusan kasebut, lan 0% sing isih ana nalika diterbitake). Karya sing menang bakal diterbitake dening Ediciones Sins Entido, sing bakal tanggung jawab produksi lan nyunting, lan sing menang bakal menehi kontrak karo penerbit iki sajrone 50 taun, bisa dianyari lan kanthi persentase royalti 10%. Bebungah penghargaan kasebut tegese Ediciones Sins entido bakal ngatur kabeh hak eksploitasi karya kasebut, ing kabeh negara lan kanggo kabeh basa, uga kabeh hak penerbitan ing kabeh media.

Sanalika, Fnac duwe hak ngatur kanthi asli karya sing menang, pameran sing bisa dipamerake ing galeri, ing Spanyol uga ing negara liya.

Jumlah hadiah bakal dikenai undang-undang babagan peraturan pajak sing dicekel.

Keputusan juri ora bakal disenengi, penghargaan kasebut ora bakal dinyatakake ora sah utawa disebarake ing antarane rong karya utawa luwih lan bakal dianugerahi kerja kasebut ing antarane sing ditampilake kanthi sebutan utawa gagal, kanthi suara mayoritas juri, dianggep pantes dianugerahi.

7. Distribusi lan Presentasi Publik

Karya sing menang bakal disebarake dening Sins Entido, lan Fnac bakal njamin implementasi lan komunikasi khusus ing kabeh ruang komersial.

Presentasi umum penghargaan kasebut bakal ditindakake ing salah sawijining Forum Fnac, sing dianggep organisasi cocog.

Kasunyatan melu kontes kasebut tegese kabeh pihak kasebut nampa dhasar kasebut.

Babagan Fnac:

Fnac minangka distributor utama ing Eropa produk teknis lan budaya, lan minangka conto aliansi unik antarane perdagangan lan budaya. Digawe ing taun 1954 ing Prancis, saiki dadi bagean saka PPR Group lan duwe 145 toko sing sumebar ing pitung negara (Prancis, Spanyol, Portugal, Italia, Swiss, Belgia lan Brasil).

Implementasine ing Spanyol diwiwiti wulan Desember 1993, ing Calle Preciados saka Madrid lan wis dadi tolok ukur sing ora bisa diendhani kanggo pemrograman lan konsumsi budaya ing Spanyol. Fnac nduwe 21 toko fisik plus virtual, www.fnac.es. Saliyane Madrid, uga ana ing Barcelona, ​​Valencia, Alicante, Zaragoza, Asturias, San Sebastián, Murcia, Bilbao, Marbella, Malaga, Seville lan A Coruña.

Contacto:

Fnac
Cynthia Castineira Souto
Departemen Pers Fnac Spanyol
press@fnac.es
91 768 91 73

Edisi entido dosa
Sheila Fernandez Andrade
Departemen Komunikasi Dosa Entido
press@sinsentido.es
91 523 27 88


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.