Hadiah Komik Internasional Pertama Planeta DeAgostini

Planet DeAgostini nimbali Panjenengan Hadiah Komik Internasional Pertama kanthi tujuwan kanggo promosi nggawe proyek level tinggi ing bidang komik. Proyek sing menang bakal diterbitake dening Planeta DeAgostini Cómics lan bakal dianugerahi hadiah 20.000 euro.

El deadline kuitansi saka karya Bakal diwiwiti tanggal 30 Juli lan bakal dipungkasi tanggal 15 November.

Amarga kompetisi internasional, karya kasebut bisa ditulis nganggo basa Spanyol, Inggris, Prancis utawa Italia; lan duwe minimal 46 kaca. Ing ngisor iki sampeyan bisa nemokake aturan kontes, sing uga bakal dikirim ing situs web.

PLANET KOMIK INTERNASIONAL HADIAH DEAGOSTINI

Editorial Planeta DeAgostini, SA, kanggo promosi proyek komik internasional kanthi level grafis lan narasi, ngumumake Hadiah Komik Internasional Planeta DeAgostini Pertama, pengumuman kasebut bakal diatur miturut dhasar ing ngisor iki:

AUTHORS:

1.- Sapa wae warga negara sing bisa melu kontes iki. Yen peserta kasebut minangka bocah cilik sing ora dibebasake ing negara asale, wewenang nyata saka perwakilan hukum (wali / wong tuwa) kudu dilebokake kanggo melu ing penghargaan iki uga komitmen kanggo mlebu kontrak penugasan. Eksploitasi hak kerjo, yen ana sing menang.

2.- Proyek sing ditindakake dening panulis tunggal utawa dening pirang-pirang panulis anggota bisa diajukake, tugas kasebut dibagi antarane panulis skrip, ilustrator, ink lan warna, sing bakal dianggep dadi panulis.

3.- Panulis utawa rekan penulis sing melu penghargaan kasebut ora menehi presentasi proyek kasebut menyang kompetisi liyane nganti kegagalan sing terakhir dingerteni.

MAIN:

4.- Proyek kerja sing bakal diwenehi penghargaan kasebut kudu tundhuk karo sarat-sarat ing ngisor iki:

- Karya sing ditulis ing basa apa wae: Spanyol, Inggris, Prancis utawa Italia.
- Karya asli lan durung diterbitake, yaiku ora diterbitake nganggo buku, elektronik, internet utawa format serial ing majalah.
- Pakaryan ora dianugerahi ing kompetisi liyane utawa ing proses kegagalan ing kompetisi liyane.
- Gaya, perawatan lan genre karya kasebut bakal gratis.
- Mung siji karya saben penulis utawa rekan penulis sing bisa dikirim.
- Karya kudu minimal 46 kaca kanggo siji sisih komik, ora ana maksimal.

AUTHORITAS, ASLI LAN KANGKUNG KERJA:
5.- Partisipasi ing kontes kasebut tegese ngerti lan nampa aturan kasebut, uga:
• Jaminan dening peserta, kanthi ganti rugi lengkap kanggo Editorial Planeta DeAgostini, SA, saka panulis lan orisinalitas karya sing ditampilake lan dudu salinan utawa modifikasi parsial utawa total saka karya dhewe utawa wong liya.
• Jaminan dening peserta, kanthi ganti rugi lengkap kanggo Editorial Planeta DeAgostini, SA, babagan karya sing durung diterbitake sing ditampilake ing saindenging jagad lan kepemilikan eksklusif tanpa dikenani biaya utawa watesan saka kabeh hak eksploitasi tumrap karya kasebut.

• Persetujuan saka peserta reproduksi, distribusi lan komunikasi publik babagan karya sing diwenehake nalika dianugerahi.

FORMAT PRESENTASI:

6.- Asli ora bakal ditampa, mung salinan ukuran DIN A4, sing nuduhake ing lembar kapisah jeneng panganggit utawa jeneng panulis lan informasi kontak (alamat, telpon lan email).

7.- Sampeyan kudu nyakup fotokopi dokumen identitas nasional sing valid saka negara dununge penulis utawa rekan penulis. Ing kasus bocah cilik / ora dibebasake ing negara asal, perwakilan hukum uga kudu menehi salinan dokumen identitas nasional.

8.- Kanggo evaluasi sing bener saka proyek kasebut, sinopsis lengkap dibutuhake paling ora rong lembar sing ditulis nganggo basa Spanyol, Inggris, Prancis utawa Italia, uga minimal wolung kaca strip komik sing wis rampung karo skrip sing cocog.

ALAMAT PENGIRIMAN:

9.- Proyek-proyek kasebut, kanthi format sing dituduhake lan data lan dokumen sing ditemtokake ing poin 5, 6 lan 7 ing ndhuwur, bakal dikirim menyang Planeta DeAgostini Cómics ing amplop sing ditutup, sing nuduhake "Hadiah Internasional Pertama Planeta DeAgostini" Komik ”, menyang alamat pos ing ngisor iki:

"Planeta DeAgostini Cómics", Avda. Diagonal, 662 - 664, 3º - 08034 saka Barcelona.

HADIAH:

10.- Pemenang bakal dianugerahi karya sing dianggep duwe kaluwihan paling gedhe babagan swara juri. Penghargaan kasebut nyakup publikasi karya kasebut lan dikaruniai TWENTY ewu EUROS (20.000.- euro), dibayar dadi rong bagean, 30% nalika nandatangani kontrak penerbitan sing cocog lan 70% nalika pungkasan ngirim materi sing bakal diterbitake. Jumlah hadiah tundhuk karo undang-undang saiki babagan nahan sing dituduhake dening peraturan pajeg. Jumlah iki dianggep minangka advance saka hak cipta sing digawe dening karya kasebut.

11.- Editorial Planeta DeAgostini, SA (Komik) bakal duwe, eksklusif lan kanthi kontrak, kabeh hak eksploitasi sajrone kerja ing saindenging jagad iki sajrone 10 taun.

12.- Redaksi Planeta DeAgostini, SA (Komik) duwe hak negosiasi karo pangarang liyane sing ora dianugerahi kemungkinan nerbitake karya, yen kanggo kepentingan penerbit.

TUGAS HAK Eksploitasi

13.- Pemberian hadiah kasebut tegese manawa panulis utawa rekan penulis sing dianugerahi khusus kanggo Editorial Planeta DeAgostini, SA kabeh hak eksploitasi karya kasebut, ing kabeh negara lan kanggo kabeh basa ing jagad iki, kabeh hak suntingan ing kabeh media.

Panulis utawa rekan penulis sing menang penghargaan melu menehi kontrak utawa nerbitake kontrak penerbitan lan menehi hak eksploitasi eksklusif kanggo penerbit karya sing menang sajrone wektu maksimal sewulan wiwit dianugerahi penghargaan kasebut.

JURY:

14.- Juri bakal digawe saka profesional saka sektor komik sing ditunjuk kanthi bebas dening Editorial Planeta DeAgostini, SA, ing bidang kreasi, uga nerbitake lan kritik. Rating, seleksi lan sistem pilihan kanggo karya sing ditampilake bakal digawe dening Editorial Planeta DeAgostini, SA. Musyawarah juri bakal dadi rahasia. Putusan pungkasan bakal diadopsi dening mayoritas sing gampang.

DEADLINES:

15.- Jangka waktu mlebu proyek bakal diwiwiti tanggal 30 Juli 2008 lan bakal dipungkasi tanggal 15 November 2008. Bakal dingerteni manawa karya-karya kasebut sing duwe tanggal mlebu ing Kantor Pos tanggal 15 November 2008 .

16.- Keputusan juri, sing bakal final, bakal diumumake ing pungkasan Januari 2009, ing situs web perusahaan www.planetadeagostinicomics.com (lan / utawa ing acara umum).

Hadiah kasebut bisa dinyatakake batal

17.- Karya menang sing siap kanggo edisi kudu dikirim kanthi lengkap (interior lan sampul) dening panulis utawa rekan penulis sadurunge 1 Juli 2009, nerbitake sadurunge pungkasan taun 2009.

18.- Salinan karya sing ora dianugerahi ora bakal dibalekake, lan bisa uga dirusak ing pungkasan proses kontes.

JURISDIKSI
19.- Kanggo mangu-mangu sing ana ing interpretasi dokumen iki utawa kanggo masalah litigasi sing ana, pihak-pihak kasebut tundhuk marang yurisdiksi lan yurisdiksi Pengadilan lan Pengadilan Barcelona, ​​kanthi jelas ngeculake yurisdiksi liyane sing bisa cocog kanggo wong-wong mau.
20.- Aturan kasebut diwenehake menyang Notaris Publik Universitas Ilmiah saka Catalonia Pak Mariano Gimeno V.-Gamazo kanggo njamin para peserta.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.