Ignotus Awards 2017: kabeh babagan

Iki akhir minggu ing Kongres Nasional Fiksi Fantasi lan Ilmu Nasional, "HispaCon", salah sawijining prekara paling penting ing negara kita kayata literatur genre fantasi lan manifestasi seni paralel liyane kayata komik, bioskop, penyebaran ilmiah lan seni plastik.

Janjian kasebut ing Navacerrada (Madrid), taun-taun sadurunge dianakake ing Valladolid, lan konferensi perdana ing auditori House of Culture diwenehake dening Dewan Direksi Asosiasi Fantasi Spanyol, Fiksi Ilmiah lan Teror (AEFCFT), dipimpin dening José Luis del Río. Sajrone nedha bengi gala tradisional, ing Penghargaan Ignotus 2017. Penghargaan kasebut minangka pengakuan tumrap karya penulis Spanyol lan manca kanggo karya-karya sing diterbitake ing Spanyol sajrone taun sadurunge, ing kasus iki, 2016.

Ing ngisor iki, sampeyan bisa ndeleng calon nominasi lan pemenang kanggo saben kategori (kanthi kandel). Saka Actualidad Literatura, matur suwun kabeh kanggo pengakuan sastra lan seni sing apik iki.

Pemenang Penghargaan Ignotus 2017

Novela

  • "Dewa tiwas ing kamar pria"dening Sergio S. Morán (Ed. Fantascy).
  • "Pecah", dening Dioni Arroyo Merino (buku Ed. Apache).
  • "Anak saka dewa binar", dening David B. Gil (Ed. Gunggunge aksara).
  • "Jam pembuangan", dening Pablo Bueno (Ed. Sportula).
  • "Ngengat ing Omah Asap", dening Guillem López (Ed. Aristas Martínez).
  • "Penyihir pungkasan"dening Mayte Navales (Ed. Almuzara).
  • «Tennen Labirin», dening David Luna Lorenzo (Ed. Feri).
  • "Kelopak Baja", dening José A. Bonilla (Ed. Hermenaute).
  • «Rondola», dening Sofía Rhei (Ed. Minotauro).

Novel cekak

  • "Crossfire", dening Felicidad Martínez (Ing Katon Aneh (Ed. Sportula).
  • "Warunge Pak Li", dening Abel Amutxategi (Ed. Feri).
  • "Mripate Gusti Allah", dening David Luna (Ed. Apache buku).
  • «Ing ttanah aneh », dening Felicidad Martínez (Ing Katon Aneh (Ed. Sportula).
  • "Nyebrang", dening José Antonio García Santos (Ed. Premium editorial).

Crita

  • "Petualangan Ayam Street Sclater", dening Alberto López Aroca (Ing Majalah Archetypal Ed. Jules Verne Creative Mythology Academy).
  • "Petualangan Bank Kabut", dening John H. Watson (Ing Majalah Archetypal Ed. Jules Verne Academy of Creative Mythology).
  • "Sedane bapak nomer loro", dening Cristina Jurado (Ing Tales from the Other Ed. Nevsky Prospek).
  • «Pedro lan gelang sihir», dening Juan Antonio Fernández Madrigal (Ed. Feri).
  • "Darah pertama", dening Israel Alonso (Ing SuperSonic 5 Ed. Bibliografi Press).
  • "Masalah nistha", dening Vincent Stamford (Ing Majalah Archetypal Ed. Jules Verne Academy of Creative Mythology).

Tes

  • "Kitab Setan", dening Carlos Aguilar lan Frank Rubio (Ed. Hermenaute).
  • "Ing wilayah aneh", dening Lola Robles (Ed. Bibliografi Press).
  • "HP Lovecraft, sing mlaku saka Providence", dening Roberto García Álvarez (Ed. GasMask).
  • "Homo Tenuis", dening Francisco Jota-Pérez (Ed. GasMask).
  • "Richard Matheson: Master ing Paranoia", dikoordinasi dening Sergi Grau (Ed. Gigamesh).

Antologi

  • "Majalah Archetypal", pilihan saka Alberto López Aroca (Ed. Akademi Mitos Kreatif Kreatif).
  • "Dongeng saka sisi liyane", pilihan saka Concha Perea (Ed. Nevsky Prospek).
  • "Tales for Algernon Year I"dening VV AA. (Ed. Marcheto).
  • "Tampilan aneh", dening Felicidad Martínez (Ed. Sportula).
  • "Acara aneh", dikoordinasi dening José Luis del Río (Ed. buku Apache).

Artikel

  • «Sawetara kethek sing sampeyan kudu ngerti», dening Jane Chase (Ing Majalah Archetypal (Ed. Jules Verne Creative Mythology Academy)
  • "Kabeh Cekak Sampeyan Dadi", dening Elías F. Combarro (Ing SuperSonic 4 (Ed. Bibliografi Press)
  • "Penerbit independen ing Spanyol: masa depan genre iki?", dening Cristina Jurado (Ing SuperSonic 4 (Ed. Bibliografi Press)
  • "Panulis fiksi ilmiah Spanyol", dening Lola Robles (Ing SuperSonic 4 lan 5 (Ed. Bibliografi Press)
  • "Jack the Ripper: Pulp Killer", dening Andrés Peláez Paz (Ing Jack the Ripper anggitane Curtis Garland (Ed. Akademi Mitologi Kreatif Kreatif Jules Verne).

Ilustrasi

  • Panutup saka "Halusinasi II", dening Ana Díaz Eiriz (Ed. Bibaristas Press).
  • Panutup saka "Majalah Archetypal", dening Sergio Bleda (Ed. Jules Verne Creative Mythology Academy).
  • Panutup saka "Ilang masa depan", dening Enrique Corominas (Ed. Gigamesh).
  • Panutup saka «Jack the Ripper dening Curtis Garland«, Dening Sergio Bleda (Ed. Akademi Mitologi Kreatif Jules Verne).
  • Panutup saka "Dolanan rusak", dening Cecilia GF (Ed. dilating pikiran).
  • Panutup saka "Nyebrang", dening Pilar Leandro (Ed. Premium editorial).

Komik

  • "Semesta!"dening Albert Monteys (Ed. Panel Syndicate).
  • "Bramford Galaxy"dening Fernando Cámara (https://ngc3660.com/galaxia-bramford/).
  • «Dina iki kedadeyan kewan galak», dening Julián López lan El Torres (Ed. Norma editorial).
  • "KTP", dening Emma Ríos (Ed. Astiberri).
  • Providencedening Jacen Burrows lan Alan Moore (Ed. Panini).

Puisi

Kategori iki dibatalake ing edhisi iki amarga ora entuk jumlah minimal aplikasi sing kasebut ing artikel 26 Peraturan kasebut.

Revista

  • Barsom, (Ed. Persaudaraan wong topeng).
  • Katharsi, (Ed. Catalan Society of Science-Fiksi lan Fantasi).
  • Semalat, disutradarai dening Francisco Arellano (Ed. Perpustakaan Labirin).
  • Super Sonic, Disutradarai dening Cristina Jurado (Ed. Bibaristas Press).
  • Tartarus, Alamat saka Verónica Cervilla lan Alex J. Román (https://revistatartarus.wordpress.com).

Novel asing

  • "Sih raja", dening Ken Liu (Ed. Alianza).
  • "Jam tangan balung", dening David Mitchell (Random House Literature Ed.).
  • "Masalah telung awak", dening Liu Cixin (Ed. Ediciones B).
  • "Ilang masa depan"dening Lisa Tuttle (Ed. Gigamesh).
  • "Omah Quicksand"dening Carlton Mellick III (Ed. Orciny Press).

Dongeng manca negara

  • "Bab adat nggawe buku ing spesies tartamtu", dening Ken Liu (Ing Tales kanggo Algernon Taun IV (Ed. Marcheto).
  • "Aria ratuning wengi", dening Ian McDonald (Ing Tales kanggo Algernon Taun IV (Ed. Marcheto).
  • "Gambar kucing, mangga", dening Naomi Kritzer (Ing SuperSonic 5 (Ed. Bibliografi Press).
  • "Ratu Fisher", dening Alyssa Wong (Ing http://www.fantifica.com/literatura/relatos/la-reina-pescadora-relato-de-alyssa-wong).
  • "Pitu keajaiban jaman biyen lan mbesuk", dening Caroline M. Yoachim (Ing SuperSonic 4 (Ed. Bibliografi Press).

Produksi audiovisual

  • "Pelayanan wektu", dening Pablo lan Javier Olivares (skrip) lan Onza Partners (produksi). Serie
  • «Los verdHugos», dening Miquel Codony, Elías F. Combarro, Leticia Lara, Josep María Oriol lan Armando Saldaña (http://verdhugos.blogspot.com.es). Podcast
  • «Neo Nostromo», dening Miquel Codony lan Alexander Páez (https://neonostromo.blogspot.com.es). Podcast
  • «Pangiriman ulang EuroCon 2016», saka Organisasi EuroCon 2016 (https://www.youtube.com/playlist?list=PLqA7nRotzVciios3Q5-7__UUYeqttwDEs). Streaming.
  • «Klub Spoiler», dening Jesús Cañadas, Miquel Codony lan Alexander Páez (https://www.youtube.com/channel/UCp3U2b3MmK0sCeFeFBu4I2w). Saluran YouTube.

Webs

  • Dongeng kanggo Algernon, dening Marcheto (https: // Talesparaalgernon.wordpress.com/)
    Fantifica, dening Laura Fernández, Lorenzo Martínez, David Tejera, Sergi Viciana lan Manu Viciano (http://www.fantifica.com).
  • Kapal sing ora katondening VV AA. (https://lanaveinvisible.wordpress.com/).
  • Dhasar kaping telu, saka Asosiasi Budaya Los Conseguidores (http://www.tercerafundacion.net/).
  • Raos Kagumdening Elías F. Combarro (http://sentidodelamaravilla.blogspot.com.es).

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.