Penasaran babagan Ernest Hemingway

Apa sampeyan ngerti Ernest Hemingway lair taun 1899?

Apa sampeyan ngerti Ernest Hemingway duwe hubungan sing ora apik karo ibune?

Apa sampeyan ngerti yen kacamata Ernest Hemingway lara irunge?

Dheweke ngerti yen novel pertama (Pamit Guns) lan novel paling anyar (Wong tuwa lan segara) apa hit paling gedhe sampeyan?

Apa sampeyan ngerti Ernest Hemingway apa sampeyan lara nalika Perang Dunia Pertama?

Apa sampeyan ngerti manawa dheweke lagi cilaka nalika dadi anggota Palang Merah lan nalika mulih, dheweke bakal crita babagan perang adhedhasar tatune lan seragam prajurit sing dheweke "wis ora ana wong liya"?

Dheweke ngerti Ernest Hemingway Dheweke ora seneng ngomong babagan literatur lan luwih milih nindakake topik kayata olahraga, wanita utawa panganan?

Sapa ing saindhenging uripe olahraga akeh olahraga, kalebu moro lan mancing, tinju, ski lan adu bantheng (yen bisa dianggep olahraga)?

Apa sampeyan ngerti Ernest Hemingway nikah kaping lima?

Apa sampeyan ngerti manawa Ernest Hemingway urip dikepung karo kucing lan segawon, lan sing disenengi yaiku anak kucing sing jenenge Bossie?

Apa sampeyan ngerti Ernest Hemingway biyen crita karo kanca-kancane yen dheweke bakal bunuh diri?

Apa sampeyan ngerti manawa Ernest Hemingway nglalu (kaya bapak lan mbah kakung)?

Apa sampeyan ngerti yen wiwit seda nganti saiki, karya-karyane tetep katon amarga ewonan halaman tulisan tangan sing ditinggalake ora diterbitake?

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.