Pemenang ing Pameran Manga Barcelona 2014

Pemenang ing Pameran Manga Barcelona 2014

Ditampa ing Pameran Manga Barcelona 2014.

Barcelona Manga Fair menehi penghargaan kanggo ngakoni karya manga lan anime paling apik sing diterbitake ing Spanyol antara tanggal 1 September 2013 lan 31 Agustus 2014. Mekanisme pemilihan kanggo penghargaan kasebut mbukak kanggo kabeh wong liwat situs web FICOMIC. Periode pemilihan kedadeyan antara 22 September nganti 15 Oktober. Penghargaan kasebut ora duwe endowmen ekonomi.

Pemenang hadiah XX Salón del Manga de Barcelona, ​​sing taun iki dikirim ing Istana 2 Fira Montjuïc, yaiku:

Manga Shonen Terbaik: Attack on Titan (Norma Editorial)
Bangsa manungsa, sing sadurunge dadi panguwasa ing jagad iki, nemoni pati ing tangane Titans, monster intelijen terbatas sing mburu lan ngonsumsi wong kanggo seneng-seneng. Sing slamet rame lan nyoba urip ing kutha cilik ... nanging sawetara wis kesel: arep nyerang. Dening Hajime Isayama.

Manga Shojo Terbaik: Trinity Blood (Editorial Standar)
Wis luwih saka 500 taun wiwit perang kasar meh ngrusak kabeh manungsa. Saiki, Bumi dipisahake ing antarane Vatikan, pusat kekuwatan manungsa sing paling gedhe, lan Kekaisaran, buaian Vampir sing maju. Dening Kiyo Kyujyo lan Sunao Yoshida.

Manga Seinen Terbaik: Liyane (Editorial Ivrea)
Ing taun 1972, Misaki, siswa populer ing kelas 3-3 ing Sekolah Menengah Utara Yomiyama, tilar donya kanthi tiba-tiba ing tengah taun. Amarga kaget amarga kelangan kasebut, kanca sakelas lan gurune terus tumindak kaya-kaya dheweke isih urip. Dadi anané anéh sing aneh bisa uga disawang ing foto wisuda. Ing musim semi taun 1998, bocah lanang umur 15 taun jenenge Koichi Sakakibara dipindhah menyang kelas sing padha, ing kana dheweke ketemu karo Mei Misaki, bocah wadon sing rada aneh sing ora digatekake guru lan kanca sakelas. Ora dinyana-nyana sawetara rajapati nyebabake putus asa ing antarane siswa kelas 3-3. Koichi lan Mei nemokake manawa kematian kasebut ana hubungane karo wong Misaki ing taun 1972 lan arep ngerti apa sing nyebabake dheweke lan kepiye cara nyegah sadurunge dadi korban sabanjure. Dening Yukito Ayatsuji lan Hiro Kiyohara.

Manga Kodomo Terbaik: Inazuma Eleven Go (Planet Komik)
Paraga utama, Mark Evans, minangka kiper sing duwe bakat lan putu salah sawijining kiper paling kuat ing Jepang. Sanajan keahliane luar biasa, sekolahe ora duwe klub sepakbola sing nyata, amarga anggota liyane kayane ora seneng banget latihan. Miturut Tenya Yabuno.

Manga paling apik dening penulis Spanyol: El Diario de Chiharu (Nowevolution)
Chiharu minangka bocah wadon sing spesial banget, sing kudu nglawan kabeh wong, kanggo entuk sing dikarepake: seneng. Tindakake petualangan Urip karo dheweke, kanggo njaluk Matius lan ngusir awan sing peteng sing nyekel nyawa Chiharu. Amarga kabeh wong duwe hak tresna lan tresna. Miturut Chou Darck.

Serial anime utawa siaran film paling apik ing televisi: Attack on Titan (Canal + Xtra)
Luwih saka 100 taun kepungkur, wong Titans, makhluk cilik sing ora cerdas kanthi napsu sing ora kepenak kanggo manungsa, katon ora ana enteke lan nggawa manungsa ing ambang pupus. Dadi panganan kanggo wong Titans, wong-wong sing slamet nggawe tembok setinggi 50 meter ing sisih ndhuwur, dheweke ngungsi, saengga bisa ngilangi jagad kasebut ing njaba tembok. Eren Jaeger minangka wong enom sing ngimpi ing jaba njaba lan wis bosen karo tumindak sing kamanungsan dikunci kaya sapi. Nanging tekane Titan Colossal sing tiba-tiba, sing luwih dhuwur tinimbang tembok, bakal ngrusak khayalan perdamaian ing endi masarakat manungsa urip lan nyebabake Eren sumpah dendam marang wong Titans atas jenenge kamanungsan.

DVD Anime utawa Blu-ray Best: Wolf Children (Pilih Vision)
Hana, siswa universitas, tresna karo kanca sakelas sing dheweke urip bareng lan dheweke nggawa Yuki, lair nalika salju, lan Ame, lair nalika lagi udan, mlebu ing jagad iki. Sawise ngilang bapak, Hana nyoba urip kanthi wicaksana karo bocah-bocah cilik ing pojok kutha. Uripe gampang lan seneng, nanging ndhelikake rahasia: bapakne srigala srigala. Ora butuh wektu suwe kanggo Hana nemokake manawa ngunggahake loro bocah srigala ora gampang lan mutusake ninggalake kutha kanggo ngunggahake anak-anake supaya ora bisa mripat ing peternakan sing diubengi alam ing pinggiran sawijining kutha. Ing kana, dheweke ngarep-arep manawa Yuki sing hiperaktif lan Ame sing wedi bisa nemokake awake dhewe lan mutusake apa dheweke pengin urip manungsa utawa serigala ...

Panganggit Manga Aktif Paling Apik: Takeshi Obata
Artis lan perancang karakter manga iki menang Anugrah Tezuka ing taun 1985 kanthi crita 500 Kounen no shinwa, sing ngidini dheweke ngaturake profesional kanggo jagad manga. Ing taun 1989, dheweke miwiti kolaborasi karo majalah Shonen Jump karo manga Nonno Cyborg G. Kondhange ora mandheg saya akeh nalika dheweke terus nggabungake karyane dadi mangaka kanthi aspek minangka perancang: wiwit taun 1998 nganti 2003 dheweke menang karo Hikaru no Go , manga skrip dening Yumi Hotta sing ditemtokake ing jagad go, game tradisional Jepang. Nanging popularitas kasebut pancen dhuwur banget karo Death Note, tulisan shonen atipikal sing ditulis karo Tsugumi Obha sing saka taun 2003 nganti 2006 tetep maca Shonen Jump. Ana ing kaca majalah sing padha, lan maneh nganggo skrip Tsugumi Obha, dheweke bali kanthi gaya karo BAKUMAN., Karya sing digawe ing jagad manga profesional sing 20 jilid diterbitake saka 2008 nganti 2012. Sing paling anyar karya minangka adaptasi manga Kabeh sing sampeyan butuhake yaiku mateni, novel fiksi ilmiah sing ditulis dening Hiroshi Sakurazaka sing bubar diadaptasi kanggo layar amba kanthi judhul Edge of Tomorrow, film sing dibintangi Tom Cruise lan Emily Blunt.

Fanzine paling apik utawa babagan Manga: Cloak Sword dening Dejà Blue Circle
Fanzine sing menang edisi taun iki yaiku karya kolektif Déjà Blue, sekelompok seniman, penulis skrip lan kolaborator sing tujuane nerbitake fancomik sing duwe tema homoerotik. Proyek-proyek kasebut, kabeh jinis, mesthi diterbitake dhewe lan nirlaba.

Saka tautan ing ngisor iki, sampeyan bisa ndownload gambar karya sing menang: http://we.tl/B7SlflX96x.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.