Frasa Paulo Coelho kanggo ulang taune sing kaping 70

Kutipan Paulo Coelho

Paulo Coelho ngrameke dina na Ulang taun kaping 70 lan kita pengin menehi pajeg sithik Kasusastran Saiki, kanthi cara sing paling apik: kanthi frase sing wis ditemokake sing nyenengake utawa motivasi liwat wektu.

Panganggit, kaya sing disenengi dheweke ditetepake dening akeh pamaca, panganggit sing wis dianggep minangka panulis pseudo-literatur, nanging dheweke isih adol akeh salinan sawetara bukune, kayata "Alkemis«. Sing terakhir, penulis dhewe wis negesake manawa diwaca bola-bali.

Ing cangkem utawa pena saka Paulo Coelho

  • "Mung siji perkara sing nggawe impen ora bisa ditindakake: wedi gagal."
  • «Yen sampeyan wis gedhe, sampeyan bakal nemokake manawa sampeyan wis mbela ngapusi, ngapusi awake dhewe utawa nandhang sangsara amarga omong kosong. Yen sampeyan prajurit sing apik, sampeyan ora bakal nyalahake dhewe, nanging sampeyan ora bakal nglilani kesalahan sampeyan.
  • "Kadhangkala sampeyan kudu mutusake salah sawijining prekara sing wis biasa lan liyane sing pengin sampeyan ngerteni."
  • Iki sing kudu sampeyan lakoni: tetep edan, nanging tumindak kaya wong normal. Sampeyan duwe risiko dadi beda, nanging sinau kanggo nindakake tanpa narik perhatian.
  • "Dheweke sing wis biasa lelungan ngerti manawa kudu budhal sedina wae."
  • "Ana basa ing jagad iki sing kabeh ngerti: basa antusiasme, prekara sing ditindakake kanthi katresnan lan kekarepan, kanggo nggoleki apa sing dikarepake utawa dipercaya."
  • "Tandha pisanan yen kita mateni impen yaiku kurang wektu."
  • "Mbesok sesuk apike mati ing dina liyane."
  • Aja nyerah ngimpi. Cukup coba deleng tandha-tandha sing nuntun sampeyan.
  • "Kabeh prekara sing bisa nyebabake kita mulang, sanajan uga kalah."

Ukara endi utawa endi sing nduweni teges khusus kanggo sampeyan saiki?

Video dokumenter babagan panganggit

Lan yen Paulo Coelho kalebu panulis favorit sampeyan, sampeyan bisa uga kepengin ndeleng dokumenter subtitle iki sing penulis dhewe ngomong babagan dheweke lan salah sawijining buku sing paling misuwur: "Peziarah".

Informasi luwih lengkap - Kutipan Paulo Coelho


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Fernando Kolavita ngandika

    Detil cilik sing lali. Wingi uga dadi ulang taun salah sawijining sejarah paling gedhe: Jorge Luis Borges. Aku mikir yuta luwih penting tinimbang scribbler sing sepele iki.
    Uga, ing Argentina, amarga ulang taun Borges, kita ngrayakake "Dina Pembaca."

    Wirang…