Paul Doherty, panulis seri Inggris abad pertengahan sing produktif

.

Paul C Doherty iku biso dipercoyo lan produktif Panulis Inggris saka novel sejarah, umume disetel ing Abad Pertengahan lan pamrentahan saka Henry VIII, nanging uga ing Purbakala. Kekhususan dheweke uga wis mlebu akeh buku kanthi macem-macem buku jeneng samaran kaya sing saka Paul harding (sing paling misuwur) utawa Michael Clynes.
Iki minangka nyemak menyang ekstensif karya, udakara 60 buku, penting kanggo para penggemar genre, utamane karo misteri kanggo dirampungake lan penyidik ​​cetha kahanan sosial sing beda-beda.

Paul C Doherty

Lair ing taun 1946 ing Langkawi, Inggris, arep menyang Imam Katulik, nanging pungkasane sinau Sajarah ing Liverpool lan Oxford. Ing kana dheweke entuk gelar doktor skripsi babagan Eduardo II lan Isabel I. Sampeyan uga guru pendidikan menengah ing macem-macem kutha.

Seri disetel ing Abad Pertengahan

  • Seri Friar Athelstan

Bisa uga seri misteri kasebut paling dikenal. Bintang Friar Athelstan, a Dominika manawa, kanthi sawetara bebaya sadurunge, bisa dadi wong sing andhap asor paroki saka San Erconwaldo ing pinggiran London. Ing kana, karo kucinge Buenaventura lan jaran Philomel, dheweke ngurus sawetara paroki sing aneh banget lan nyerahke awake dhewe kanggo hobi sing paling gedhe, yaiku sinau lintang.
Athelstan uga makarya minangka notaris kanggo John Cranston, koroner kerajaan, wong lanang sing pengabdian kanggo makarya lan ngombe. Loro-lorone bakal melu lan kudu ngatasi beda misteri, Kadurjanan lan tindak pidana liyane ing London abad tengahan.
Seri kasebut kalebu judhul iki:
  1. Galeri Nightingale
  2. Omah Pembunuh Abang
  3. Rajapati suci
  4. Dukane Gusti Allah
  5. Cahya pati sing cetha
  6. Papan dununge manuk gagak
  7. Bunuh diri pembunuh
  8. Domain Sétan
  9. Tanduran getih
  10. Omahe bayangan
  11. Bloodstone
  12. Wong Straw
  13. Geni lilin
  14. Buku Kebakaran
  15. The Herald of Neraka
  16. Pambrontakan Gedhe
  • Seri Sir Roger Shallot - Ing jeneng samaran Michael Clynes

Iki uga saga banget populer lan kita bakal mrentah ing Henry VIII. Roger Bawang cilik es kanca ponakan Kardinal Wolsey lan bakal makarya dadi agen. Kabeh crita dicritakake ing wong kapisan.

  1. Kadurjanan wong kulit putih mundhak
  2. Kapal sing diracun
  3. Pembunuh Grail
  4. Ilat ula
  5. Pembunuhan Gallows, 1995
  6. Pembunuhan Relik, 1996
  • Seri Hugo Corbett - Ing jeneng samaran PC Doherty

Setel ing pamrentahane Edward I saka Inggris. Dheweke duwe protagonis maneh a juru tulis kraton, Hugo Corbett, sing uga bakal dadi agen y ndelok.

  1. Setan ing Santa Maria
  2. Makutha ing peteng
  3. Pengkhianat ing chancery
  4. Malaekat Pati
  5. Pangeran peteng
  6. pakulinan aja nindakake biksu
  7. Pembunuh Hutan Ijo
  8. Lagu malaekat peteng
  9. Geni setan
  10. Iblis moro
  11. Panahan diabolical
  12. Panghianati para memedi
  13. Lilin mayit
  14. Pati Pesulap
  15. Rajapati Waxman
  16. nightshade
  17. Misterium
  18. Ula Peteng
  • Seri Pilgrim Canterbury

Adhedhasar saka Dongeng Canterbury ngendi sawetara jamaah nuduhake crita seram ing wayah wengi dheweke padha bebarengan.

  1. Rawuh saka vampir
  2. Akeh mayit lan pethi kosong
  3. Turnamen pembunuh
  4. Tukang mateni Ghostly
  5. Himne wong sing digantung
  6. Pembunuhan Rajapati, Minangka Crita Clerk
  7. Tengah wengi Man
  • Seri Templars

Novelas sejarah kanggo digunakake, dosa komponen saka misteri.

  1. Templar kasebut
  2. Penyihir Templar

Seri liyane sing ditemtokake ing jaman kuna

  • Seri Alexander Agung - ditulis nganggo jeneng samaran Anna Apostolou

  1. Pati ing Makédonia
  • Seri Hakim Amerokte

Dumunung ing Mesir kuna.

  1. Topeng Ra
  2. Rajapati Horus
  3. Kadurjanan Anubis
  4. Algojo Seth
  5. Rajapati Isis
  6. Racun Ptah
  7. Mata-mata Sobeck
  • Seri Misteriasi Alexander Agung

  1. Alexander Agung ing omah pati
  2. Atheis
  3. Lawang neraka
  • Roma Series

  1. Nggoleki
  2. Rajapati kekaisaran
  3. Lagu gladiator
  4. Ratu Wengi
  5. Topeng Abadi Rajapati

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.