"Pape Satán Aleppe: Babad saka Masyarakat Cair", karya Umberto Eco kanthi anumerta

SPETT.UMBERTO ECO A NAPOLI (SUD PHOTO SERGIO SIANO)

Master agung Umberto Eco wis nilar kita, nanging dudu karyane, uga pakaryane. Panulis hebat bakal nerbitake buku ing pungkasan taun, buku sing nglumpukake publikasi sing digawe ing majalah sastra ing negara kasebut, nanging ing pungkasan buku kasebut ora bakal diterbitake ing pungkasan taun iki nanging akhir minggu iki. Ing Pakaryan anumerta dikenal minangka Pape Setan Aleppe: Babad saka Masyarakat Cair, ngemot tulisan sastra panulis ing terbitan La Nave di Teseo. Majalah iki uga editorial sing digawe panulis hebat kaya Umberto Eco kanggo mungkasi monopoli sing bakal ditindakake Mondadori ing negara kasebut.

Lakon "Pape Setan Aleppe: Babad saka Komunitas Cairan»Bakal diterbitake ing basa Italia akhir minggu iki lan ing wulan Mei 2016 bakal diterbitake nganggo basa liyane, kalebu Inggris utawa Spanyol. Judhul kasebut nuduhake karya agung Dante: Komedi Ilahi. Ing karya iki, baris pambuka Canto VII diwiwiti kanthi tembung «Pape Setan, Pape Setan Alleppe»Lan saka kono judhul dijupuk. Kaajab supaya panampane buku kasebut bakal gedhe banget amarga panulis dhewe pancen pantes lan mulane tanggal terbitan mesthi wis maju.

Pape Setan Aleppe: Babad saka Komunitas Cairan bakal didol akhir minggu iki nganggo basa Italia

Kajaba iku dening La Nave Di Teseo, minangka penghargaan paling apik sing bisa dibayar kanggo salah sawijining pendiri lan pemegang saham, amarga Umberto Eco sing hebat ora mung kerja sama karo majalah kasebut, nanging uga dadi pemegang saham amarga kontribusi 2 yuta euro sing digawe ing madegé.

Kasunyatane yaiku pelajaran Umberto Eco mesthi nguwasani, kanthi tembung paling sempit. Sabanjure kanggo Jeneng Mawar, Kepiye carane nulis skripsi Iki minangka salah sawijining karya hebat panulis ing level internasional, sawijining karya ilmiah sing mulang babagan cara nyiyapake tesis doktoral, soko sing durung ngerti lulusan lan mahasiswa. Mesthi piwulang iki bakal dadi bagean saka karya gedhe Umberto Eco, nanging nganti saiki, sing paling apik yaiku njupuk salinan Pape Setan Aleppe: Babad saka Komunitas Cairan Kowe ora mikir?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.