Papan sing paling apik kanggo sambung karo maca ing Madrid

Papan sing paling apik kanggo sambungake karo literatur ing Madrid.

Papan sing paling apik kanggo sambungake karo literatur ing Madrid.

Jagad literatur ngalami pangowahan gedhe wiwit tekane Revolusi 4.0. Tampilan PC lan format Doc lan PDF, internet, Ebooks, Kindle lan alat teknologi liyane wis luwih gampang ngompres ewonan kaca dadi megabyte sing gampang, lan iki bisa uga kasedhiya kanggo mayuta-yuta wong supaya bisa ngakses materi sing meh ora bisa ditindakake sadurunge.

Nanging, sing wiwitane dadi terobosan uga nyebabake konsekuensi sing gedhe. Bagéyan saka pendapat sing ora cocog iki sing kita wis bubar banget karo kedadeyan kasebut nutup Círculo de Lectores dening Grupo Planeta.

Apa maca ing kertas bakal rampung?

Ora, mesthi, kanggo ngomong yen bakal nuwuhake ekstrim. Nanging, lan luwih akeh amarga alasan ekologis tinimbang liyane - planet iki nuntut—, sing bakal kelakon yaiku, nalika pirang-pirang taun, panyithak buku bakal suda.

Sing bakal kedadeyan yaiku kebiasaan maca lan sesambungan langsung karo buku cetak uga bakal saya suda. Iki bakal dikondiseni dening sawetara aspek, sing teknologi siji, lan uga faktor wektu. Dagang anyar kasebut pancen nyenengake kanggo warga saiki, lan kanthi gangguan, sawetara sing melu hiburan sing mulya iki.

Papan sing paling apik kanggo sambung karo maca ing Madrid

Kanggo wong sing setya ing prekara kasebut, lan sing manggon ing Madrid, sawetara papan sing apik digawe kanggo seneng maca kanthi cara lawas ing ibukutha Spanyol sing apik.

Toko Buku Manuel Miranda

Aktor teater sing misuwur, Manuel Miranda, menehi warisan sing apik banget kanggo kutha kasebut, koleksi buku pribadi. Papan kasebut wis ganti alamat kaping telu, nanging saiki sampeyan bisa njaluk ing Calle Lope de Vega N ° 9.

Mlebu situs iki yaiku mlumpat menyang meja sing apik, kursi kayu, godhong tenan, bledug lan jagad sing ngenteni sepasang mata kanggo ngerteni.

Perpustakaan Institut Warisan Budaya Spanyol

Perpustakaan iki bisa ditemokake ing "Mahkota Duri", jeneng sing diwenehi bangunan sing ana ing omah kasebut amarga mirip karo mahkota sing runcing. Ing njero sampeyan bakal nemokake kenyamanan lan luwih saka 40 ewu buku kanggo kesenengan sampeyan. Papan kasebut sampurna kanggo nglampahi maca umur.

Perpustakaan Nasional Spanyol

Ruang sing nyenengake iki kasedhiya kanggo kabeh wong Madrilenia ing Perpustakaan Nasional lan Istana Museum. Iki minangka papan sing sejarah lan saiki wis ucapake kanggo njaga arsip Círculo de Lectores.

Kita ngomong babagan konstruksi sing umure luwih saka 120 taun. Nduwe buku repertoire sing akeh kanggo kabeh selera. Priksa manawa dibukak ing Paseo de Recoletos. Mesthine, kanggo mlebu fasilitas area maca, dibutuhake kertu. Iki bisa dijaluk liwat web.

Perpustakaan Nasional Spanyol.

Perpustakaan Nasional Spanyol.

Pusat Callao

Yen ngomong babagan papan sing apik kanggo maca, La central del Callao iku kudu. Sampeyan bisa ngunjungi ing Postigo de San Martín N ° 8. Paling apik, nalika maca, sampeyan bisa ngombe kopi utawa aperitif sing enak.

Perpustakaan Kerajaan Biara San Lorenzo de El Escorial

Kita duwe monumen iki kanggo literatur kanggo Raja Felipe II. Katresnan raja iki kanggo buku-buku nyebabake dheweke supaya konstruksi pagar iki, sing diprentah supaya diisi karo literatur sing paling apik ing jamane.

Maca ing ruang iki minangka tumindak gaib. Ruang kasebut ngeling-eling sejarah Spanyol kepungkur, lan volume ing perpustakaan minangka harta sejarah sejarah umat manungsa.

Buku kanggo donya sing luwih apik

Yen seneng maca, kucing lan sampeyan manggon ing Madrid, Libros para un mundo mejor minangka papan sing paling apik. Ing papan kasebut, literatur paling apik kabeh wektu dikombinasikake kanthi akeh.

Fasilitase mapan ing Calle del Espíritu Santo, lan lawange tetep mbukak kanggo kabeh wong sing pengin nggunakake wektu maca ing seni maca.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)