Hovik Keuchkerian, aktor, mantan petinju, panulis lan pujangga.

Buku Hovik Keuchkerian

A Hovik keuchkerian (Beirut, 1972), kajaba jeneng sing meh ora bisa dikatutake, saiki umume dikenal minangka aktor lan panulis mandeg. Nanging para penggemar olahraga bakal ngerti manawa Keuchkerian pancen sejatine petinju juara elit, kelas berat kelas Spanyol ing taun 2003 lan 2004. Nanging, putra saka bapak Armenia iki lan ibu Spanyol, uga panulis lan pujangga. Lan iku kudu dipikir.

Lintasan

Lintasane, cepet kaya macem-macem, lagi ngisi kasuksesan lan penghargaan. Lan Keuchkerian isih ana ing papan sing penting panorama budaya ora mung nasional, nanging uga internasional. Kanggo kita sing duwe kekarepan tartamtu kanggo maksim kasebut aja percaya karo penampilan, kita temokake ing Hovik keuchkerian model sing apik. Fisik lan jiwa pujangga. Kombinasi sing mesthi narik.

Hujan wis udan wiwit monolog ing Paramount Comedy, lan wiwit misuwur cocretes. Iki bakal menehi inspirasi kanggo acara teater sampeyan Pengemis nganggo sepatu katun, kanggo tagihan telung musim ing Madrid Madrid Gran Vía. Uga udan wiwit Sandro, ing Hispania legenda, ing ngendi aku nemokake. Lan taburan tampilan ing Pelayanan wektu o Isabel. Saiki dheweke bisa ditampilake ing bioskop, ngalahake tembaga karo Michael Fassbender utawa Jeremy Irons ing Syahadat Assasins.

Bioskop, celana pendek, monolog, televisi ... Lan Teatro. Tanpa mangu-mangu, dheweke duwe tabel sawise ngubengi tahapan setengah Spanyol kanthi monolog. Saiki ana ing Bioskop Terusan (nganti 29 Januari) karya saka Wajdi Mowawad, uga asale saka Lebanon, A howitzer ing jantung, sing sadurunge wis makili ing 2014. 

Adhedhasar novel pertama Mouawad, karya iki minangka crita apa sing kedadeyan karo protagonis sajrone sewengi, nalika pindhah menyang rumah sakit ibune sing lara kanker. Nalika semana, protagonis kelingan a Sugeng cilikan sing padha nyolong saka dheweke. Uga ngomong babagan rugi, Saka mabur saka Libanon amarga perang sipil. Panulis, lan uga aktor, kanthi pengalaman urip sing padha, uculake kabeh gething lan nesu sing nglumpukake.

Oalah, ora ana sing nolak Hovik Keuchkerian. Mesthi wae ora sastra.

Buku

Ing sawijining wawancara anyar, Keuchkerian ngakoni kanthi tepat, lan kanthi ngguyu, katon saka puisi sing ora ana gandhengane. Nanging pranyata dheweke wis suwe nulis lan wis nulis Papat buku nerbitake, sing terakhir, disk-teks saka teks sing diwaca lan diiringi musik.

Huruf saka El Palmar ditulis ing pantai Cadiz El Palmar de Vejer lan yaiku liyane klasik ayo ucapake kanthi ketat babagan struktur lan isine.

edan, Nanging, iku pacoban liyanel ing format. Iki yaiku babagan lelungan liwat kesadharan lan impen kanthi tema universal pati, urip, kesenengan utawa kasangsaran.

Patang taun mengko nerbitake Buku harian lan ravings, kompilasi sawetara 150 geguritan, crita cekak lan aphorisme umume, sing nggawe buku harian kasebut. Dheweke terus nggambarake kahanan manungsa ing teks sing campuran lan distilasi banyolan, lelembut, banyolan lan akeh pangerten dramatis. Iki buku ilustrasi dening artis Irene Lorenzo.

Ing 2014 dheweke nerbitake judhul pungkasan nganti saiki, Tangguh, album buku sing dikomentari lan dheweke gumun maneh kanthi cara khusus ngerteni literatur lan urip. Tangguh meshes dicokot karo muni lan maksud saka Buku harian lan ravings. Nanging lagu iki luwih puisi lan uga eksperimen amarga musik Yuri Méndez. A karya multimedia, buku sing bisa dirungokake utawa CD sing bisa diwaca. Conto anyar babagan fleksibilitas multi-aspek iki.

  • Huruf saka El Palmar (Editorial Sinmar, 2005), kumpulan puisi klasik.
  • edan (Adeire, 2008), karangan prosa.
  • Buku harian lan ravings (Waca aku, 2012), crita cekak babagan pengalaman sampeyan dhewe.
  • Tangguh (Waca aku / Lovemonk, 2014), kumpulan puisi.

Mesthi wae

Kepiye carane bisa ditemokake dadi akeh pasuryan sing menarik saka serbaguna Hovik Keuchkerian. 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.