Polisi lan panulis. 4 jeneng kanggo ngerti

Pulisi. Dheweke wis ana utawa isih ana, lan sawijining dina dheweke ninggalake plakat, dalan-dalan lan para penjahat lan wiwit nulis babagan donya kasebut. Akeh liyane, nanging dina iki kita tetep karo iki 4 jeneng. Apa saka prestise internasional, pemenang penghargaan penting, kanthi crita lan buku sukses diterjemahake ing pirang-pirang basa.

Dheweke wong british Clare mackintosh, wong Prancis Olivier Norek lan warga Barcelona Mark Pastor y Victor saka Wit. Iku judhul terakhir sing diterbitake. Sing saka Del Arbol bakal metu tanggal 19 September. Dadi ayo goleki sapa sejatine lan sapa sejatine.

Clare mackintosh

Wanita Inggris iki saka Bristol padamelan rolas taun ing polisi, ing departemen investigasi pidana, minangka komandan. Dheweke nilarake ing taun 2011 dadi jurnalis freelance lan konsultan media sosial. Novel pertama yaiku Aku Ayo sampeyan lunga, sing cepet dadi penjual sing kritis lan paling apik. Lan kanthi judhul anyar iki, Aku nonton sampeyan, bali menyang thriller psikologis.

Sinopsis. Wiwit wengi nganti awan orane Jenna abu-abu malih dadi ngipi elek. Mung kekarepan sampeyan saiki yaiku mlayu kanggo miwiti urip anyar sing adoh saka kabeh. Akhire tekan Wales ing kana dheweke nyewa omah cilik kanthi kepengin golek cara supaya lali ing kana.

Jenna mbaka sethithik bakal wiwit ndeleng a mangsa. Nanging, dheweke kudu ngadhepi rasa wedi, rasa sedhih banget lan kelingan wengi November peteng sing ngowahi urip dheweke selawase.

Lan ora ana sing bisa lolos saka biyen lan ing kasus Jenna sing biyen bakal bali.

Olivier Norek

Lair ing Toulouse, wong Prancis umur 42 taun iki pungkasan Februari ing presensi BCNegra Efek Domino. Buku iki sing Penghargaan Noir 2016 lan iki ndadekake dheweke dadi salah sawijining jeneng hebat ing adegan ireng ing Prancis.

Pangripta Kapten Victor kost, alter ego dheweke, Norek polisi kanggo 15 taun ing distrik Seine-Saint-Denis, sawijining lingkungan Paris kanthi tingkat tindak pidana, pengangguran lan imigrasi sing dhuwur. Sawetara taun kepungkur dheweke njaluk ninggalake lan wiwit nulis. Efek Domino minangka kasus kaping telu Coste.

Sinopsis. Kanggo bocah enom sing ora sopan Nano Mosoni pungkasan ing pakunjaran dening Marveil. Amarga keweden lan nekat, dheweke njaluk mbakyune Alex supaya nindakake apa wae supaya dheweke ora bisa lunga saka kana. Dheweke meksa pengacara kulawarga, sing ngusulake rencana kejutan sing bisa sukses.

Kangge, ing sub direktorat polisi yudisial departemen Sena-Saint-Denis, sing luwih dikenal kanthi jeneng SDPJ93, Kapten Victor Coste lan timnya nampa kabar babagan penculikan bocah cilik.

Rong kasus sing ora ana gandhengane bakal nuwuhake efek domino kanthi konsekuensi sing ora bisa ditemokake.

Mark Pastor

Criminologist lan panulis Catalan, Pastor kerja kanggo polisi ilmiah Mossos d'Esquadra. Wiwit Maret taun iki, dheweke wis ana ing dalan Farishta, novel kaping lima lan pérangan kapindho saka sing diarani "trilogi pulau" sing judhule kapisan yaiku Bioko.

Uga ing wulan Maret, kita bisa ndeleng ing Kosmopolis nuduhake obrolan lan kapercayan penulis lan penulis karo Jo Nesbo.

Sinopsis. Farishta jenenge bocah wadon Yatim piatu, yen sawise kelangan wong tuwa angkat lan wis remaja, dheweke banjur kerja ing salah sawijining resort ing sawetara pulau ing Polinesia Prancis. Ing kana dheweke ngrawat kulawarga sing masing-masing nginep ing sawijining pulau cilik.

Sanalika urip crita katresnan Kanthi pandhuan kompleks, lan coba nemokake misteri sing ana ing papan kasebut. Napa kulawarga-kulawarga kasebut manggon ing kono, ora ana ing jagad iki? Apa sing kedadeyan karo bocah-bocah wadon sing ana ing posisi sampeyan sadurunge? Kabeh nalika ana wong gagang.

Victor saka Wit

Bisa uga jeneng sing paling misuwur saka papat kasebut. Tilas mosso d'esquadra iki duwe karir sukses dadi penulis Sedhihipun para samurai, A yuta irungnya utawa pemenang Hadiah Nadal 2016, Kawa meh kabeh.

Del Arbol bakal nerbitake novel anyar ing wulan September, Ndhuwur udan, lan dheweke dhewe sing tanggung jawab ngumumake ing profil Facebook. Mangkono, jelasake buku anyar iki minangka

siji novel babagan apa tegese urip.
Utawa ujar ing cangkeme Miguel, protagonisa: "Kita nglampahi wektu supaya bisa urip supaya kita lali urip."

Ya, kita bakal ndeleng crita anyar sing ngagetne kita, sanajan gaya pribadine, sing bernuansa lan bentuk, ora bakal.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.