Bandhing John Grisham

Dina iki didol ing España novel panulis (nganti saiki) pungkasan John Grisham, Banding kasebut. Ana pangarepan sing gedhe, mula cethane sing dicithak pisanan ora bakal kurang saka 150.000 eksemplar.

Iki bali saka grimis kanggo thriller pengacara, sawijining jinis sing durung asring dikunjungi wiwit novel kasebut Wong tengah, 2005.

Banding kasebut nyentuh masalah lingkungan sing kobong, amarga ing novel kasebut ana perusahaan kimia multinasional najisake cadangan banyu ing kutha Amerika. Kontaminasi iki nyebabake paningkatan kasus kanker ing populasi. Amarga alasan iki, perusahaan kasebut dihukum pengadilan kanggo mbayar tokoh jutawan, nanging pengacara ngajokake banding sadurunge Pengadilan Tinggi Negara… Saka kana, intrik lan suspense ora bakal kurang.

Novel kasebut diatur ing jagad pengacara, nanging uga ngemot masalah "pengaruh" politik, lan politikus, ing yudikatif.

Ing salajengipun, Banding kasebut dheweke nyoba nggawe pengacara dadi penting lan peran sing dimainake ing masyarakat kaya Amerika Utara.

John Grisham lair ing Arkansas ing taun 1955, dheweke nampa gelar sarjana hukum ing taun 1981 lan minangka bapak saka rong anak. Dheweke dadi penulis novel kayata Wayahe mateni, Panutup, Klien y Ruangan gas, sawetara sing paling laris (liyane, kaya Laporan Pelikan wis digawa menyang film).

Karya-karyane wis diterjemahake luwih saka 40 basa, mung ing basa Inggris Amerika Serikat, wong greyman Dheweke wis adol 150 yuta buku, lan wiwit saiki, sampeyan bisa tuku novel paling anyar ing toko buku Spanyol, lan banjur maca lan seneng menehi pendapat babagan pakaryan wong iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

17 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Salvatore ngandika

    Aku ora duwe kesempatan kanggo maca apa-apa dening penulis iki, sing menehi rekomendasi kanggo miwiti sapa?

  2.   pepe ngandika

    Aku nyaranake Wektu kanggo mateni, novel pertamane, kadang luwih becik diwiwiti ing wiwitan ...

  3.   Beatriz ngandika

    Umurku 24 taun lan aku wis maca panulis iki suwene 7 utawa 8 taun.
    Kanggo aku, dheweke ora mesthi ragu-ragu minangka panulis sing paling apik.
    Gampang diwaca, nalika sampeyan sinau akeh prekara nulis, lsp.
    Aku ora duwe tembung kanggo nggambarake sampeyan minangka panulis.
    Aku nyaranake kanggo kabeh wong, sampeyan ora bakal kuciwa, aku yakin.

  4.   cuajomon ngandika

    Saiki aku maca Bandhing, kayane novel gampang dingerteni, lan utamane kanggo hiburan ....

    Aku nyaranake novel iki marang kowe, ya ... Aku wis maca psikoanansi sadurunge, lan aku bisa menehi pitutur marang kowe yen aku luwih seneng narasi Jhon Katzenbac (sing ngerti nulis) luwih apik ...

    Salam

  5.   Maling ngandika

    Dheweke minangka panulis sing apik. Kabeh bukune nyenengake lan nyenengake.

  6.   evangeline ngandika

    Kasunyatane yaiku buku "The Appeal" kayane mboseni banget lan sanajan John Grisham ora nulis, saben kaca crita liyane nyenengake lan nyenengake, kajaba "The Appeal" lan "The Farm" sing Aku disenengi.

  7.   Lila ngandika

    Aku mréntahaké Appeal banget nglipur nanging subyeké kalebu
    c. Film babagan subyek wis digawe. Nanging nglipur aku.

  8.   Javier ngandika

    Aku kuciwa, aku ngarep-arep pungkasan sing antagonis. Aku nuwun sewu amarga mbuang-buang wektu. Temokake penulis iki lan ing karya iki dheweke durung bisa ngerti sejatine.

  9.   Ludy Castaneda ngandika

    Dheweke minangka penulis sing apik banget, kamera, laporan pelikan, sampul, daya tarik, kabeh mau apik. Aku pengin informasi luwih lengkap babagan urip pribadine, dheweke mung ujar manawa dheweke minangka pengacara, aku ora ngerti apa-apa sing akrab lan nalika sampeyan ngujo pengarang sampeyan pengin ngerti dheweke kanthi luwih pribadi. Matur nuwun

  10.   JULIUS CAESAR ngandika

    Aku rampung maca APPEAL, minangka buku Grisham pisanan sing dakwaca, lan sejatine minangka buku pertama sing bakal dakwaca, apik banget, dheweke wis nggawe aku luwih seneng maca, dheweke nggawe imajinasi luwih akeh lan muga-muga bisa ngrampungake kanthi cepet tanpa preduli pungkasan, amarga dheweke mung ngandhani kasunyatan. Aku kepengin miwiti maca karya sing paling apik

  11.   john ngandika

    buku sing apik banget, gampang dingerteni. fasih.

  12.   Millimilongas ngandika

    Cukup kanthi maca wiwitan novel sampeyan wis ngerti endi sing bakal dijupuk. Pungkasan sedhih kanggo novel sing bisa beda beda. Ora cocog kanggo sing seneng pungkasan amarga dheweke ora duwe cara apa wae.

  13.   esleidy ngandika

    Kasunyatane mung siji-sijine buku sing wis dakwaca lan dheweke wis dadi TESTAMEN lan katon apik banget kanggo aku. Aku sabanjure maca proyek Williamson lan aku ngarep-arep akeh. Iki minangka penulis favorit nomer loro sawise Carlos Ruiz Zafon.

  14.   Lemu ngandika

    Wong iki menehi kakehan data sepele sing ora masuk akal nalika nggoleki novel, aku ngerti manawa genre sing dadi daya tarik kasebut mbutuhake, nanging dheweke menehi akeh informasi babagan karakter sing miturut selaku ora masuk akal, ngluwihi novel-novele nyenengake ...
    Aku nyaranake sawetara saramago lan yen sampeyan seneng karo polisi, aku bakal ujar manawa sampeyan kudu maca Guillermo Martin, sawijining panulis Argentina sing ngerti carane nyekel kita.

  15.   Natalia Ardiles Lobos. ngandika

    Halo, aku mahasiswa hukum lan profesor politikku njaluk kita maca APLIKASI, apa ana sing ngerti apa pendekatan politik sing diwenehake menyang buku kasebut ???? ... Kajaba saka buku kasebut, kita bakal maca liyane, Nanging kabeh kanggo tes sing TERUS!
    SELAMAT KABEH TO KABEH.

  16.   Ruben ngandika

    Aku wis nemokake buku hiburan tanpa luwih. Wiwitane nuduhake cara, nanging mbaka sethithik wis kempis. Sawetara bab dadi angel. Pungkasane katon sederhana lan bodho tumrape aku, jebule wong iki kesusu ngrampungake.

  17.   Ruben ngandika

    Aku wis nemokake buku hiburan tanpa luwih. Wiwitane nuduhake cara, nanging mbaka sethithik wis kempis. Sawetara bab dadi angel. Pungkasane katon sederhana lan bodho tumrape aku, jebule wong iki kesusu ngrampungake.