M. Skabies

Novelist lan panulis. Aku seneng crita apik, kekuwatan tembung, lan campuran genre. Aku pindhah ing antarane fantasi, fiksi ilmiah, drama, komedi, fiksi sejarah, novel psikologis, medeni, epik, lan crita paranormal. Aku kepengin nulis buku sing dakkarepake diwaca. Sampeyan bisa ngetutake aku ing: https://twitter.com/M_Escabias.