Juan Ortiz

Gelar pendidikan, sebutno basa lan sastra, saka Udone (Universidad de Oriente, Nucleo Nueva Esparta, Venezuela). Profesor universitas ing kursi sejarah, sastra Spanyol lan Amerika Latin, uga musik (harmoni lan main gitar). Gelar pendidikan, nyebutake basa lan sastra, (Udone). Profesor sastra, sejarah lan musik universitas. Aku kerja dadi panulis, misuwur sajak lan narasi kutha. Sawetara bukuku yaiku: "Transeúnte", crita; "Badan ing pantai", kumpulan puisi. Aku uga dadi panyipta konten lan editor teks.