Alex Martinez

Aku lair ing Barcelona ing wulan pungkasan taun 80an. Aku lulus ing Pedagogi saka UNED, lan nggawe pendhidhikan minangka cara urip profesional. Sanalika, aku nganggep aku sejarawan "amatir", kepengin banget sinau ing jaman mbiyen lan utamane kanggo konflik kemanusiaan. Hobi, sing siji iki, sing dak gabungake karo maca, nglumpukake buku kanthi macem-macem jinis lan, umume, karo literatur kanthi macem-macem kemungkinan. Minangka kanggo hobi sastra, aku kudu ujar manawa buku favoritku yaiku "The Godfather" anggitane Mario Puzzo, saga favoritku yaiku Santiago Posteguillo sing didedikake kanggo Perang Punic, panulis utama yaiku Arturo Pérez-Reverte lan referensi sastra. yaiku Don Francisco Gomez de Quevedo.