Kaki Alberto

Panulis plancongan lan literatur, penyayang huruf eksotis. Minangka panulis fiksi, aku nerbitake crita pemenang penghargaan ing Spanyol, Peru lan Jepang lan buku Cuentos de las Tierras Calidas.