John Ortiz

Gelar pendidikan sing nyebutake basa lan sastra, saka Udone (Universidad de Oriente, Núcleo Nueva Esparta, Venezuela). Profesor Universitas ing departemen sejarah, sastra Spanyol lan Amerika Latin, uga musik (harmoni lan dolanan gitar). Aku kerja minangka panulis, ngadeg ing puisi lan narasi kutha. Sawetara bukuku yaiku: "Transeúnte", crita cekak; "Antologi uyah", puisi. Aku uga kerja minangka panyipta konten, proofreader lan editor teks.