Carmen Guillen

Kaya mungsuh, monitor pendidikan lan macem-macem hobi, kalebu maca. Aku seneng klasik sing apik nanging ora cedhak karo band nalika ana literatur anyar sing dakwenehake. Aku uga seneng penak lan gampang 'ebooks' nanging aku kalebu wong sing luwih seneng maca kanthi ngrasakake makalah, kaya biasane.