Belen Martin

Aku dhewe, guru Spanyol lan aku tansah nulis kurang saka aku pancene pengin. Aku sinau Spanyol: Language and Literatures ing Complutense University of Madrid, banjur aku njupuk gelar Master ing Spanyol minangka Basa kapindho ing kana. Aku seneng basa lan budaya Hispanik, lan aku ora nate ngomong ora kanggo crita misteri utawa medeni sing apik. Saliyane nulis, aku sinau Kriminologi.