Apa wis 25 taun wiwit 7 novel iki? Sampeyan bener. Lan apa kita maca utawa ora?

1992 Iki minangka taun sing kabeh kita eling amarga ana macem-macem acara. Nggolek maneh ing lapangan sastra Aku wis nemokake sawetara judhul kacathet sing diterbitake banjur. Kepiye yen, 25 taun kepungkur apa jeneng kulawarga kondhang Gordon, Harris, Murakami, Prachett, Jennings, Moccia, lan Ellroy nerbitake buku-buku kasebut. Ayo eling.

Dukun - Nuh Gordon

Gordon dadi 90 taun saiki ing wulan November lan kalebu salah sawijining Pengarang novel sejarah Amerika paling populer. Mbok karya sing paling misuwur yaiku trilogi dibintangi kulawarga cole ing pirang-pirang abad. Judhul kaping pisanan yaiku kondhang Dhokter lan iki minangka bagean nomer loro sing terus ana ing Kulon Amerika lan sing diterbitake 25 taun kepungkur. Ditutup Dr. Cole.
En Dukun dhokter Robert Jacobson Cole mlayu saka Skotlandia lan putrane kanggo manggon ing tanah anyar saka Amerika. Sawise kerja ing Boston, bareng karo ahli bedah terkenal Oliver Colmes, Robert lan putrane bakal lunga menyang wong sing durung digoleki Oeste kanggo sinau sing ora dingerteni Tradhisi Penyembuhan Wong India Sauk. Lan ing perjalanan kasebut, dheweke bakal nemoni katresnan, pinemu, perang lan urip.

Dewa sing luwih sithik - Terry Prachett

El master sastra Fantastic ninggalake kita sawetara taun kepungkur. Supaya sampeyan bisa menehi pajeg marang dheweke kanthi maca sawetara karyane. Iki diterbitake 25 taun kepungkur lan yaiku novel independen nomer loro saka alam semesta Discworld (sing pertama yaiku Piramida). Parodi Prachett, kanthi tutul basa Inggris, konsep kaya la perang lan agama.

Telung meter ndhuwur langit - Federico Moccia

Raja Italia sing ora diragukan saka novel romansa kanggo remaja miwiti keturunane ing genre kanthi judhul iki. Dheweke crita babagan emban, yaiku ... a siswa model lan putri sing sampurna. Kosok baline, Langkah iki kasar lan kurang ajar. Dheweke kalebu rong jagad sing beda banget, nanging ora bakal bisa mandheg tresna-tinresnan ngluwihi kabeh konvensi. Nanging, iki uga katresnan kontroversial sing kudu diperjuangake luwih saka sing disangka. Kabeh kedadeyan ing Kutha Langgeng, sing ora bisa dadi setelan sing luwih apik kanggo Romeo lan Juliet modern iki.

Tanah kelairan - Robert Harris

Iki uchrony Panulis Inggris paling larang saiki umure 25 taun lan tetep seger. We are ing taun 1964 lan a Reich Katelu sing Menang lagi siyap kanggo ngrayakake ulang taune Adolf Hitler sing kaping 75. Nanging banjur mayit wuda wong tuwa katon ngambang ing tlaga saka Berlin. Pranyata dadi pejabat partai senior, lan sabanjure ing dhaptar rahasia sing ukuman pati kanggo kabeh sing ana ing jerone. Lan dheweke wis tiba siji-sijine ing a konspirasi sing lagi wae diwiwiti.

Elang - Gary Jennings

Este Panulis Amerika yaiku penulis terkenal saka novel sejarah kanthi judhul sukses kaya Wong Aztec o Wong lelungan. Iki uga ana lan minangka penting kabeh penyayang buku-buku sing dawa nanging maca kanthi lancar lan makarya.
Elang marang kita ing mesthine kenangan protagonis, Thoth goth, sing nganggo a alam tartamtu banget, marang exploitasi lan petualangan saka inisiatif seksual sing ora biasa ing rong biara nganti a lelungan mirunggan saindenging Eropa. Kaping pisanan ing perusahaan saka wyrd, perwira Romawi sing saiki dadi pemburu lan perangkap lan sing mulang supaya slamet ing alas. Banjur Thorn bakal ketemu lan kekancan Teodorik, raja ing Ostrogoths, sing bakal diladeni umum lan diplomat.

Kidul tapel wates, sisih kulon srengenge - Haruki Murakami

Panulis Jepang bergengsi lan gegayuhan langgeng Nobel sastra marang kene siji dongeng klasik tresna ilang lan pulih. Hajime yaiku wong lanang sing kurang seneng, bebojoan, bapak saka bocah wadon loro lan duwe klub jazz, sing kumpul maneh karo Shimamoto, kanca wiwit cilik lan remaja sing durung nate krungu babar pisan. Kalorone, mung bocah, wis nuduhake hobi lan rahasia ing sekolah. Lan saiki, pirang-pirang taun, ora duwe pengarep-arep. Nanging Hajime dadi kepengin banget lan kayane gelem menehi kabeh kanggo dheweke.

Jazz putih - James Ellroy

El judhul pungkasan saka telpon Los Angeles Quartet dirilis ing taun 1992 kanggo ngrampungake seri dhasar ing fiksi kriminal kontemporer. Dog Dog Ellroy tetep bagean saka karakter sing muncul ing LA Rahasia lan mesthine wektu lan lingkungan.
Protagonis saiki dadi Letnan David Klein sing tiwas, diantemi, lan dieksekusi mung bebaya kerja. Nanging ing tiba saka 1958 pakan mbukak iInvestigasi korupsi polisi lan kabeh mata, curiga, lan tuduhan ditujukan marang Klein. Lan sanajan dheweke nulungi nggawe jagad greget lan ambisi, bakal nyoba metu urip saka dheweke ing biaya apa wae.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)