Trilogi Bronze Horseman. Novel romansa klasik kanggo tanggal kasebut

Trilogi misuwur Paullina Simons

Aku isih ing mode Dina Valentine, sanajan kanthi ati sing ireng uga saya jambon saka kala-kala. Yaiku trilogi saka Pembalap Gangsa, ditulis dening Paullina simonsMinangka salah sawijining sing nyawiji kanggo aku. Lan bisa uga salah sawijining judhul sing paling misuwur ing jinis romantis ing milenium anyar iki. Dadi, yen sampeyan ana jiwa diabetes utawa mamang Cupid, aja nganti maca luwih dhisik. Nanging yen sampeyan semangat lan tresna banget, iki wacan sampeyan kanggo tanggal iki.

Crita katresnan kapital antara Tatiana Metanov lan letnan Tentara Abang Alexander Belov (Shura kanggo kita kabeh sing bakal mesthi nyembah dheweke) minangka salah sawijining ninggalake tandha. Yen sampeyan uga penyayang Perang Donya II lan ngarep rusia khususe, bakal dadi lelang. Ing kasusku, kabeh kondhisi ditrapake. Iku saka bacaan ing kereta karo buku terpaku ing rai kanggo masker ombak emosi. Sing karo novel pertama. Ing ngisor iki aku bisa maca ing ponsel sadurunge dheweke tiba ing kertas.

Paullina simons lair ing tuwa Leningrad, dina iki Saint Petersburg, ing 1963. Dheweke seneng nulis wiwit isih cilik lan nalika umur 10 taun, dheweke pindhah karo kulawarga menyang Amerika Serikat. Trilogi iki, ditulis lan diterbitake sajrone limang taun, iku sukses sing paling gedhe.

Bronze Horseman (2000)

Ing Leningrad, 1941 perang ing Eropa kayane adoh banget. Rong mbakyu manggon ing kono, Tatiana lan Dasha Metanov, sing nuduhake apartemen cilik karo kulawargane. Urip miturut Stalin angel, nanging bakal malih dadi neraka nalika Jerman teka. Nanging pisanan Tatiana, adhine sing naif sing umure mung 17 taun, ketemu Alexander, a Letnan Tentara Abang jaman kepungkur sing misterius lan bermasalah. ing katresnan iku sanalika. Nanging bakal akeh banget kangelan Ayo padha teka ing antarane, wiwit saka kulawargane nganti ngepung kutha, sing tresnane meh ora bisa ditindakake. Meh.

Tatiana lan Alexander (2003)

Kanggo perang, meteng, lara lan sepi, Tatiana bisa tekan Amerika Serikat. Ing kana dheweke bakal nyoba miwiti a orane anyar karo khayalan sing Alexander, rampung tahanan, adoh saka nasib ireng sing sampeyan kayane pinasthi. Kangge, Alexander nandhang sangsara sing ora bisa ucapake. Mung ngeling-eling Tatiana lan pangarep-arep yen dheweke isih urip, dheweke tetep kuwat. Nalika perang rampung kalorone bakal gelut ketemu. Lan dheweke bakal.

Taman Panas (2005)

Tatiana lan Alexander, karo putrane, wis bisa bali menyang Amerika Serikat. Dheweke wis slamet menyang perang sing elek, nanging tatu sing dienggo semangat isih mbukak. Y taun-taun pisah nggawe dheweke asing. Kanggo pertama kaline bisa urip sakulawarga, nanging ora gampang kanggo dheweke. Dheweke bakal lelungan ing negara kasebut kanggo golek kerjaan sauntara, nanging urip sing ora stabil kasebut uwal banget saka beban emosi sing angel. Kasmaran lan kabegjan sampeyan kaancam bakal punah,, lan sing nandhang kasusahan paling gedhe yaiku putrane.

Kok diwaca

Amarga wis kabeh: crita apik, setting apik lan karakter apik, uga sing sekunder. Kanggo kang narasi kebak intensitas. Sampeyan duwe perasaan sing padha realisme ngliwati dalan-dalan beku saka Leningrad sing dikepung utawa ngliwati dalan gedhe ing Amerika Serikat ing taun 60an.

Lan, temtu, dening kualitas lan karisma diwenehake kanggo paraga utamane. Karo sampeyan sampeyan ngguyu lan nangis. Sampeyan dadi trenyuh banget nalika nandhang gerah lan drama lan drama. Sampeyan lelungan karo wong-wong mau kanthi fisik lan ing njero, lan sampeyan. Sampeyan urip lan ngrasakake maksimal nemoni lan kesalahpahaman, rahasia, kuciwane lan gegayuhan. Nanging ing ndhuwur kabeh sampeyan urip katresnan sing padha. Katresnan sing njaga dheweke wiwit remaja nganti tuwa. Sing kasebut de vez en cuando sampeyan kudu dikandhani banjur aja lali.

Oalah, kita sing tresna lan karo Tatiana lan Alexander bakal bisa ngukuhi kandhaku.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Kimberly carrington ngandika

    Kayane ora nate maca buku sing nyenengake banget. Aku ora nate bosen maca maneh lan dheweke mesthi bungah nalika dina pisanan. Nyatane, maca pungkasan katelu lan nangis kaya cupcake. Mung apik.

    1.    Mariola Diaz-Cano Arevalo ngandika

      Kita mesthi setuju, Kimberly. Maca langsung menyang jantung. Matur nuwun kanthi sanget kanggo komentar sampeyan.