Nominasi Nominasi Harvey

Liwat komik kita ngerti babagan nominasi anyar kanggo prestisius Anugrah Harvey, kanthi sawetara sorotan. Kanggo bagean iki, aku seneng banget Bedhil Enem dipilih dadi kategori lemak, amarga panulis skrip paling apik (Kelinci Cullen), kartunis paling apik (Brian lara) lan seri anyar paling apik. Sawise seneng suwe DamarAku ngarep-arep maca karya anyar iki sing ngenalake babagan genre barat. Kajaba iku, nalika nerangake babagan kita, ana sawetara nominasi, kayata sing hebat Marcos Martin minangka artis sampul paling apik, warna ing Jose Villarubia kanggo Kuba: Revolusi saya, utawa edhisi Amerika saka Torpedo dening Jordi Bernet, lan Blacksad de Juan Diaz Canales y Gambar placeholder Juanjo Guarnido.

Dhaptar lengkap ing klik tombol TUNGGAL Maca.

MARKER TERBAIK

Scott Brown, BOX 13, http://www.comixology.com lan Komik Abang 5
Darwyn Cooke, PARKER STARK RICHARD: KELUARGA, IDW
Dustin Harbin, CASANOVA, Komik Gambar
Troy Peteri, WITCHBLADE, Sapi Top
Robbie Robbins, KUNCI & KUNCI: KUNCI KANGGO KINGDOM # 1, IDW
John Workman, THOR, Komik Marvel

COLORIST TERBAIK

Veronica Gandini, MICE TEMPLAR: VOLUME 10, Komik Gambar
Laura Martin, THE STAND, Marvel Comics
Ed Ryzowski, GUTTERS
Dave Stewart, BPRD, Komik Jaran Peteng
Jose Villarubia, CUBA: REVOLUSI MY, Komik Vertigo / DC

STRIP SINTISIS UTAWA VIGNETTE

CUL DE SAC, Richard Thompson, Universal Press Syndicate
DOONESBURY, Garry Trudeau, Sindikat Pers Universal
MUTTS, Patrick McDonnell, King Fitur Sindikasi
NON SEQUITUR, Wiley Miller, Universal Press Syndicate
TOM THE BUGUNG DANCING, Ruben Bolling, Sindikat Pers Universal

KOMIK ONLINE TERBAIK

GUNS SHADOW VALLEY, David Wachter lan James Andrew Clark
GUTTERS, Lar deSouza, Ed Ryzowski lan Ryan Sohmer
HARK! VAGRAN, Kate Beaton
LA MORTE SISTERS, digawe dening Tony Trov, Johnny Zito lan Christine Larsen
PVP Scott Kurtz

EDISI AMERIKA PALING MATERI ASING

AX: MANGA ALTERNASI, disunting dening Sean Michael Wilson lan Mitsuhiro Asakawa, Top Shelf
BLACKSAD, Juan Diaz Canales lan Juanjo Guarnido, Komik Jaran Peteng
KANGGO WARNA TRENCHES, Jacques Tardi, Fantagraphics
THE KILLER: MODUS VIVENDI, Matz lan Luc Jacamon, Archaia
TORPEDO VOLUME 2, Jordi Bernet, IDW

INKER sing paling apik

Damian Couceiro, HAWKS OF OUTREMER, BOOM! Studios
Steve Ellis, BOX 13, http://www.comixology.com & Komik Abang 5
Gabriel Hardman, AGEN ATLAS, Komik Marvel
Mark Morales, THOR, Komik Marvel
Aturan Uyah, MAGDALENA, Sapi Top

SERI BARU TERBAIK

VAMPIRE AMERIKA, Scott Snyder, Stephen King lan Rafael Albuquerque, Komik Vertigo / DC
ECHOES, Joshua Hale Fialkov lan Rashan Ekedal, Sapi Top
GUTTERS, Lar deSouza, Ed Ryzoski lan Ryan Sohmer
KILL SHAKESPEARE, Anthony Del Col lan Conor McCreery, IDW
GUN ENAM, Cullen Bunn lan Brian Hurtt, Oni Press
THOR: AVENGER Kuat, Roger Langridge lan Chris Samnee, Komik Marvel

PALING PROMISI TALEN BARU

Barry Deutsch, ING SENI: CARA MIRKA NGANGGO SWORD, Buku Jimat
Nyenengake Love lan Adam Withers, RAINBOW ING peteng
Chris Samnee, THOR: AVENGER sing Kuwasa, Komik Marvel
Scott Snyder, VAMPIRE AMERIKAN, Komik Vertigo / DC
Nick Spencer, MUNGGU MUNGGU, Komik Gambar

HARGA KHUSUS KANGGO HUMOR ING KOMIK

Matt Groening, CRISIS CROSSOVER SIMPSONS FUTURAMA, Komedi Abrams
Roger Landridge, THE MUPPET SHOW, BOOM! Studios
Ryan Sohmer, GUTTERS
Shannon Wheeler, AKU KANGGO KANGGO LUCU, BOOM! Studios
Thom Zahler, LOVE AND CAPES, IDW

PUBLIKASI GRAPHIK ASLI sing paling apik sing ditujokake kanggo bocah enom

AMULET #3: THE CLOUD SEARCHER, Kazu Kibuishi, Graphix
JINGLE BELLE, Paul Dini
Tegese: PICK PATH. 3856 KEMAMPUAN CERITA, Jason Shiga, Buku Jimat
MACA GAMBAR, Josh Sepuh, Editor Eksekutif, Maca Kanthi Gambar
SMILE, Raina Telgemeier, Graphix Skolastik
TINY TITANS, Art Baltazar lan Franco Aureliani, Komik DC

ALBUM TERBAIK MATERI sing DADI TERBARU

ART IN TIME, disunting dening Dan Nadel, Abrams ComicArts
BEASTS OF BURDEN: RITES HAIWAN, Evan Dorkin lan Jill Thompson, Komik Jaran Peteng
DAVE STEVENS 'ROCKETEER: EDITION ARITIST, dirancang dening Randall Dahlk lan disunting dening Scott Dunbier, IDW
TANPA KANGGO KANGGO LUAR BIASA, Eric Shanower lan Skottie Young, Komik Marvel
TUMOR, Joshua Hale Fialkov lan Noel Tuazon, Archaia

ANTHOLOGI TERBAIK

BLAB WORLD # 1, Gunung Beauchamp lan Bill North, Gasp Pungkasan
CBGB, Kieron Gillen lan Stan Humphries, BOOM! Studios
POPGUN # 4, disunting dening DJ Kirkbride, Anthony Wu lan Adam P. Knave, Komik Gambar
MACA GAMBAR, Josh Sepuh, Editor Eksekutif, Maca Kanthi Gambar
TALES Aneh, VOLUME II # 1, disunting dening Jody LeHeup, Marvel Comics
TIKI UNIK, Tanya Eby lan Mallette Pagano

RE-EDISI MATERI NASIONAL TERBAIK

DAVE STEVENS 'ROCKETEER: EDITION ARITIST, dirancang dening Randall Dahlk lan disunting dening Scott Dunbier, IDW
THE Dark, Garth Ennis, Marc Silvestri lan Batt, Komik Gambar JET SCOTT, Jerry Robinson lan Sheldon Stark, Komik Jaran Peteng
LI'L ABNER: HARI SAIKI lan WARNA WENGI LENGKAP, diowahi dening Bruce Canwell, IDW
SUPERMAN VS. MUHAMMAD ALI, Neal Adams lan Dennis O'Neil, Komik DC

PORTADIST paling apik

Darwyn Cooke, PARKER STARK RICHARD: KELUARGA, IDW
Jenny Frison, ANGEL, IDW
Marcos Martin, SPIDER-MAN MENENGAH, Komik Marvel
Mike Mignola, HELLBOY, Komik Jaran Peteng
Frank Quitely, BATMAN LAN ROBIN, Komik DC

PRESENTASI BIOGRAFI, SEJARAH ATAU PAWARTA TERBARU

Komik DC 75 TAHUN: ARTIKEL PEMBUATAN Mitos Modern, Paul Levitz, Buku Taschen
ART OF JAIME HERNANDEZ: RAHASIA URIP LAN MATI, disunting dening Todd Hignite, Abrams ComicArts
JERRY ROBINSON: AMBASSADOR OF COMICS, NC Christopher Couch, Komik Komedi Abrams
ARTIKEL DENIS KITCHEN, Denis Kitchen lan Charles Brownstein, disunting dening John Lind lan Diana Schutz, Buku Horse Peteng
PORTRAIT ARTIS SEUTUSUS, disutradarai dening Andrew D. Cook, Presentasi Montilla

ANUGARA KHUSUS KANGGO GAMPANG ING PRESENTASI

DAVE STEVENS 'ROCKETEER: EDITION ARITIST, dirancang dening Randall Dahlk lan disunting dening Scott Dunbier, IDW
ARTIKEL DENIS KITCHEN, DENIS Kitchen lan Charles Brownstein, disunting dening John Lind lan Diana Schutz, Buku Horse Peteng
PARKER STARK RICHARD: KELUARGA, Darwyn Cooke, IDW
SHAZAM! UMUR EMAS MORTAL paling kuat ing jagad, Chip Kidd lan Geoff Spear, Komik Alexs
EDITION HARDCOVER COMICS WEDNESDAY, disunting dening Mark Chiarello, DC Comics

ALBUM TERBAIK - ASLI

DUNCAN, ANJING LUCU, Adam Hines, Buku AdHouse
DAY MARKET, James Sturm, Digambar lan Triwulanan
SCOTT PILGRIM VOLUME 6: JAMU PUNGGUNG SCOTT PILGRIM, Bryan Lee O'Malley, Oni Press
WILSON, Dan Clowes, Digambar lan Triwulanan
X'ED OUT, Charles Burns, Pantheon

SERI TERBUKA UTAWA TERBATAS

CHEW, John Layman lan Rob Guillory, Komik Gambar
DAYTRIPPER, Fabio Moon lan Gabriel Ba, Vertigo / DC Comics
ECHO, Terry Moore, Studio Abstrak
EMPAT FANTASTIK, Jonathan Hickman lan Dale Eaglesham, Komik Marvel
KUNCI & KUNCI: KUNCI KANGGO KINGDOM # 1, Joe Hill lan Gabriel Rodriquez, IDW
LOVE AND ROCKETS: VOLUME 3, Jaime lan Gilbert Hernandez, Fantagraphics

SCRIPTWRITER TERBAIK

Cullen Bunn, GET ENAM, Oni Press
Joshua Hale Fialkov, ECHOES, Sapi Top
Roger Langridge, THOR: AVENGER Kuat, Komik Marvel
Ryan Sohmer, GUTTERS
Tandha Waid, IRREDEEMABLE, BOOM! Studios

DRAWER paling apik

Darwyn Cooke, PARKER STARK RICHARD: KELUARGA, IDW
Dean Haspiel, Dean, CUBA: REVOLUSI SAYA, Komik Vertigo / DC
Brian Hurtt, GET ENAM, Oni Press
Ed Ryzowski, GUTTERS
Chris Samnee, THOR: AVENGER sing Kuwasa, Komik Marvel

AUTHOR LENGKAP TERBAIK

Darwyn Cooke, PARKER STARK RICHARD: KELUARGA, IDW
Jaime Hernandez, LOVE AND ROCKETS, Fantagraphics
Jeff Lemire, TOOTH SWEET, Komik Vertigo / DC
Bryan Lee O'Malley, JAMU FINEST SCOTT PILGRIM, Oni Press
Jeff Smith, RASL, Buku Cartoon

Nomer unik utawa sejarah sing paling apik

PERPUSTAKAAN ACME NOVELTY # 20: LINT, Chris Ware, Digambar lan Triwulanan
ECHOES # 1, Joshua Hale Fialkov lan Rashan Ekedal, Sapi Top
DAYTRIPPER, Fabio Moon lan Gabiel Ba, Komik Vertigo / DC
KUNCI & KUNCI: KUNCI KANGGO KINGDOM # 1, Joe Hill lan Gabriel Rodriquez, IDW
LOVE AND ROCKETS: CERITA BARU, JILID 3, Gilbert lan Jaime Hernandez, Fantagrafi
POPGUN # 4, disunting dening DJ Kirkbride, Anthony Wu lan Adam P. Knave, Komik Gambar
WILSON, Daniel Clowes, Digambar lan Triwulanan


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.