Buku gratis paling apik

Sanajan angel dipercaya, saiki bisa uga golek buku gratis sing akeh banget ing web, kalorone dening panulis terkenal, uga sing lagi wae miwiti literatur. Judhul paling anyar dening panulis favorit kita ora bakal kasedhiya kanthi gratis, nanging ana macem-macem alternatif sing menarik.

Ana macem-macem platform digital - kayata Amazon- dheweke ngurmati koleksi karya sing apik tanpa biaya, sing kalebu genre sastra beda-beda. Sampeyan kudu dicathet yen buku gratis kasedhiya ing eBook, lan umume, mung cukup kanggo ndaptar kanggo entuk versi kasebut. Mangkene sawetara opsi ing wilayah iki.

Kabut lan Gusti Kristal Broken (2015)

Iki minangka karya fantasi sing kebangeten, digawe dening panulis Madrid César García Muñoz. Edhisi kaping pisanan diterbitake ing 2015 lan ditambah karo rong buku liyanes yaiku petualangan Kabut terus liwat kerajaan Kristal Rusak. Tanpa mangu-mangu, iki minangka novel sing apik, sing ditujokake kanggo para pamaca sing isih enom, nanging sing bisa narik kawigatene para pandhereke.

Sinopsis

Plot kasebut diwiwiti nalika ana wong aneh sing menehi buku kuno kanggo loro wanita enom, sing ngemot crita babagan fantasi.. Dheweke miwiti maca, ing ngendi Hans dikenalake, sapa sing dadi tokoh sing ngandhani kabeh narasi. Sabanjure, Hans nggambarake Niebla, bocah lanang Gipsi saka jagad gaib sing diarani: The Kingdom of Broken Crystals.

Niebla duwe misi rahasia lan amarga iku dheweke kudu mlebu ing kasunyatan. Sawise tekan kana, dheweke nggawe loro kanca sing apik - salah sijine yaiku Hans - sing kudu bali menyang negarane supaya aman. Nanging ana sing salah nalika dununge Kristal Rusak lan dheweke kudu ngupaya metu saka kana, amarga lagi dioyak karo macem-macem mungsuh. Ndhelikake bakal penting supaya bisa bertahan ing petualangan kasebut.

Bali saka Serigala (2014)

Spanyol Fernando Rueda minangka panulis novel misteri lan spionase iki, sing dadi subjek panulis dadi ahli. Ing dheweke Fitur kasebut karo Mikel Lejarza, alias "El Lobo," minangka tokoh utama, sing dadi mata-mata Spanyol. Sajrone taun 70an, Lejarza berhasil nyusup lan menehi serangan gedhe marang kelompok teroris ETA, nyekel luwih saka 300 anggota lan ngrusak struktur organisasi ing Spanyol.

Sinopsis

Iki crita "fiksi" babagan Mikel "El Lobo" Lejarza, 30 taun sawise kerja spionase ing Spanyol. Mikel wis ndhelik saiki, ngalami owah-owahan fisik lan mental sing beda-beda sing luwih akeh mengaruhi dheweke saben dina. Kebanjiran mulane ndhelikake, karakter lelungan menyang Dubai, ing kana dheweke mutusake dadi bagean saka sel Al Qaeda.

Lejarza minangka kanca saka Karim Tamuz, wong Islam sing ngenalake dheweke karo organisasi teroris. Paralel, Agen CIA Tugas Samantha Lambert kanggo Mungkasi Al Qaeda. Ella, sawise nyusup, Dheweke nyedhaki El Lobo kanggo dhukungan. Secara prinsip, dheweke nolak nulungi dheweke, sanajan kabeh bakal ganti sawise ngerti babagan serangan teroris anyar sing luwih ngetren tinimbang ing 11/XNUMX.

Rapat Álex lan Bea: Musikku sampeyan (2020)

Novel iki minangka crita romantis lan buku pisanan sing ditulis dening Eva M. Saladrigas, asli saka Tarragona, sing spesialis ing genre sastra iki. Musikku sampeyan yaiku crita cekak adhedhasar loro paraga utama: Bea lan Álex.

Sinopsis

Bea lan Álex dadi kekancan liwat jaringan sosial. Kalorone beda-beda urip, nanging ana gandhengane karo seni. Bea minangka penari balet lan Álex minangka penyanyi sing kepengin sukses. Sawise suwe, dheweke bisa uga bertepatan lan saling ndeleng kanthi pribadi, aku ngerteni yen goyang lan nggugah akeh perasaan ing kalorone.

Nalika karier Alex saya mundhak, Bea kepincut karo nada sing ana hubungane lan pungkasane adoh. Pirang-pirang taun mengko, Bea dikontak karo Álex, sing saiki dadi selebriti; dheweke, kanthi nalisir, sawise pegatan lan karo putri, urip stagnan ing kasunyatane. Akeh pangowahan sing ana ing urip kalorone, lan nalika reuni kedadeyan, katresnan, rasa iri, seneng lan musik nindakake perkara kasebut.

Tangi aku nalika september rampung (2019)

Punika a novel ireng ditulis dening Mónica Rouanet. Tangi aku nalika september rampung Dumunung ing antarane Inggris lan Valufian Albufera. Crita iki dicritakake dening protagonis: Amparo. Nalika ngalami kelangan bojone, dheweke dikontak karo anake Toñete.

Sinopsis

Amparo manggon ing sawijining kutha cilik ing Albufera de Valencia, ing kana dheweke wis nemoni seda bojone Antonio luwih saka setahun.. Ilang fisik dheweke mesthi dadi misteri, amarga mung kapal pamilikane kanthi bekas getih sing ditemokake, nanging ora nate awake. Kutha kasebut akeh mbahas babagan kasus enigmatis iki lan dheweke duwe macem-macem hipotesis babagan sedane Antonio.

Ing dina normal kaya umume, Amparo nampa pesen mendesak saka anake Toñete, sing manggon ing Inggris. Sanalika, dheweke, kayadene para ibu, arep nulungi anake. Nalika ing negara Inggris, Amparo ora bisa nemokake dheweke: bocah lanang kasebut wis ilang. Wanita kasebut, tanpa dadi penyidik, kudu ngencengi wates sing adoh kanggo nemokake iku… ing proses sampeyan bakal nemokake kanthi angel rahasia, sawetara wong malah ana gandhengane karo bojone Antonio.

Wulan Biru (2010)

Francine Zapater Spanyol, asli saka Barcelona, ​​ditampilake ing taun 2010 ing    Wulan Biru, crita romantis kanthi fantasi. Lakon kasebut duweni rong karakter utama: Estela Preston lan Erik Wallace. Minangka katresnan muda sing klasik, nanging kanthi katrangan sing nggawe beda. Suksese pancen luar biasa, dheweke entuk posisi pertama ing Pemuda Amazon Kindle kanthi luwih saka 40.000 tampilan.

Sinopsis

Estela minangka wanita enom sing tenang banget sing mung peduli karo sinau, sawijining kahanan sing beda karo kedadeyan Erick, mahasiswa pertukaran anyar sing tampan, sing bisa narik kawigaten dheweke. Nalika crita tresnane ditindakake, kahanan angel liyane wiwit diluncurake kanggo Estela, amarga Erick ndhelikake rahasia sing bakal nggawe urip tentrem.

Pai apel Nathalie (2020)

Iki minangka crita cekak dening panulis Spanyol Carla Montero. Plot kasebut ditemtokake ing kutha cilik sing diarani Saint Martin sur Meu, ing taun sawise Perang Dunia II. Crita kasebut diilhami dening pengalaman sing diarani "bards saka Boches", Bocah-bocah sing lair minangka asil persatuan bocah-bocah wadon Prancis karo tentara Jerman.

Sinopsis

Nathalie minangka pamilik enom saka kafe Patisserie Maison ing kutha cilik Saint Martin sur Meu. Nindakake tradhisi kulawarga, dheweke menehi panganan sing pastry. Masarakat lokal wis biasa nindakake rutinitas, lan pai apel sing disiapake protagonis minangka salah sawijining tradhisi favorit ing wilayah kasebut.

Kosok baline yaiku Paulus, wong enom sing lair saka katresnan clandestine antarane Letnan Jerman lan wong wadon Prancis enom. Amarga bobot sosial sing nyebabake putra bajingan pejabat Nazi -un bardard de Boches-, bocah lanang mau mutusake kabur. Nanging, sajrone lelungan kasebut, el megah Ambune pie apel nggawa dheweke menyang warunge Nathalie.

Ing kana, loro-lorone ketemu mripat kaping pisanan lan kepincut. Wiwit wektu kasebut, crita katresnan sing kuat diwiwiti sing menehi Paulus kepengin urip lan ngganti urip koki jajanan sing enom.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.