Natal ing buku. 6 crita macem-macem kanggo kabeh pamirsa

Navidad. Wis. Maneh, lan isih ana akeh maneh, mesthi. Lan ora ana sing luwih apik kanggo wengi iki tinimbang sawetara crita karo Natal minangka protagonis ing buku-buku kasebut. Sedhiluk kabeh, nanging liyane kanggo bocah cilik ing omah, protagonis uga tanggal kasebut. Dongeng, crita lan misteri suwene sawetara dina yen katon luwih nyenengake. Lan kanthi jeneng kaya Astrid Lindgren, Enid Blyton utawa Agatha Christie.

Wis ana sing siyap ngerti kabeh babagan Natal - Alfred Lopez

Digambarake dening Martha Contreras, Alfred López ngusulake ing buku iki seri saka pitakon lan jawaban sing cocog kanggo akeh topik Natal lan rasa penasaran. Napa dikenal minangka Advent menyang minggu sadurunge Natal? Apa sampeyan ngerti manawa mbiyen tanggal 6 Desember dina hadiah diwenehake? Saka endi tradisi nyiyapake adegan kelairan? Napa sampeyan kudu ngambung ing sangisore mistletoe? Kang kasebut yaiku asal saka santa claus? Napa diarani Massa tengah wengi? Napa kita kabeh dolanan "kanca sing ora katon"? Lan akeh liyane.

Crita Natal - Astrid Lindgren

Iki minangka kompilasi sawetara crita saka akeh sing duwe karya ing Panganggit Swedia Astrid Lindgren, pangripta sing misuwur Pee Longstocking, lambang bocah-bocah ing taun 70an. Nanging Lindgren uga nulis akeh crita ing endi protagonis yaiku bocah, mula Natal ora bisa ditinggalake. Ing kene ketemu 10 crita kanggo bocah-bocah umur 6 nganti 10 taun, sanajan uga bisa nyenengake nganti 99.

Sugeng dalu - Nikolai Gogol

Nikolai Gogol yaiku a Panulis cerpen Ukraina abad kaping XNUMX, novelis lan penulis sandiwara lan salah sawijining jeneng gedhe ing literatur Rusia. Crita iki yaiku klebu ing karya utama liyane, Sore ing Dikankasing nglumpukake 8 crita diterbitake ing rong volume sajrone rong taun. Sugeng dalu Iki minangka bagean saka nomer loro lan nyritakake kepiye ing desa Dikanka Ukraina sing apik kabeh wis siyap bengi. Nanging banjur setan mutusake nyolong rembulan lan ninggalake kabeh wong ing peteng. Nanging lintang-lintang kasebut bakal madhangi crita katresnan sing diwiwiti.

Gogol nggunakake crita populer sing apik iki kanggo ditampilake a Sinar X kelas sosial ing Rusia Tsarist jamane, nalika ngritik takhayul.

Crita Natal - Robert Sabuda

Kanggo nyorot ing aspek religius lan esensial Natal iki crita saka master buku pop-up, utawa ilustrasi sing muncul ing telung dimensi. Robert Sabuda, ing 6 pemandanganDheweke ngandhani suwene kepungkur, ing kandhang ing Betlehem, ana bocah lanang lair ing wengi sing lintang, lan ing kana dheweke dikunjungi sawetara angon lan telung wong wicaksana saka Timur.

Dongeng Natal - Enid Blyton

Kepiye jeneng klasik saka literatur bocah lan enom kaya penulis Inggris ora ana ing dhaptar iki? Enid Blyton. Iki edisi anyar saka kompilasi sing kalebu 6 crita Natal. Lintang mau bocah, peri, dolanan lan elf ing crita kebak fantasi. Kanggo bocah umur 5 nganti 8 taun. Nanging dening Enid Blyton sampeyan mesthi bisa maca kabeh bukune apa Natal utawa ora.

Natal tragis - Christie Agatha

Kanggo ngrampungake, ya uga ana Kadurjanan nalika Natal. Dadi tangan ing tangan ratuning misteri, kita duwe Natal sing tragis sing kedadeyan nalika Natal.

Lan iku reuni kulawarga Lee dheweke diganggu karo geger lan jeritan saka lantai ing ndhuwur omah gedhong. Nalika arep ndeleng apa sing kedadeyan, dheweke ana ing salah sawijining ruangan badan patriarki despotik, Simeon Lee, sing liwat kolam getih kanthi nyuda gulu. Hercules Poirot sampeyan bakal ketemu nalika teka karo lingkungan sing kebak rasa ora percaya lan curiga gotong royong Jebul kabeh wong duwe alasan sengit marang wong tuwa sing dipateni.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.