Naomi Novik menangake Penghargaan Kelvin 505 kanggo novel "A Dark Tale"

Novel Novik, "Dongeng peteng", dijarwakake menyang Spanyol dening Julio Hermoso, wis dadi swara paling dipilih dening juri saka Kelvin 505 Penghargaan, mula menangake Penghargaan iki. Miturut Penerbit Mingguan, Iki minangka "wacan penting", sing kalebu sulap, petualangan, dendam lan kekancan. "Dongeng peteng" iku wis dadi patokan anyar kanggo sastra fantasi ing AS.

Sinopsis lan editorial buku kasebut

Bubar buku wis ngluncurake edisi paperback buku iki sing wis ana diterbitake dening Editorial Planeta ing taun 2006.

Agnieszka duwe hadiah: dheweke bisa ngilangi, noda utawa kelangan apa wae sing dienggo sajrone sawetara detik. Dheweke urip ing lembah karo kulawarga lan seneng ing omah cilik sing liar. Nanging ngarsane Alas sing ala lan bengkong iki wis pirang-pirang taun kepungkur. Kanggo nglindhungi awake dhewe, kutha kasebut gumantung karo kekuwatan penyihir misterius sing dikenal minangka Naga, siji-sijine sing bisa ngontrol kekuwatan alas kanthi sihir. Minangka ijol-ijolan perlindungan, dheweke mung takon siji prekara: saben sepuluh taun, dheweke bakal bisa milih bocah wadon lan nggawa dheweke menyang menara, nasib sing meh padha banget kaya korban alas ing alas.

Dina pemilihan wis cedhak lan Agnieszka wedi. Dheweke ngerti - pancen, kabeh wong ngerti - yen Naga bakal milih Kasia, sing paling ayu, lan paling wani kabeh gegayuhan. Lan uga kanca sing paling apik Agnieszka. Nanging nalika Naga teka, kaget kabeh, ora Kasia sing dituduhake ...

Pengakuan liyane

  • Mratelakake panemume saka Cassandra clare (panulis saga "Shadowhunters"): "Crita peteng duwe kabeh sing dakkarepake: pahlawan wanita sing hebat, cara anyar kanggo ngatasi mitos lan legenda lawas, lan corak sing kaget. Kesenengan ”.
  • Mratelakake panemume saka Patrick Rothfuss (Panulis fantasi Amerika): "Aku ora ngerti kepiye kepengin maca buku kaya iki nganti dakwaca. Kasedhiya kabeh babagan gaya Novik, ditambah karo sihir donya lawas lan rasa dongeng sing peteng.
  • Penghargaan Fantasi-Fraksi. Penghargaan Asosiasi Perpustakaan Amerika menyang Novel Fantasi Terbaik ing 2015.
  • Finalis saka Penghargaan Pilihan Goodreads.
  • Ing dhaptar buku paling apik taun (2015) saka  Mingguan Penerbit, Amazon, Radio Publik Nasional, LitHub, Jurnal Perpustakaan, Tor, lan BuzzFeed.

Naomi Novik, panganggit

Iki gelar ing ilmu komputer saka Universitas Columbia, dheweke ngerti karep sejatine yaiku nulis sawise melu nggawe lan ngrembakakake video game 'Bengi Neverwinter: Shadow of Undrentide'. 

Kanggo kredit dheweke, ora mung duwe Kelvin 505 Award iki, nanging uga wis duwe Award Locus lan Penghargaan John W. Campbell, kalorone dianugerahi saga «Reckless», kasusun saka 3 buku pertama: «Naga keagungan », "Dhampar Jade » lan "Perang bubuk mesiu ».

Minangka sorotan, buku anyar iki "Dongeng peteng" Bakal digawa menyang layar amba dening Warner Bros. Buku kasebut kudu diwaca dhisik!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.