Ditampa: Koleksi Insomnia Valdemar Editorial

valdemar
Sawetara dina kepungkur, penerbit apik Valdemar ngubungi situs web kanggo ngirim sawetara buku sing nembe didol, cocog karo rong buku pisanan ing Koleksi Insomnia.

La Editorial Valdemar Wis misuwur amarga buku-bukune sing medeni, nanging sing paling penting yaiku edhisi sing apik banget, sing ngrampungake saben detail saben buku, kanthi ilustrasi sing apik lan ikatan sing sampurna.

Buku-buku sing dakkandhakake yaiku "The Guard of Yunus" anggitane Jack Cady lan "The Son of the Beast" anggitane Graham Masterton, sing mengko bakal bisa nikmati review ing situs web kita.

Secara fisik, buku-buku kasebut ukurane gedhe, hardcover, lan wis rampung kanthi apik, uga a kualitas apik saka kertas sing dicithak. Yen sampeyan seneng teror, penerbit iki pancen totoan ing bukune babagan subyek iki, lan kanthi koleksi iki arep nuduhake penulis sing hebat sing ora misuwur ing negara kita.

Sinopsis "Putrane Beast"

Ing The Son of the Beast lan crita liyane sing nggegirisi lan boros, Graham Masterton nggawa kita menyang skenario lan kahanan sing khas saka genre horor, ing endi seks dadi inti utawa mesin ing crita kasebut, menehi warna kanthi warna ngipi elek, mula sing bisa diandharake minangka crita sing nyenengake getih sampeyan nalika hawa anyep liwat balung geger. Crita kasebut angel, ngganggu, aneh, gedhe banget lan medeni, ing endi penguasaan Masterton luwih unggul tinimbang nyampur macem-macem bahan ing koktail sing mbledhos kanthi rasa teror lan humor ireng. "Buku iki minangka koleksi crita sing gawe ketagihan lan provokatif ... Sing luar biasa banget yaiku fleksibilitas lan imajinasi pengarange kanggo nuduhake serangkaian crita bengkong lan cabul, kebak humor, teror lan jinis." DLS Review Graham Masterton lair ing Edinburgh ing taun 1946. Dheweke dadi reporter pers lan banjur dadi editor kanggo Mayfair lan majalah Penthouse edisi Inggris. Debut kesusastraan, novel The Manitou (1976), sukses banget nganti ngasilake versi film sing disutradarai dening William Girdler lan dibintangi Tony Curtis. Karya-karyane kalebu: Charnel House (1978), novel pemenang Bebungah Edgar, Mirror (1988) lan Potret Kulawarga (yaiku revisi novel Novel Dorian Gray saka Oscar Wilde). Dheweke wis nerbitake papat koleksi crita cekak uga akeh crita cekak sing wis ana ing macem-macem majalah: telu kalebu pirang-pirang episode ing serial televisi Anglo-Kanada sing diprodhuksi dening Tony Scott The Hunger. Crita kasebut asring ngemot jinis seks lan medeni gedhe. Masterton uga wis nulis seri buku kanthi saran praktis babagan cara nikmati jinis, kayata How To Drive Your Man Wild in Bed, kanthi luwih saka telung yuta salinan sing didol ing saindenging jagad, utawa Wild Sex for New Lovers. Ing taun 1985 dheweke nerbitake novel kriminal kaping pisanan, A Terrible Beauty, sing diterbitake maneh ing taun 2002 kanthi judhul White Bones lan adol 2013 kopi kurang saka sewulan. Seri kasebut terus karo Broken Angels (100.000) lan Red Light (2013). Dheweke saiki urip ing Surrey, Inggris.

Sinopsis "Pengawal Yunus"

Pengawal Yunus: Crita Hantu Sejati sing Dicritakake ing Formulir Novel ora mung crita penampakan angker, uga, minangka subtitle ujar, crita otobiografi sing sejatine babagan urip sekelompok pelaut enom sing kerja ing Penjaga Pantai Amerika Serikat pas Perang Dunia II. Penulis Amerika Utara sing menang akeh penghargaan, Jack Cady, menehi crita babagan teror lan inisiasi ing laut kanggo Garda Yunus. "Ditulis kanthi apik, kebak karakter sing bisa dipercaya lan duwe ciri khas, Yunus Guard pancen novel hantu adhedhasar laut paling apik wiwit crita William Hope Hodgson." Neil Barron (Sastra Horror: A Reader's Guide) Jack Cady (1932-2004), panulis literatur fantasi Amerika sing misuwur, ora gelem perang ing Korea Korea lan mlebu Pengawal Pantai AS minangka layanan pengganti. Ing kana dheweke nggoleki lan nylametake tugas saka Portland, ing Maine, menyang Argentina, ing Kanada. Sawise lulus, Cady ngumbara saka proyek liyane: dheweke minangka sopir truk, tukang kayu, utawa pelelang. Amarga karya sastrane, dheweke entuk mulang sastra lan nulis kreatif ing Universitas Washington, Seattle. Saka kana, dheweke pindhah menyang pusat pendhidhikan liyane lan pungkasane manggon ing Universitas Lutheran Pasifik, ing Tacoma, ing kana pungkasane pensiun ing taun 1997. Sajrone karir, dheweke dibedakake karo Penghargaan Fantasi Dunia sing prestisius, Bram Stoker Award, Phillip K Dick Award lan Nebula. Saka produksi literatur sing akeh, kita bisa nyorot La Guardia de Jonás (1981), The Well (1980), The Man Who could Make Things Vanish (1983), Inagehi (1994), The Off Season (1995), Ghostland (2001) lan The Haunting of Hood Canal (2001). Dheweke uga nerbitake sawetara koleksi crita cekak, sawijining aspek sing misuwur banget: The Burning (1972), The Sons of Noa (1992) lan Ghost of Yesterday (2002). Dheweke dadi pandhita crita cekak, sing dadi exponen sing paling misuwur bisa uga "The Night We Buried Road Dog", sing menang Hadiah Nebula. Diterjemahake ing meh kabeh Eropa lan Jepang, ing Spanyol dheweke isih durung dikenal (antologi Laut Gelap, Gótica 53, kalebu crita "Utang pelaut").

Informasi luwih lengkap - Garis ekspresi Dolmen Editorial


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.