Soko sederhana kaya karo sampeyan

Soko sederhana kaya karo sampeyan

Kanggo penyayang Jeans Biru, kita menehi kabar apik. Ing tanggal 4 April, novel sing ditunggu-tunggu lan pungkasan ing saga "Soko Sederhana" metu.

Dina iki ing Sastra aktualidad, saiki sampeyan menehi ulasan babagan novel iki, sing mungkasi, menyang petualangan lan kesalahane bocah-bocah ing aula 1B.

Ora gampang pamitan karo wong-wong iki sing nggawe kita napas lan nandhang sangsara banget, nanging, kaya kabeh perkara ing urip, kita kudu nutup bab. Jeans Biru bisa pamitan seri iki kanthi cara sing alus lan sukses banget.

"Soko sepele karo sampeyan" yaiku novel sing kebak krasa, ing endi keprihatinan lan masalah para mudha bisa dibayangke, mula maca sing kecanthol saka kaca pisanan nganti pungkasan.

Apus-apus, ngiyanati, meres, obat-obatan, tantangan sing mokal, tiwas lan mesthi, katresnan, lara. Kabeh emosi kasebut katon ing novel, nggawe swasana ketegangan lan empati sing sawetara penulis genre iki entuk.

Sampeyan sing durung seneng maca novel loro sadurunge aja padha sumelang. Jeans Biru mbabarake crita kasebut saka sudut pandang, supaya sampeyan ora bakal kejawab detail apa wae.

Kanggo para penggemar lan pandherekipun seri "Soko Sacara Sederhana ...", kita ora bakal kakehan ngungkapake, nanging bakal uga Kita bakal menehi sawetara pitunjuk cilik sing bakal ditemokake.

Sawise Manu mangkat sing ora kaduga, ana kabar sing teka saka Edinburgh sing bakal nggawe rambut kanca liyane tetep mandheg. Sanajan upaya Iria kanggo nglalekake dheweke, katresnan bisa nindakake kabeh, lan mesthine wanita Galicia ora bakal angel menehi perasaan.

Elena nemokake dheweke ing prapatan antarane adhine Marta lan David, sanajan ora mung amarga tresna. Sapa sing bisa ngowahi urip sampeyan bakal nglintasi dalan. Keputusan sing bakal dijupuk Elena ora bakal gampang.

Toni lan Isa ... "Ya nanging ora" bakal mungkasi Toni, sanajan dheweke ora bisa entuk katresnan marang youtuber, sampeyan bisa uga kaget karo asil saka crita iki.

Ainhoa ​​lan Óscar kayane nguatake pasedulurane, sanajan paseduluran bisa uga ora mung siji-sijine sing ana ing antarane.

Julen sing dikasihi kudu ngadhepi salah sawijining prekara paling angel sing bisa diadhepi sajrone urip iki. Lan nganti kene kita bisa ngetung.

Siji detail pungkasan ... kita duwe bocah wadon anyar ing kantor, utawa luwih becik, ing ruangan sing dikuwasani Nicole. Nanging ... penampilan bisa uga ngapusi.

Apa masa depan kanggo para protagonis sing dikasihi? Aja nganti lali maca iki. "Soko sing sepele karo sampeyan" yaiku jajan.

 

 

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)