Melu Penghargaan Cerita Pendek XXIV José Nogales

La Dewan Provinsi Huelva (Andalusia, Spanyol) promosi saben taun ing Penghargaan Cerita Pendek José Nogales, lan saiki mbukak kanggo melu. Panggilan iki mbukak kanggo kabeh panulis, nasional lan manca, jelas ora kalebu pemenang ing edisi sadurunge.

Yen sampeyan pengin ngerti apa dhasar sing kudu dingerteni manawa sampeyan bisa melu, mula kita pasrahake marang sampeyan.

Dhasar penghargaan kasebut

  • Kabeh siswa bisa diajukake menyang Penghargaan Cerita Pendek Internasional José Nogales panulis nasional lan manca sing pengin lan netepi panggilan iki, kajaba para pemenang sing wis menang ing taun-taun sadurunge.
  • Saben panulis bisa ngirim maksimal telung crita.
  • Panulis bakal milih hak edisi pertama karya sing dianugerahi kanggo entitas sing diundang (Diputación de Huelva), sing bisa nerbitake kanthi cara sing dianggep cocog, kalebu edhisi digital.
  • Crita bakal saka tema gratis lan kudu ditulis ing Basa Spanyol; bakal dadi asli, durung diterbitake lan ora ditampilake ing kontes liyane résolusi sing ditundha (kanthi judhul sing padha utawa beda).
  • Kerjane dheweke bakal ditampilake ing telung tikel, dicithak ing papan dobel (Font Times New Roman, ukuran 12) dening rai siji. Ekstensi kasebut ora bakal ngluwihi 15 kaca uga ora kurang saka 8, kalebu ing kiriman a cd / dvd kanthi salinan digital kasebut.
  • Teks kudu dingerteni mung dening judhul lan nganggo lemdipilih dening panulis, ora duwe tapak asma utawa rincian liyane sing bisa mbukak identitas sing padha.
  • Nggawe a hadiah siji 6.000 euro kanggo teks sing menang, tundhuk karo undang-undang pajak sing saiki, sanajan bisa uga dianggep ora ana gandhengane.
  • Upacara penghargaan resmi bakal ditindakake udakara separo kapindho November 2017, sing bakal dirawuhi dening pemenang penghargaan kasebut lan bakal nyakup presentasi cetak crita sing menang.
  • Juri bakal ngumumake jeneng pemenang XXIV José Nogales International Short Story Award Ing pungkasan Oktober taun 2017, sing dadi keputusan pungkasan.
  • Aplikasi mung bakal dikirim liwat pangiriman pos ing Layanan Budaya Dewan Provinsi Huelva, dununge ing Stadion Olahraga Iberoamerican. C / Honduras, s / n. 21007 Huelva, nuduhake ing amplop XXIV José Nogales Penghargaan Crita Internasional.
  • Panjaluk bisa dikirim Nganti tanggal 30 September.

Saben panjaluk sing dikirim kudu kaya ing ngisor iki:

  • Amplop: Iki bakal nyakup salinan kertas, sing bakal dingerteni kanthi judhul lan motto sing dipilih dening panganggit, ora duwe tanda tangan lan jeneng ditambah cd / dvd kanthi salinan digital kasebut.
  • Amplop nomer loro: Kudu ngemot Annex I, sing wis rampung bareng Annex II. Pranyatan saka panulis sing mesthekake manawa hak-hak karya sing ditampilake ora dikompromi lan asline, ora diterbitake lan durung ditampilake - kanthi judhul sing padha utawa beda- kanggo kontes liyane sing durung ana résolusi sadurunge uga sajrone proses seleksi lan nganti wayahe keputusan hakim. Fotokopi KTP utawa paspor sing valid uga bakal dilebokake.

Kanggo ngerti informasi luwih lengkap babagan juri lan ndownload lampiran kanggo amplop kapindho sing kudu dikirim, ing ngisor iki dakkirimake pranala, ing ngendi sampeyan bisa nemokake kabeh.

Paling apik kanggo kabeh panulis sing arep ngenalake awake dhewe!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Alberto Fernandez Diaz ngandika

    Hai carmen.

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo nuduhake informasi. Ayo ndeleng apa aku ngenalake aku.

    Pelukan saka Oviedo lan preinan Senen sing kepenak.