Megan Maxwell lan Jo Nesbø. Adaptasi film lan televisi mbesuk

Iki minangka perkara pungkasan sing dikomentari saiki. Saga saka Megan maxwell, Takon apa wae sing sampeyan karepakelan Ahli waris, saka Jo Nesbø, bakal duwe adaptasi mbesuk menyang cine sing pertama wis televisi minangka miniseries la kapindho. Materi hiburan audiovisual terus nggunakake literatur sing paling sukses kanggo produke. Lan kekarone ora bisa beda-beda. Ing kita maneh.

Takon apa wae sing sampeyan karepake Megan maxwell

Panulis paling laris Megan maxwell wis ngumumake ing Twitter manawa saga Takon apa wae sing sampeyan karepake bakal duwe adaptasi menyang layar amba Warner Bros Gambar Spanyol y Hiburan Versus.

Sing terakhir wis tuku hak kerja bareng karo Warner film pisanan adhedhasar novel Takon apa wae sing sampeyan karepake, judhul pisanan saga erotis paling populer ing Maxwell. Ing wekdal samangke, piyambake sedaya nggarap skrip lan pemeran, sing mesthi bakal nyebabake ribuan kontroversi nalika dipilih.

Kasunyatane yaiku Megan Maxwell wis ngobrol babagan pemeran sing bisa ditindakake pirang-pirang taun iki, lan nalika semana, nalika novel pertama diterbitake, dheweke ngakoni yen dheweke diilhami Paul Walker (tilar donya 2013) amarga paraga Eric Zimmerman. Lan saiki dheweke nuduhake Chris Hemsworth. Dheweke uga wis ngomong babagan inspirasi Anne Hathaway kanggo paraga Judith Flores. Nanging kita kudu ngenteni sapa sing bakal dipilih.

Megan maxwell Iki minangka referensi internasional ing genre erotis-romantis, kanthi luwih saka rong yuta buku didol ing Spanyol lan meh ana siji yuta yuta ing saindenging jagad. 

La saga Takon apa sing sampeyan karepake kasusun saka 7 buku: trilogi utama yaiku Takon apa sing sampeyan karepake, takon apa sing sampeyan karepake, saiki lan mesthi Takon apa sing sampeyan karepake, utawa tinggalake aku. Banjur ana seprapat, Takon apa sing sampeyan karepake, lan aku bakal menehi; Kaget aku fokus karo karakter Björn, lan pungkasane loro novel kasebut dibintangi Eric zimmerman, sing nyritakake saka sudut pandang paraga.

Ahli waris (putra) - Jo Nesbø

Lan proyek sing wis ana udakara patang taun uga dikonfirmasi, yaiku adaptasi novel iki dening Jo Nesbø, judhul independen kanggo seri Harry Hole. Wiwitane bakal dadi film, nanging HBO, platform kasebut wis menehi carte blanche, wis mutusake nggawe miniseri kanggo televisi.

Direktur bakal tanggung jawab Denis Villeneuve (dune), sing lagi gabung maneh - sawise wis makarya Tawanan y Mungsuh— con Jake Gyllenhaal, sing dadi protagonis (ing karakter Sonny Lofthus) lan produser. Isih rincian liyane isih kudu dingerteni seri iki minangka pemeran liyane, nomer episode utawa tanggal rilis sing diarepake.

Aku mung nyelehake driji kanggo adaptasi ing kondhisi, sanajan Gyllenhaal ora sejatine literatur Sonny Lofthus sing ana ing pikiranku. Utawa paling ora, dheweke setengah bener lan bencana kasebut Wong Salju.

Iki duweke nyemak de Ahli waris.

Sumber: Espinof lan Moviementarios


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Gustavo Woltmann ngandika

    Ora ana sangsi warta sing apik kanggo para penyayang saga "Takon apa sing sampeyan karepake" lan para pandhereke panganggit iki, yen para aktor kaya ngono bisa mainake para pemeran, mula mesthine kudu dadi proyek sing ambisi banget.
    - Gustavo Woltmann.