Megan Maxwell: Buku Paling Apik

Megan maxwell

Megan Maxwell minangka panulis Spanyol sing khusus ing romansa lan erotika. Sanajan dheweke uga wis nggawe langkah pertama ing genre sastra liyane kayata crita bocah-bocah. Misuwur ing jagad iki, dheweke kondhang amarga duwe seri buku Takon apa sing sampeyan karepake, kanthi gaya 50 Shades of Grey. Kanggo menehi penghargaan, dheweke duwe akeh koleksi buku penulis, nanging, dening Megan Maxwell, buku paling apik romantis (kajaba sawetara sing luwih erotis).

Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan Megan Maxwell, buku paling apik, lan karakteristik pulpen Megan, mula ing kene sampeyan bakal bisa ngerteni luwih lengkap.

Sapa Megan Maxwell?

Sapa Megan Maxwell?

Sing pertama sampeyan kudu ngerti babagan Megan Maxwell yaiku, sanajan jeneng "asing" iki, dheweke sejatine wanita Spanyol. Utawa bisa uga kita kudu ujar setengah Spanyol, amarga bapake wong asing. Ing Jeneng asline Megan Maxwell yaiku María del Carmen Rodríguez del Álamo Lázaro lan lair ing Nuremberg, Jerman, ing taun 1965. Ibune saka Toledo lan bapake Amerika. Dheweke lair lan urip ing Jerman sawetara wektu sadurunge pindah menyang Madrid lan omah karo ibune. Pakaryan kasebut ora ana gandhengane karo nulis, nanging minangka sekretaris ing kantor hukum.

Nanging, Nalika putrane lara, dheweke mutusake ninggalake dheweke kanggo ngaturake awake dhewe kanggo ngrawat dheweke, mula mula nulis novel supaya bisa medhot sethithik saka uripe. Ing kana lair jeneng samaran Megan Maxwell. Nalika semana, dheweke ndhaptar kursus literatur online lan guru kasebut, sing uga editor, mutusake nerbitake novel pertamanya, "Aku wis ngandhani," ing taun 2009.

Megan Maxwell wis asring pindhah ing forum, lan amarga dheweke duwe pandhereke legiun sing diarani "Warriors and Warriors", utamane ana gandhengane karo bukune, Wish Granted, wiwit 2010, sing pertama dadi saga saka Prajurit Maxwell, gaya romantis lan sejarah (kalebu sawetara saka novel kontemporer lan cah ayu sing biasane ditulis).

Saiki, Megan Maxwell terus nulis, lan langkah sing padha ditindakake dening putrine, Sandra Miró, sing wis nerbitake novel pertamane, Apa sing bisa ilang? karo penerbit sing padha karo dheweke, Planeta.

Fitur pena Megan Maxwell

Megan Maxwell minangka panulis sing ana hubungane karo sing maca. Cara nyritakake, nganggo basa sing normal banget, kanthi karakter sing bisa dirasakake lan kayane sampeyan wis ngerti sajrone urip sampeyan (utawa sampeyan nggambarake), lan kahanan sing bisa dialami sawetara wektu, nggawe dheweke pamaca duwe buku sing nyenengake.

Ing panganggit, seneng nggawe karakter "manungsa", sing bisa diidentifikasi lan dingerteni manawa sejatine nyata, kanthi cacat lan kautamane, lan mesthi ana pungkasane seneng. Lan iki minangka maksimal Maxwell, kasunyatan manawa novel romantis lan erotis mesthi nduweni pungkasan sing nyenengake.

Adegan seksuale, gumantung karo jinis buku sing ditulis (yen romantis utawa erotis) ngati-ati banget lan ora nggayuh kasar lan pornografi. Pilih basa sing sederhana lan deskriptif nanging mesthi ana watesan lan dhasar ing sisih romantis.

Bab-bab kasebut ora suwe banget, saengga nggawe maca luwih nyenengake. Nanging, sanajan iki, sampeyan bisa bangga yen buku sing sampeyan tulis wis diwaca mung sawetara jam, sanajan karya nulis bisa mbutuhake wektu pirang-pirang wulan.

Dene para pandhereke, kaya dene panulis, ana sing seneng cara nulis lan sing ora seneng. Nanging sing ora ana sing bisa mbantah yaiku, Thanks kanggo dheweke, novel romantis lan erotis ing Spanyol wiwit muncul, mbukak akeh penulis liyane.

Kasunyatane, studio Warner dhewe, uga karo Versus, saiki lagi nyipta adaptasi film novele Takon apa sing sampeyan karepake, kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, kanthi gaya 50 Shades of Grey.

Megan Maxwell: Buku Pangarang Paling Apik

Milih buku paling apik Megan Maxwell dening penulis pancen rumit, amarga dheweke kudu menehi luwih saka 20 judhul sing ditulis. Nanging, kita wis milih sawetara pilihan sing dianggep ora kudu sampeyan kejiret (lan kita bakal luwih akeh ninggalake). Iki yaiku:

Takon apa wae sing sampeyan karepake

Saiki ana 7 buku sing ditulis ing saga iki, yaiku erotis pertama sing ditulis penulis. Takon apa sing sampeyan karepake banget ana gandhengane karo 50 Shades of Grey, lan sanajan tema kasebut padha, sejatine Megan ngerti kepiye cara menehi crita kasebut.

Sinopsis buku pisanan minangka nderek: Sawise seda bapakne, pengusaha Jerman bergengsi Eric Zimmerman mutusake arep lelungan menyang Spanyol kanggo ngawasi delegasi perusahaan Müller. Ing markas Madrid, dheweke ketemu karo Judith, sawijining wanita enom sing cerdas lan grapyak lan dheweke tresna terus.

Judith tundhuk marang daya tarik sing ditrapake Jerman lan nampa dadi bagean saka game seksual, kebak fantasi lan erotis. Bebarengan karo dheweke, dheweke bakal ngerti manawa kita kabeh duwe voyeur ing njero awake dhewe, lan manawa ana wong sing beda-beda tundhuk ... wiwitan utawa pungkasan.pungkasan sesambetan.

Pengin dikabulake

Buku iki minangka sing pertama kanggo The Maxwell Warriors, saga adhedhasar Skotlandia lan sing dadi kondhang. Crita kasebut fokus ing wanita, sing paling tuwa saka telung sadulur, sing uripe durung gampang. Amarga alasan iki, dheweke wis nggawe karakter sing kuat supaya ora medeni awake dhewe marang sapa wae utawa sapa wae.

Saliyane, sampeyan duwe Highlander Duncan McRae, sing dikenal minangka Falcon, biyen kanggo kabeh wong sing manut. Nanging karo Megan, perkara-perkara kasebut ora gampang, lan dadi tantangan kanggo dheweke "nggawe jineman". Utawa bisa uga cara liya.

Hai kowe kelingan aku?

Novel iki bisa dadi salah sawijining novel paling spesial kanggo panganggit amarga bisa uga ana sawetara owah-owahan, crita wong tuwane. Lan sampeyan ora bakal duwe siji crita cinta, nanging loro. Kaya ing buku liyane, Maxwell main karo biyen lan saiki kanggo nyritakake rong crita paralel. Paraga utama, Alana, yaiku wartawan lan menyang New York kanggo nindakake laporan. Ing kana dheweke ketemu karo Joel, kapten Divisi Laut Pertama Angkatan Darat Amerika Serikat. Masalahe yaiku dheweke mlayu saka dheweke amarga wedi yen tresna lan dheweke njaluk dheweke ngerti apa sebabe dheweke ora pengin digawa tresna.

Persik abang

Sale Peach edan ...
Peach edan ...
Ora ana review

Iki minangka salah sawijining novel cah cilik sing paling disaranake ing antarane para pamaca Megan Maxwell lan salah sawijining buku paling apik. Ing kono sampeyan bakal nemokake loro fotografer "rada edan", sing ngalami geni ing studio, dadi petugas pemadam kebakaran kudu teka.

Salah sawijine, Rodrigo, dadi "obyek sing dikarepake" salah sawijine, Ana, lan sanajan iki dudu jinis dheweke, dheweke mutusake duwe kekancan "kanthi hak tutul." Masalahe yaiku nalika meteng katon ana ing tengah lan ngapusi sing nyebabake kabeh terjerat.

Sugeng rawuh ing klub

Yen sampeyan bosen karo wanita "sederhana" sing mesthi ngimpi pungkasane bahagia, mula sampeyan kudu nemoni anggota klub "Cabronas sin Fronteras", wanita sing wis kecewa karo ngapusi lan kuciwane amarga tresna.

Silvia, Rosa lan Elisa durung cukup tresna. Amarga kahanan sing beda-beda, wong telu kasebut pungkasane ngilangi urip bebrayan sing dianggep seneng lan duwe status jodhomu tunggal utawa pegatan. Lan ana uga Venesia. Tunggal lan ora duwe anak, loro-lorone kanca lan kegagalan katresnan paling anyar nggawe dheweke ngerti yen katresnan, saliyane wis ketinggalan jaman, iku telek.

Sawise bengi pesta lan mabuk ing karaoke, dheweke ngerti crita wanita liyane, dheweke duwe sawetara perkara sing jelas:

1. Katresnan iku kanggo wong sing ora waspada.

2. Ora maneh dadi putri kanggo miwiti dadi prajurit.

3. Ati waja lan sirah adhem (lan yen ana ing "mode paman" ... luwih apik).

4. Dheweke bakal nggawe klub pribadi sing diarani… Cabronas sin Fronteras.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)