Masalah Ildefonso Falcones karo Keuangan

1473276180_660823_1473276358_normal_news

Foto Ildefonso Falcones ing Museum Sejarah Maritim Barcelona.

Seminggu kepungkur, media nyuarakake Audiencia de Barcelona mbuka maneh kasus Falcones lan tuduhan penipuan pajak sing asale saka terbitan novel kasebut "Katedral segara". Jebule, miturut «El País«, Kasus kasebut wis diarsipake ing wulan Februari, nanging kanthi keputusan iki, panulis kudu ngadhepi maneh masalah serius sing wis suwe banget, lan kayane bakal terus ngancani dheweke nganti kasus kasebut pungkasane dirampungake.

Miturut El País, dheweke lan garwane dituduh nyalahake 1,4 yuta euro menyang kas kas negara lan pengadilan ngukum, amarga iki, telung tindak pidana. Masalah kasebut diwiwiti saka "hak cipta" novel lan ciptaane, dening Falcones lan sadulure, babagan struktur bisnis ing negara-negara sing ora duwe pajak supaya bisa entuk tunjangan pajak sing ora ana ing Spanyol.

Asosiasi sing ana gandhengane karo struktur iki, mula yaiku pihak sing duwe hak novel Falcones. mula nutupi ahli waris sejati, panulis dhewe.

Iki minangka skripsi sing nyengkuyung tuduhan kasebut lan mula kita kudu ndeleng kepiye masalah kasebut berkembang lan yen Falcones, pungkasane, bisa mbuktekake dheweke ora bersalah nalika ngadhepi plot kasebut.

Paradoks, warta iki pas karo terbitan novel anyar, "Ahli waris bumi". Sadurunge. kita, tanpa mangu-mangu, ing wektu sing pait kanggo panulis sing ndeleng, kanthi kasus iki, noda presentasi karyane sing anyar lan ditunggu-tunggu.

Kahanan iki mula isih kepengin weruh  kita ora asring ndeleng panulis sing terlibat ing kasus kasebut. Sanajan kasunyatane, ing Spanyol ana akeh wong sing, kanthi cara liya, nyoba kanggo ngapusi perbendaharaan, iku ora umum utawa ora asring banget supaya penulis misuwur teka ing masalah iki. Warta sing, mula, kanggo para pandherek jagad literatur minat lan kaget kita.

Kanggo bagean kita, kita ora bisa milih apa-apa maneh saka karya-karyane lan, tanpa kudu evaluasi babagan subyek, waca terus kasunyatane.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Richard ngandika

    Kanggo mbayar, kita kabeh padha, mula dheweke bakal ujar manawa wis gagal lan Keuangan ngoyak dheweke, aku ora nate tuku bukune lan saiki kanthi alasan luwih akeh maling chorizo

    1.    alex martinez ngandika

      Hai Richard,

      Kaya sing sampeyan ujar, yen tuduhan kasebut pungkasane dibuktekake, ayo dheweke mbayar kaya sing kita lakoni kabeh. Ayo goleki apa pengaruh saka warta iki ing para pamiarsa lan yen pungkasane pengaruhe ing jumlah penjualan buku kasebut. Kita bakal weruh apa sing kedadeyan.
      A Salam.

  2.   FELISUCO ngandika

    FOLLET KEN Spanyol Aku ora tuku buku, ditambah chorizo ​​uga MUNGKIN PANGERAN MONTORO sing mbayar kabeh utang