Marie, novel kriminal romantis, finalis ing Atlantis Awards - La Isla de las Letras 2018.

Marie, campuran anyar saka genre, lelungan, ireng lan erotis, ing Island of Letters 2018.

Marie, campuran anyar saka genre, lelungan, ireng lan erotis, diterbitake dening Ediciones Atlantis.

Marie, dening Mariola Díaz-Cano Arévalo, wis finalis kanggo novel romantis / erotis paling apik ing Edisi IX saka Atlantis Awards - La Isla de las Letras, omah penerbitan Atlantis menehi karya sing diterbitake ing taun 2017.

Ing jaman nalika ana luwih akeh novel tinimbang sing maca, akeh sing maca nilar toko buku tetanggan kanggo raksasa buku digital, penghargaan sastra menehi tandha kualitas kanggo sastra, kadang ndhukung lan ngganti wong liya rekomendasi kasebut apa sing ditindakake lan terus ditindakake bakul buku sak umur, sing maca wis lair lan mutusake supaya semangat dadi rezeki.

Marie: gabungan novel lelungan, jinis noir lan erotisme.

"Wolulas wulan ing jerone bar ora ana apa-apa lan cukup kanggo nglalekake kulit sampeyan, luwih-luwih nalika dolanane, mula es lan salju iku ngelus-elus."

Marie minangka novel lelungan, sing dibingkai ing jinis romantis erotis. Ing artikel kasebut kita temokake tresna jinis (apa katresnan tanpa jinis ...), musik y game poker, tutul ireng, dramatis lan pungkasan sing bisa uga kaget.

Ing tembung saka penulis dhewe, Marie

"Iki dudu novel sing gampang, sanajan bisa diwaca kanthi cepet yen ora prasangka lan seneng crita katresnan sing ora umum."

Rasane karo film dalan kanthi bahan-bahan sing akeh lelungan batin paraga nalika muncul kisah cinta sing dadi utas umum kanggo novel kasebut. Iki uga crita saka ngatasi, pengin urip lan nebus.

Lan duwe luwih pengaruh Del nada atos lan atos de Pungkasan pungkasan tumitah, dening Tim Willocks, tinimbang sado sing ora ana kafein, nanging uga kanggo koyo lan kakiyatan dening Jane Eyre.

«"Ampun ngambung cangkem kula." Sampeyan ngerti sepira tresnaku karo sampeyan.Aku ora duwe niat nglakoni lan dheweke ngerti, nanging aku mesthi ngomong sadurunge mlebu ing kasur. Acara kasebut ora dadi masalah lan kurang penting.

"Kowe ora bakal crita apa-apa, ta?"

"Sampeyan ora ngerti." Aku mung pengin jancok.

"Pungkasan kita nggawe katresnan."

"Kita ora nate tresna, Kitty, lan ora bisa ngomong maneh, Oke?".

Nyatane kaya ngono ditulis ing wong lanang pisanan, lan sing iku luwih disenengi para pamiarso lanang, sing ngenali karo protagonis.

"Nanging dina iku uga aku ora bisa ndemek dheweke preduli, wiwit esuk mau, aku mesthi pengin dheweke kanthi tenanan amarga aku mikir, uga mesthi, aku pengin turu karo dheweke, tresna lan tresna dheweke. "

Marie minangka novel kanthi jeneng wanita lan diriwayatake wong pisanan karo wong lanang.

Marie minangka novel kanthi jeneng wanita lan diriwayatake wong pisanan karo wong lanang.

Sinopsis saka Marie

1973. El Francés minangka pemain lan musisi sing nembé dibebasake saka kunjara. Ing kunjungan menyang mantan mentor lan kanca ketemu kanggo ponakan wadon, Marie Martin. Bareng bakal miwiti lelungan saka sisih wétan menyang sisih kulon Amerika Serikat. Dheweke kanggo males lan males ukum, dheweke miwiti urip anyar karo mbakyune.

Perjalanan dawa nganggo kereta lan mobil liwat Chicago, Denver utawa Salt Lake City sing bakal nggawa sampeyan menyang nemoni lan ora setuju karo kanca, mungsuh lan mantan kekasih. Antarane, game poker lan luwih akeh ilusi kanggo nggayuh tujuan sing bisa dadi wiwitan utawa pungkasan sing pasti.

Nanging apa sing bakal ditemokake ing perjalanan kasebut lan karo sapa sing main game paling penting?

Panganggit:

Mariola Díaz-Cano Arévalo kagolong antik manchega saka 70 taun lan maca, panulis lan penggemar film miturut definisi lan gen. Dheweke sinau filologi Inggris lan ejaan lan korektor gaya.

Karep babagan genre noir, uga kepincut karo novel sejarah lan romantis. Panulis referensi kalebu RL Stevenson, EA Poe, Charles Dickens utawa Mutiara S. Buck, lan kanca-kanca seangkatan kaya Arturo Pérez-Reverte, Víctor del Árbol, Francisco Narla, Fred Vargas, Don Winslow, James Ellroy utawa Jo Nesbø.

Panemu sawetara pamaca babagan Marie:

«Aku wis maca sadurunge Marie Lan wiwit iku isih ora nate mandheg. Crita cilik sing nggawe sampeyan amarga sampeyan bakal rumangsa yen karaktere nyata, sing nate sampeyan lakoni lan sampeyan ora bisa empati karo dheweke. Saben kaca disenengi lan menehi tandha. Sing paling kaget lan gumun banget yaiku kemampuan sampeyan mlebu karakter pria lan nggambarake naluri sing murni lanang. "

"Kita ing mobil iku ana telu. Aku saka kursi mburi krasa emosi banget: nesu, dendam, semangat, kasetyan, kekancan, kuciwo, tresna, sengit, manis, getun, wedi… Nalika mandeg pungkasan, aku ora pengin mudhun. Aku metu saka mobil kanthi jiwit ing weteng, aku ninggalake Marie lan wong Prancis kanggo nerusake ngulandara. Matur nuwun wis nulis kaya ngene ».

"Wiwit wiwitan, basa kumuh lan pribadine wong sing umuk lan gagah saka Prancis narik kawigaten crita sing pérangan pisanan kaya nekani panjaluk berisiko tinggi karo wong loro sing mung bisa gabung nalika tekan tujuan lan nuduhake lelungan ».


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.