Manuel Loureiro

Manuel Loureiro

Sumber foto Manel Loureiro: Libertaddigital

Jeneng Manel Loureiro pancen wis akrab amarga sampeyan wis ngrungokake. Yen sampeyan seneng maca, bisa uga wis maca sawetara. Yen ora, lan sampeyan biasa ing televisi, radio utawa pers, bisa uga sampeyan nemokake. Lan panganggit, wartawan lan pengacara iki ngerti carane nggawe pena (lan lambe) bisa digunakake.

Nanging, Sapa Manel Loureiro? Apa buku sing wis ditulis? Yen sampeyan kepengin ketemu karo penulis iki, mula bakal dicritakake kabeh babagan dheweke.

Sapa Manel Loureiro

Sapa Manel Loureiro

Manel Loureiro lair ing Pontevedra tanggal 30 Desember 1975. Dheweke lulus ing bidang Hukum ing Universitas Santiago de Compostela, mula dheweke dadi pengacara. Nanging, nalika isih mahasiswa dheweke duwe kesempatan kanggo nyedhaki proyek sing ana gandhengane karo televisi. Wiwitane dheweke nindakake minangka host acara, nanging mengko dheweke nangani skrip kasebut lan nalika dheweke ngerti manawa semangat sejatine dudu hukum, uga jurnalisme utawa televisi, nanging nulis.

Mesthi wae, ora bisa ngilangi perkara kasebut terus kolaborasi ing media. Lan, sanajan dheweke wis dadi presenter ing Galicia Television, saiki dheweke kerja bareng ing koran kayata La voz de Galicia, koran ABC, El Mundo, majalah GQ nanging uga ing radio, khusus ing Cadena Ser lan Onda Cero. Sampeyan malah bisa ndeleng dheweke ing televisi, khusus ing program Cuarto Milenio, ing Cuatro, sing wis dadi bagean periodik wiwit 2016.

Novel pertamane digawe liwat blog. Lan dheweke pancen kepengin nulis buku nalika dheweke, lan sukses kaya iki, kanthi luwih saka sayuta setengah pamaca online, nyebabake nalika rampung, diterbitake. Lan uga ora nguciwani; Nanging ing wektu sing cendhak dadi laris, sing nyebabake akeh penerbit bisa ngerteni penulis iki sing lagi berkembang lan sing saya akeh perhatian, ora mung ing antarane masarakat Spanyol, nanging uga internasional. Mula, sawise buku pertama kasebut, Apocalypse Z, sawetara buku liyane sing wis pirang-pirang taun metu (mung ing 2011 dheweke ngluncurake rong buku).

Minangka penasaran, kita bakal menehi pitutur marang kowe manawa saka novel pertamane malah ana game papan. Iki dibiayai liwat crowdfunding nalika crita kasebut diterbitake.

Manel Loureiro bisa bangga amarga dheweke minangka salah sawijining panulis Spanyol sing wis sukses dadi dhaptar buku sing paling laris ing Amerika Serikat, sawijining perkara sing ora gampang digayuh.

Apa buku sing ditulis Manel Loureiro

Apa buku sing ditulis Manel Loureiro

El Buku pisanan sing diterbitake Manel Loureiro yaiku Apocalypse Z, ing taun 2007, dening omah penerbitan Dolmen (sanajan telung taun sabanjure diterbitake maneh karo omah penerbitan liyane, Plaza & Janés). Wiwit wektu iku, lan ndeleng kasuksesane, dheweke wiwit nyawisake luwih akeh wektu kanggo nulis, lan pirang-pirang taun luwih akeh buku sing ditulis dheweke teka. Kita maneh.

Kiamat z

Peradaban ora ana maneh.

Ora ana Internet. Ora ana televisi. Ora mobile.

Ora ana maneh sing ngelingake manawa sampeyan manungsa.

Kiamat wis diwiwiti.

Saiki mung ana siji tujuan: SURVIVE.

Mula, crita wiwit ana virus sing nyebar tanpa ngempet ing saindenging planet iki lan mateni kabeh wong sing kena infeksi kasebut. Masalahe yaiku, sawise sawetara jam, wong sing mati urip maneh lan nindakake cara sing paling agresif.

Ing Spanyol, pengacara enom sing tanggung jawab njaga buku harian sing nulis kabeh pengamatan sing, sajrone dheweke weruh. Nganti dheweke mlebu omah lan dheweke kudu ngungsi menyang Galicia, saiki mung duwe jeneng liyane: Apocalypse Z.

Dina sing peteng

Sing slamet saka Apocalypse Z bisa tekan Kepulauan Canary, salah sawijining wilayah pungkasan sing aman saka Undead. Nanging sing ditemokake ing negara kasebut yaiku negara militer sing ana ing perang saudara, kanthi pedunung sing keluwen lan meh ora ana sumber daya sing bisa urip.

Iku pérangan nomer loro saka crita pertamane, nalika dheweke nylametake karakter utama novel, sing nggawe Manel Loureiro dadi sukses, lan maneh nggawe dheweke kesulitan nyoba nylametake nyawane saka mayat.

Game of Thrones: buku sing landhep kaya baja Valyrian

Buku iki sejatine ora ditulis dening dheweke, dheweke mung dadi panulis bareng, lan miturut jeneng kasebut, dheweke ngomong babagan seri Game of Thrones lan akibat saka seri kasebut.

Dukane wong mursid

Sing slamet saka kiamat zombie duwe kesempatan: dheweke wis ditulungi ing tengah samodra dening salah sawijining klompok teratur pungkasan sing isih ana ing Bumi. Kepeksa ngancani para penyelamat, dheweke tekan Teluk Meksiko, papan sing katon subur ing sangarepe pamrentah sing misterius.

ikudheweke minangka buku pungkasan Wahyu Z, ing endi penulis nggawe klompok sing slamet ing alangan maneh nyoba urip ing jagad sing saya ganas. Sanajan manungsa durung sinau lan isih ambisius, apus-apus lan pengkhianat, mula protagonis lan kanca-kancane kudu nyoba ngatasi alangan kasebut maneh.

Penumpang pungkasan

Agustus 1939. Pelapis segara ageng jenenge Valkirie katon adoh ing Samodra Atlantik. Kapal transportasi lawas nemokake kanthi sengaja lan ditarik menyang pelabuhan, sawise nemokake yen isih ana bayi sawetara wulan ... lan ana liyane sing ora bisa dingerteni.

Misteri sing, 70 taun mengko, isih akeh wong sing ngganggu, nganti ana pengusaha mutusake bakal urip maneh kapal kasebut supaya bisa ngetutake rute sing padha ditindakake ing jaman biyen kanggo nggoleki jawaban apa sing kedadeyan. Lan mesthine, wong-wong sing ana ing prau kudu cukup cerdas supaya ora kedadeyan sing padha.

Sorotan

Uripane Cassandra meh sampurna nganti dina nandhang kacilakan lalu lintas sing aneh sing banjur koma. Sawise pirang-pirang minggu, lan sawise pemulihan sing ajaib, Cassandra nemokake manawa kabeh jagad dheweke wis ganti: ana sing wiwit nggayuh omah lan kulawargane lan dheweke uga ngalami gangguan sing ora bisa dikendhaleni.

Paraga utama dudu mung wanita sing rumangsa ora bisa ngontrol uripe, Luwih, "pelecehan" iki sing kebak panganiaya, rajapati lan digoleki miturut keadilan tegese dheweke ora ngerti apa sing kedadeyan. Ati-ati, sanajan katon kaya thriller, nanging sejatine dikategorikake dadi medeni (kita ora bakal ngandhani sebabe).

Ing kene Manel Loureiro ngupayakake supaya pamaca melu melu debat babagan apa sing bakal dikorbanake kanggo nglindhungi wong sing sampeyan tresnani.

Rong Puluh

Nalika semana, ora ana sing ngerti kedadeyan kasebut. Kajaba bagean gedhe saka manungsa wis lampus ing sawetara dina. Antarane wong sing slamet yaiku Andrea, bocah wadon yatim pitulas taun, bocah yatim piatu lan kekuwatan gedhe banget. Wiwit jaman semana, dheweke mung kelingan kepiye kepeksa mlebu truk militer sing kebak warga sipil sing wedi mlayu saka ancaman sing padha.

Una crita apokaliptik sing karakter nggawe rahasia, sanajan dheweke dhewe ora ngerti. Sanajan buku kasebut diwiwiti kaya mangkene, sejatine Manel Loureiro banjur dadi mangsa sing luwih adoh, ing jagad iki wis owah lan para korban lan keturunan nyoba bali menyang "normalitas" ing reruntuhan jaman biyen sing dadi umat manungsa. . Nanging nalika semana masyarakat kasebut muncul maneh.

Lawang, thriller paling misterius Manel Loureiro

Apa buku sing ditulis Manel Loureiro

Kadurjanan ritual. Wong wadon nekat nylametake putrane. Manel Loureiro kaget amarga ana thriller ing Galicia sing misterius lan legendaris.

Supaya sampeyan bisa ngringkes apa sing bakal ditemokake ing thriller iki. Yaiku disetel ing Galicia lan ing kana sampeyan bakal duwe pejabat polisi, Raquel Colina, sing nembe teka ing tanah iki kanggo golek tamba kanggo putrane. Nanging, dheweke dadi rajapati lan ngilang sing katon ana gandhengane. Mangkene, sajrone diselidiki, sampeyan ora mung kudu ngrampungake kasus kasebut, nanging nyoba nylametake nyawane bocah.

Apa sampeyan wani maca karyane?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.