Lomba sastra nasional kanggo wulan Desember

Kompetisi sastra Spanyol 1

Kita duwe wulan anyar! Desember bakal teka, wulan Natal, lampu-lampu warna, motif Natal ing kana-kene, lan cara sing luwih apik kanggo pamitan taun 2015 tinimbang melu sawetara lomba sastra nasional kanggo wulan Desember Apa sing bakal dak aturake ing sabanjure?

Esuk, Aku bakal nggawa sampeyan internasional, yen sampeyan pengin nyebrang kolam utawa wates karo tulisan sampeyan ... Dadi kudu ati-ati banget!

III Kontes Puisi Val Hall San Vicente

  • Jenis Kelamin: Puisi
  • Hadiah:  200 € lan set buku
  • Mbukak kanggo: Kabeh wong bisa melu
  • Entitas sing nyedhiyakake: Dewan Kota Val de San Vicente
  • Negara Spanyol
  • Tanggal tutup: 03/12/2015

Bases

  • Karya tunggal saka tema lan metrik gratis.
  • Ukuran maksimum karya: 2 A4 sisi siji ing font Arial 12 kanthi jarak 1,5
  • Karya kasebut kudu asli lan durung diterbitake.
  • Panulis kudu masang loro dokumen menyang mail nalika karya sing dikirim dikirim, sing ngemot karya sing ditandatangani nganggo jeneng samaran lan sing liyane ngemot data pribadi sing ana gandhengane karo jeneng samaran (plica)
  • Juri ora bakal ngerti jeneng panganggite.
  • Upacara penghargaan kasebut bakal adhep-adhepan, kanthi cara supaya para peserta kudu melu supaya bisa entuk penghargaan kasebut.
  • Upacara penghargaan kasebut bakal dianakake ing Auditorium Bajo Deva, sing dununge ing Unquera, Val de San Vicente, tanggal 26 Desember 2015 jam 19.00:XNUMX wengi.
  • Karya kasebut bakal dikirim menyang mail puisi@aytovaldesanvicente.es antara 5 November lan 3 Desember 2015.
  • Telung penulis sing menang penghargaan bakal diwenehi akeh buku. Hadiah kaping pisanan uga bakal nampa a Hadiah awis 200 euro.

IV Kontes crita cekak Lozoyuela

  • Jenis Kelamin: Crita
  • Hadiah: € 150 lan diploma
  • Mbukak kanggo:  Saka 9 taun
  • Entitas organisasi: Dewan Kutha Lozoyuela
  • Negara Spanyol
  • Tanggal tutup: 03/12/2015

Bases

  • Sapa wae bisa melu negara lan negara dununge, kanthi satunggal karya.
  • Pakaryan kasebut bakal tanpa tema. Kreativitas, orisinalitas lan kualitas sastra bakal dihargai.
  • Urip wae telung kategori o modalitas partisipasi:
    A) Bayi: umur antara 9 nganti 12 taun.
    B) Juvenile: umur antara 13 lan 17 taun.
    C) Wong diwasa: umure luwih saka 18 taun.
  • Karya kasebut kudu ditampilake diketik lan ekstensi maksimal dawane 2 kaca ing sisih siji., kanthi jarak baris siji lan ukuran font 12 poin.
  • Crita sing disajikake kudu durung diterbitake lan asli. Crita sing digawe wong liya kajaba penulis utawa dudu duweke panganggit ora bakal ditampa.
  • Crita kasebut bakal ditampilake ing amplop kanthi judhul lan jeneng samaran. Ing njero amplop, saliyane crita, bakal ana amplop sing ditutup kanthi judhul lan jeneng samaran sing padha, ing njero data panulis (jeneng lan jeneng kulawarga, alamat, nomer telpon lan fotokopi ID utawa Passport) bakal dilebokake.
  • Dokumentasi iki bakal ditampilake ing Dewan Kota Lozoyuela: Pza. De la Constitución, 1, 28752 Lozoyuela (Madrid). UTAWA liwat email menyang animasi@lozoyuela.com
  • Tenggat wektu kanggo ngirim karya rampung dina Kamis, 3 Desember 2013, jam 15:00 sore
  • Hadiah kasebut yaiku:
    A) Bayi: Hadiah pertama sing kalebu buku lan diploma.
    B) Juvenile: Hadiah kaping pisanan kalebu buku lan diploma.
    C) Wong diwasa: Hadiah pertama € 150 lan diploma.
    Hadiah nomer loro: € 100 lan diploma.
  • Kanthi melu kontes kasebut, penulis setuju kanggo nerbitake karyane ing situs web Dewan Kota Lozoyuela, uga ing Buletin Perpustakaan Kota utawa publikasi kotamadya liyane.
  • Juri bakal digawe saka Councilor for Culture, Kepala Budaya Dewan Kota lan antara siji lan telung wong sing ana gandhengane karo dunia sastra ing wilayah kasebut.
  • Dina Jumuah, 4 Desember, crita sing menang bakal diterbitake ing situs web Dewan Kota www.lozoyuela.com ing wektu sing padha bakal dikontak liwat telpon lan dina Setu, 5 Desember jam 18:30 sore Upacara penghargaan bakal ditindakake kanthi maca crita sing menang dening penulis sing dianugerahi.
  • Partisipasi ing kontes iki tegese kabeh nampa aturan kasebut lan keputusan juri.

Kompetisi sastra Spanyol 2

Kontes Crita Romantis V ACEN

  • Jenis Kelamin: Crita
  • Hadiah: Publikasi antologi
  • Mbukak kanggo: warga ing Spanyol
  • Entitas sing nyedhiyakake: ACEN
  • Negara Spanyol
  • Tanggal tutup: 04/12/2015

Bases

  • Tema: Romantis, kabeh crita sing nuduhake kekerasan apa wae, duwe konten seksual utawa nyerang apa wae lan ngremehake citra wong kasebut bakal dibuwang.
  • Peserta: sapa wong sing manggon ing Spanyol sapa sing pengin bisa melu. Registrasi gratis.
  • Format: Pakaryan kasebut bakal duwe ekstensi maksimal 5 baris, ing Word, A4, vertikal, lan kanthi wates 3cm ing loro-lorone (opsi default Word), ditulis nganggo basa Spanyol, kanthi ukuran Arial ukuran 12. Bakal ditampa 1 crita mikro saben peserta.
  • Wujud presentasi: Email, ing file sing dipasang. Email kudu dikirim kanthi subyek ing ngisor iki: "Kontes V crita cekak romantis" menyang alamat: contests@acencs.org
  • Ing pesen bakal dipasang:
    File siji: Jeneng file iki bakal dadi judhul crita mikro. Konten file iki yaiku:
    - Judhul crita mikro
    - Crita
    - Jeneng lan jeneng pengarang
    - Tanggal lair
    - Alamat (Kalebu populasi)
    - Telpon
    - Email
    - DNI
  • Pakaryan apa wae sing wis dianugerahi kontes utawa kontes liyane bakal dikecualekake.
  • Tenggat wektu kanggo ngirim: makalah kudu dikirim sadurunge 4 Desember 2015 jam 14:00 sore kanggo ngirim email: contests@acencs.org
  • Anugrah: crita mikro sing dipilih bakal diterbitake ing buku. Crita sing menang bakal entuk 10 salinan buku, ditambah karo jeneng ACEN sing terhormat. Buku kasebut bakal ditampilake ing Castellón lan banjur disebar. Bathi kasebut bakal digunakake kanggo tujuan amal kanggo promosi promosi panulis anyar.

IV Kontes Crita Cekak Wulu Kristal

  • Jenis Kelamin:  Crita
  • Hadiah:  200 € lan diterbitake ing antologi
  • Mbukak kanggo:  kabeh wong bisa melu
  • Entitas Panggilan: Bulu Kristal
  • Negara entitas sing diarani: Spanyol
  • Tanggal tutup: 06/12/2015

Bases

  • Kontes kasebut diwiwiti wiwit dina Selasa, 3 November 2015 nganti 23:59 dina Minggu, 6 Desember 2015. Tansah ngetutake wektu semenanjung Spanyol.
  •  Sapa wae sing pengin bisa melu anggere nampa syarat:

- Kewarganegaraan para peserta ora dadi masalah.
- Umure para peserta ora dadi masalah.
- Crita kasebut kudu ditampilake ing basa Spanyol.
- Crita kudu asli dening panulis lan ora diterbitake.
- Sampeyan bisa uga ora diterbitake kanthi format apa wae (kalebu internet), kanthi total utawa sebagean.
- Dheweke ora bisa crita sing diajukake menyang kontes liyane utawa editorial.
- Maksimal siji crita bisa diajukake saben peserta

  • Peserta bakal njamin Pluma de Cristal, liwat deklarasi, tulisane ora diterbitake lan asli lan sing cocog karo basis kasebut.
  • La tematik crita bakal "teror"  Lan dawa teks kudu antara 2000 lan 2500 tembung.
  • Penulis kudu ngirim crita liwat email menyang alamat: contests@plumadecristal.es bebarengan karo data pribadi (jeneng, jeneng kulawarga, alamat lan nomer dokumen identitas).
  • Antarane kabeh asli sing ditampa nganti dina Minggu, 6 Desember 2015, siji pemenang bakal dipilih lan rong puluh salinan ceritane bakal dicithak lan dikirim gratis menyang alamat sing ditunjuk dening pangarang.
  • Ing pungkasan 2015, Pluma de Cristal bakal milih crita paling apik ing antarane para pemenang kabeh kontes 2015. Bakal ana hadiah € 200 kanggo pemenang sing bakal dianugerahi ing kuartal pertama 2016. Crita babagan pemenang tahunan bebarengan karo crita para pemenang kabeh kontes crita cekak ing taun 2015 bakal nggawe buku sing bakal diterbitake nganggo label penerbitan. Nyetel hak cipta kanggo saben salinan sing didol ing 10% RRP (tanpa PPN) sing bakal dibagi kanthi beda ing kabeh panulis. Kajaba iku, juri bisa nggawe maksimal 6 akses lan penerbit bakal sinau kemungkinan terbitan kasebut ing koleksi sing padha.

Kontes Novel Cendhak XXIII «José Luis Castillo-Puche»

  • Jenis Kelamin:  Novela
  • Hadiah:  Euros 3.000
  • Mbukak kanggo: kabeh wong bisa melu
  • Entitas organisasi: Institut Pendidikan Menengah "José Luis Castillo-Puche" (Yecla, Murcia)
  • Negara Spanyol
  • Tanggal tutup: 08/18/2015

Bases

  • Kaya sing dikarepake para panulis, warga negara apa wae, kajaba sing wis entuk hadiah ing edhisi sadurunge, bisa melu. Karya sing dikirim kudu asli, ora diterbitake lan ora dianugerahi ing kompetisi liyane. Sampeyan kudu ditulis ing Basa Spanyol.
  • Subyek bakal gratis.
  • La extension saka karya ora bakal ngluwihi satus kaca, uga ora bakal kurang saka seket ing format DIN A4.
  • Karya kasebut bakal ditampilake kanthi spasi kaping pindho, sisi siji, kanthi ukuran huruf 12-titik, kanthi maksimal 30 baris per kaca, ing triplek, dijahit utawa dijenengi.
  • Kerjane bakal ditampilake ing amplop sing ditutup, ditandatangani nganggo jeneng samaran utawa motto, diiringi escrow ing amplop sing ditutup. Iki bakal nyakup data pribadi penulis, diiringi kurikulum.
    Kiriman bakal digawe nganggo surat biasa lan ora nganggo format elektronik. Peserta sing pengin ngakoni kuitansi kudu nggunakake metode pos "Sertifikat kanthi tanda terima."
  • Karya kasebut kudu dikirim menyang: Institut Pendidikan Menengah «José Luis Castillo-Puche»
    Jalan Játiva, n ° 2. Kantor Pos 566
    CP 30510 YECLA (Murcia)
    nuduhake ing amplop
    "Kanggo Kontes Novel Cekak José Luis Castillo-Puche XXIII".
  • El wektu mlebu bakal tetep mbukak ing tanggal diterbitake telpon iki lan bakal rampung tanggal 8 Desember 2015. Sawise dina kasebut, mung barang-barang pos sing bukti pos sing dikirim ing wektu kasebut bakal ditampa.
  • Juri bakal menehi penghargaan a hadiah siji 3.000 euro, sing bisa dinyatakake batal.
  • Keputusan Juri, sing bakal final, bakal disuarakake ing tanggal 18 Januari 2016 liwat saluran sing biasa, uga ing situs web www.iescastillopuche.net.
  • Novel sing menang bisa diterbitake, ing koleksi Hécula, dening Institut Pendidikan Menengah "José Luis Castillo-Puche", sing duwe hak kanggo edisi iki.
  • Pemenang penghargaan menehi, yen ing edhisi bisa uga ana novel ing sanjabane koleksi iki, bakal katon kaya sing wis dianugerahi ing Kontes iki.

sumber: panulis.org


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.