Kompetisi sastra internasional kanggo wulan Oktober

mesin tik-189847

Yen dina liyane, kita nggawa dhaptar sawetara kontes sastra sing dianakake ing Spanyola, dina iki aku saiki sampeyan lomba sastra internasional wulan Oktober. Muga-muga bisa ngawula!

Swara saka Beyond - Babagan Ditulis (Meksiko)

  • Jenis Kelamin:  Crita lan puisi
  • Penghargaan: Edisi (antologi)
  • Dibukak kanggo: Pamaca Meksiko sing nulis ing Ruang Baca
  • Entitas pengorganisasine: Program kamar maca
  • Tanggal tutup: 07/10/2015

Bases

  • topik: "Pati" lan judhule antologi yaiku: "November".
  • Penulis kudu ngirim file loro ing email sing padha menyang alamat email: la.cosa.escrita@outlook.com, ing wiwitan kudu kalebu teks ora diterbitake karya dhewe karo extension patang kaca, nuduhake kategori puisi utawa crita nalika melu, kanthi karakteristik ing ngisor iki: jajaran garis 2, font Times New Roman nomer 12, format .doc, lan wates konvensional ing lembar ukuran huruf; File liyane kudu nyakup: jeneng lengkap panulis, kategori lan judhul karya sing diajak, alamat pos lan elektronik, nomer telpon, identifikasi sing mbuktekake mayoritas lan surat sing ditandatangani saka Mediator sing rawuh ing Ruang Maca sing sampeyan kalebu, ing ngendi sampeyan ngumumake manawa sampeyan dadi anggota.
  • Dheweke mung bisa melu kategori.
  • Dhaptar sing dipilih bakal diumumake dina Senen, 2 November ing Kaca Resmi Ruang Maca.
  • Premio: Penulis sing menang penghargaan saben bakal nampa: 20 salinan antologi lan pangakuan sing dicithak; kanthi cara sing padha, Ruang Maca sing dadi anggota, bakal nampa pengakuan lan limang salinan kanggo dadi koleksi.

III Biografi Gustavo Pereira Biennial (Venezuela)

  • Jenis Kelamin:  Novela
  • Hadiah: 40 ewu bolivar lan edisi
  • Dibukak kanggo: warga Venezuelan utawa wong asing sing manggon ing negara kasebut paling ora limang taun
  • Entitas pengelola: Omah Surat Nasional Andrés Bello
  • Tanggal tutup: 08/10/2015

Bases

  • Peserta kudu Warga Venezuelan utawa wong asing sing manggon ing negara kasebut paling ora limang taun lan muter padha saiki kudu ora diterbitake.
  • Amplop sing isine telung salinan kudu diidentifikasi karo jeneng samaran lan bakal nyakup amplop sing ditutup kanthi data nyata saka panganggit.
  • Potongan sing melu bakal ditampa wiwit tanggal 29 Juli nganti 8 Oktober ing Ruang Budaya Komunitas Luis Beltrán Prieto Figueroa tanggal 31 Juli ing ngarep Palo Sano Bakery. Saben panganggit bisa melu siji karya saben baris.

Kontes Sastra UDEMM 2015 (Argentina)

  • Jenis Kelamin:  Bocah-bocah lan para mudha
  • Hadiah: $ 1000 lan diploma
  • Dibukak kanggo: Siswa berbahasa Spanyol sing sinau rong taun kepungkur Polimodal / Menengah ing institusi pendhidhikan ing Argentina
  • Entitas organisasi: UdeMM (Universitas Laut Merchant)
  • Tanggal tutup: 09/10/2015

Bases

  • Siswa kudu melu crita sing ora diterbitake, ditulis nganggo basa Spanyol, lan sing durung entuk hadiah utawa disebutake ing kontes sing dianakake sadurunge.
  • Bakal ditampa mung siji crita saben kontestan. Ekstensi karya kasebut ora kudu ngluwihi telung kaca ing lembar A4, kanthi font Times New Roman ukuran 12, ditulis ing siji ruangan. Telung salinan kudu dikirim, ditandatangani nganggo jeneng samaran, diketik, ing salah siji sisih kertas, lan sak papan. Judhul crita lan jeneng samaran saka penulis kudu dituduhake ing kaca pisanan karya kasebut.
  • Ing amplop sing disegel, data pribadi penulis bakal dikirim: Jeneng lan jeneng kulawarga, nomer lan jinis dokumen identitas, alamat lan kutha, telpon lan email. Jeneng, alamat, lokasi lan email College sing diduweni.
  • Salinan karya lan amplop sing ditutup kudu dikirim ing amplop liyane, kanthi ing ngisor iki prasasti:
    Kompetisi sastra UdeMM 2015
    UdeMM -Universitas Laut Merchant-
    Av. Rivadavia 2258
    (C1034ACO) Bs. As.

Melu yen sampeyan bisa lan muga-muga sukses.

sumber: panulis.org


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Mirta López saka Eisenkolbl ngandika

    Luwih becik ditemokake sadurunge babagan kesempatan sing ana ing jagad iki kanggo ngevaluasi tingkat gaweyan sastra kita. Kontribusi sampeyan migunani banget. Terus gaweyan sing apik!