Kompetisi sastra internasional ing wulan April

Buku lan pena abang antik, gelas nganggo mesin tik lawas

Kaya wingi aku nggawa sampeyan artikel karo sawetara lomba sastra nasional, dina iki aku nggawa sampeyan entri sing padha nanging wektu iki lomba sastra internasional wulan April.

Yen sampeyan pengin melu salah sawijining, waca dhasar, tanggal, lsp. Aku menehi sampeyan informasi.

Kontes Buku Puisi Internasional I «Fernando Charry Lara» 2015 (Kolombia)

  • Genre: Puisi
  • Hadiah: $ 9.000.000 utawa sing padha karo dolar lan edisi
  • Mbukak kanggo: ora ana watesan
  • Entitas organisasi: Departemen Kamanungsan lan Huruf
  • Negara entitas sing diundang: Kolombia
  • Tanggal tutup: 09/04/15 (sampeyan isih duwe wektu!)

Penulis kabangsaan sembarang bisa melu karo buku sing ditulis nganggo basa Spanyol, durung diterbitake (bisa uga ora diterbitake limang geguritan), tema gratis, kanthi minimal 800 baris, jarak kaping pindho, ing Word, Arial 12 jinis.
Peserta kontes kudu ngirim buku liwat email ing rong file: ing siji, buku kasebut nganggo jeneng samaran, lan, ing data liyane, data pribadi (dokumen identifikasi, nomer telpon, alamat pos lan elektronik, data biokliografi). Sampeyan mung bisa ngirim siji buku saben penulis.

Buku kudu dikirim menyang alamat email mbaqueror@ucentral.edu.co.

  • Keputusan juri lan upacara penghargaan ing upacara umum: 2 Mei 2015
  • Bukak buku sing menang ing upacara umum: 4 Agustus 2015

Kontes Puisi Kapindho ing Decimas 2015 (Uruguay)

  • Genre: Puisi
  • Penghargaan: Medali
  • Dibukak kanggo: warga Argentina lan Uruguay
  • Entitas organisasi: Grupo Decimero Rioplatense
  • Negara entitas sing diundang: Uruguay
  • Tanggal tutup: 10/04/15

Cara kontes iki puisi ing kaping sepuluh, kanthi dawa minimal 30 ayat (Garis) lan maksimal 60. Karya kasebut bisa dikirim liwat mail menyang certamendecimeros@yahoo.com ing rong file. Ing siji data panulis lan ing karya liyane ditandatangani nganggo jeneng samaran.

Dheweke uga bisa dikirim menyang Avellaneda 495 CP 7100 DOLORES Argentina utawa Artigas 154, CP27.000 Rocha, Uruguay. Bakal ana telung penghargaan (medali) lan sebutan sing dianggep juri. Tenggat wektu kanggo ngirim makalah bakal entek tanggal 10 April 2015 (tanggal pungkasan sesuk).

Penghargaan Koleksi Pemuda Edisi Gibraltar (Meksiko)

  • Jenis Kelamin: Bocah-bocah lan para mudha
  • Hadiah: $ 10.000 lan edisi
  • Mbukak kanggo: kabeh wong bisa melu
  • Entitas organisasi: Ediciones Gibraltar
  • Negara entitas sing dipilih: Meksiko
  • Tanggal tutup: 10/04/15

Tulisan bisa dikirim nganggo basa Spanyol sing adaptasi saka karya domain publik klasik literatur universal, sing ekstensi antara 10 lan 15 kaca, ukuran DIN A4 (210 x 297 mm), diketik kanthi kaping pindho ing Times New Roman, 12 poin .

Dheweke bisa dikirim menyang email edicionesgibraltar@gmx.com Ditempelake ing format Word (.doc / .docx extension) ing rong file: "Work" lan "Escrow" ing endi jeneng panganggit, alamat lan nomer telpon kontak bakal katon.

Juri bakal nggawe keputusan kasebut umum, ora disenengi, ing rong minggu kapindho Mei 2015.

Kompetisi Komik

 Kontes Komik lan Kartun - Kesetaraan Jenis Kelamin: Bayangake! (Belgia)

  • Genre: Komik
  • Hadiah: 1 euro lan lelungan menyang Brussels
  • Dibukak kanggo: wong umur 18 nganti 28 taun, sing dadi penduduk ing Negara Anggota UE
  • Entitas sing nyedhiyakake: Wanita PBB, bebarengan karo Komisi Eropa, Kerjasama Pembangunan Belgia, lan Pusat Informasi Regional PBB kanggo Eropa Kulon (UNRIC)
  • Negara entitas sing ditemtokake: Belgia
  • Tanggal tutup: 20/04/15

Anugrah:

  1. Hadiah kaping pisanan: 1 euro.
  2. Hadiah nomer loro: 500 euro.
  3. Telung hadiah katelu: saben 200 euro.

Lima finalis bakal diajak nekani upacara penghargaan Kontes ing Brussels ing musim panas 2015. Biaya lelungan lan akomodasi bakal ditanggung dening entitas pengelola. Kajaba iku, gambar finalis lan semi-finalis bakal diterbitake ing brosur lan bisa diwenehi pertimbangan kanggo nampilake utawa nyithak maneh.

 

Kontes iki ora apa-apa, bener? Aku seneng banget karo sing pungkasan, utamane amarga tema lan moto. Yen bisa melu, aku ora bakal ragu-ragu. Melu!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Prof José A. Hernandez Milan ngandika

    Situs informasi sing nyenengake lan perlu. Aku njaluk supaya sampeyan bisa uga mikir manawa kalebu telpon ing tema tango lan lunfardo (crita, crita, puisi lan lirik lagu)