Kompetisi sastra internasional kanggo wulan Desember

Kompetisi sastra internasional

Yen wingi aku nggawa sampeyan limang lomba sastra nasional kanggo wulan iki, dina iki dakwenehake limang liyane lomba sastra internasional kanggo wulan Desember ing endi sampeyan isih duwe wektu kanggo ngenalake awake dhewe.

Coba deleng manawa kalebu jinis sing sampeyan dominasi lan kenalake dhewe. Sampeyan ora bakal ngerti apa kabegjan bakal ana ing sisih kita.

Kompetisi Narasi Muda Nasional kaping 6 Gustavo Díaz Solís 2015 (Venezuela)

  • Jenis Kelamin:  Crita
  • Hadiah:  10.000 bolivar lan edisi
  • Mbukak kanggo: siswa enom nganti umur 21 taun
  • Entitas pengelola: Menteri Tenaga Populer kanggo Budaya, liwat Fundación Casa Nacional de las Letras AndrésBello
  • Liyane: Venezuela
  • Deadline: 04 / 12 / 2015

Bases

  • File makarya kudu diidentifikasi karo a jeneng samaran lan ing file liyane bakal diselehake jeneng lan jeneng kulawarga penulis, alamat lan identifikasi institusi sing dipelajari (kalebu nomer telpon), nomer telpon pribadi (minimal rong kontak), email, bukti panelitian lan kertu identitas sing dipindai, uga data perwakilan yen bocah cilik. Syarat kasebut wajib diwajibake.
  • Pelamar kudu ngirim ing file Word nganggo siji utawa luwih crita nggawe gratis kanggo email contestsfundacioncasabello@gmail.com kanthi extension minimal limang kaca lan maksimal limalas, ing font "Times New Roman", ukuran 12, kanthi jarak kaping pindho.
  • Kabeh siswa enom bisa melu umure nganti 21 taun.
  • Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi Promosi lan Acara Koordinasi Fundación Casa Nacional de las Letras Andrés Bello, dununge ing antarane pojok Mercedes a Luneta ing paroki Altagracia. Caracas 1010, Venezuela. Telpon: (0212) 562 55 84/562 73 00.
  • Kontes kasebut dianugerahi hadiah sepuluh ewu bolivar (Bs. 10.000,00) lan publikasi karya kasebut kanthi format digital. Disebut sing terhormat bisa dianugerahi.
  • Tenggat wektu kanggo nampa karya kasebut bakal nganti tanggal 4 Desember 2015. Penghargaan kasebut bakal dianakake sajrone Pameran Buku Internasional kaping 12 ing Venezuela (Filven) 2016.
  • Juri bakal digawe saka telung panulis terkenal.

Anugrah Puisi Seni Rupa Aguascalientes 2016 (Meksiko)

  • Jenis Kelamin:  Puisi
  • Hadiah:  500.000 peso, diploma lan edisi
  • Mbukak kanggo: umur legal, wong Meksiko lan wong asing sing manggon limang taun ing Republik Meksiko
  • Entitas sing nglumpukake: Dewan Nasional Budaya lan Seni, Institut Seni lan Sastra Nasional, lan Pamrentah Negara Aguascalientes
  • Negara: Mexico
  • Deadline: 04 / 12 / 2015

Bases

  • Institusi sing nglumpukake bakal ngumumake jeneng pemenang ing wulan Maret 2016.
  • Dewan Nasional Budaya lan Seni, Institut Seni Rupa lan Sastra Nasional, lan Pamrentahan Negara Aguascalientes, liwat Institut Budaya Aguascalientes, ngumumake Hadiah Seni Halus Aguascalientes 2016 kanggo Puisi.
  • Penyair kanthi yuswa sah, Meksiko lan wong asing sing manggon ing Republik Meksiko bisa melu, sing kudu mbuktekake tetep sah paling ora limang taun.
  • Peserta kontestan kudu melu a jeneng samaran sing ora ngidini identifikasi, lan dikirim menyang Institut Budaya Aguascalientes (Venustiano Carranza 101, CP 20000, Aguascalientes, Aguascalientes) telung salinan buku puisi sing durung diterbitake ing basa Spanyol; kanthi tema, gaya lan bentuk gratis; kanthi minimal 60 kaca, lan typewritten utawa komputer (kanthi font Times New Roman 12-point), spasi kaping pindho, ing kertas ukuran aksara lan mung ing sisih. Kaca-kaca kasebut kudu diwenehi angka, lan saben salinan, kaiket.
  • Juri sing bakal milih pemenang Hadiah Puisi Seni Halus Aguascalientes 2016 bakal digawe saka telung panulis, peneliti utawa kritik terkenal, anggota komunitas sastra nasional lan internasional.
  • El Tenggat wektu kanggo kerja diakoni bakal rampung tanggal 4 Desember 2015. Ing bab sing dikirim liwat pos utawa kurir, tanggal pangiriman bakal dijupuk nalika dina postmark dicithak.
  • Karya kasebut kudu diiringi escrow, sing diwenehi label kanthi legenda "Penghargaan Puisi Seni Rupa Aguascalientes 2016" lan diidentifikasi nganggo jeneng samaran saka peserta, lan sing kudu ngemot judhul naskah, jeneng lengkap penulis, alamat, nomer telpon, email, formulir imigrasi sing cocog (yen ana) lan informasi liyane kanggo ngubungi panulis. Sembarang jinis referensi, legenda utawa dedikasi ing karya saingan sing bisa nuduhake identitas panganggit, bakal nyebabake diskualifikasi.
  • Kanthi melu penghargaan iki, penulis negesake manawa informasi sing diwenehake sejatine lan karya kasebut sah, saka penulis lan ora diterbitake; exempts institusi sing nglumpukake tanggung jawab kanggo kegagalan lan, yen sing menang yaiku sing menang, dheweke bakal menehi idin kanggo nyampekano lan nerbitake karya kasebut, sesuai karo Undhang-undhang Hak Cipta Federal. Kepemilikan hak cipta kagungane pemenang.
  • Pemenang Hadiah Puisi Seni Rupa Aguascalientes 2016 sampeyan bakal nampa diploma lan jumlah 500.000 peso, saliyane kanggo nerbitake naskah. Penghargaan kasebut unik lan ora bisa dibagi lan bakal dianugerahi ing Program Program Budaya Pameran Nasional San Marcos.
  • Institusi sing nglumpuk bakal nerbitake jeneng pemenang ing koran kanthi sirkulasi nasional, uga ing situs web, sajrone Maret 2016.
  • Penghargaan kasebut bisa dinyatakake batal dening juri, ing institusi kasebut milih keputusan nggunakake sumber daya ekonomi sing cocog kanggo nyengkuyung kegiyatan kanggo promosi literatur.
  • Institusi sing nglumpukake bakal nyakup transfer nasional lan akomodasi, yen perlu, supaya para pemenang rawuh ing upacara penghargaan kasebut.
  • informasi luwih lengkap Ing babagan iki lan telpon lengkap bisa dikonsultasi ing telpon 01 (449) 9102010, ekstensi 2006, lan 01 (55) 5772 2244 lan 5529 4294, ekstensi 104 lan 124; ing emailcielafraguas.ica@gmail.comcnl.promocion@inba.gob.mx, utawa ing situs web www.aguascalientes.gob.mx/temas/cultura/ lan www.literatura.bellasartes.gob.mx

Lomba sastra internasional 2

Hadiah "Kreativitas Internasional" kanggo Sastra (AS)

  • Jenis Kelamin:  Novel lan puisi
  • Hadiah:  Diploma, Edisi, Ebook lan Promosi
  • Mbukak kanggo:   ora ana larangan
  • Entitas pengorganisasine: Kreativitas Interaksional
  • Negara: USA
  • Deadline: 06 / 12 / 2015

Bases

  • Bisa melu panganggit saka kabangsaan sing nganggo basa Spanyol. Tenggat wektu 6 Desember 2015. Upacara penghargaan: 30 Desember 2015.
  • Anugrah: Diploma penghormatan jasa, publikasi salinan ing kertas, Ebook lan promosi. Panulis bakal tetep duwe hak ing karya sing diterbitake lan durung diterbitake.
  • Sampeyan bisa melu karo a novel cekak, saka tema gratis, ora diterbitake kanthi lengkap (kalorone ing kertas lan ing Internet), sing dawane ora kurang saka 80 lan ora luwih saka 200 kaca spasi loro, ing font Times New Roman 12-point. Kanggo koleksi puisi, karya kasebut dawane maksimal 30 geguritan ing 1,5 jarak, font Times New Roman, ukuran 12.
  • Pakaryan kasebut bakal nggawa a kabecikan sawise kaca judhul. Kaca bakal mbukak nomer, saka pisanan nganti pungkasan.
  • Nyampekake a novel utawa kumpulan puisi Kontes kasebut mesthine kudu ditampa kanthi lengkap lan tanpa syarat saka aturan kasebut dening partai pilihan, uga:

    1. idin saka pelamar kanggo pambocoran karya sing ditampilake yen wis dianugerahi.

    2. Jaminan dening pihak sing milih, kanthi ganti rugi kanggo 'Kreativitas Interaksional' saka panulis lan orisinalitas karya, tanpa salinan utawa modifikasi total utawa sebagean kanggo bagean njaba liyane.

    3. Jaminan dening peserta, kanthi ganti rugi kanggo 'Kreativitas Internasional' saka pakaryan sing durung diterbitake ing karya sing ditampilake ing saindenging jagad lan tanpa diajukake menyang kompetisi liyane sing nate dirampungake.

  • Sampeyan kudu nyakup a biografi cekak saka penulis ing endi judhul karya ing kompetisi bakal kasebut, lan naskah kudu teka ing email sing padha.
  • Salin Lisensi Driver, Passport Panganggit utawa Kertu Identitas uga kudu disertakake.

Kontes Esai Nasional Katelu «Pemimpin sing hebat ing sejarah, sapa pimpinan sampeyan? (Chili)

  • Jenis Kelamin: Tes
  • Hadiah: Koleksi Mini iPad + Buku.
  • Mbukak kanggo:  mahasiswa biasa wae karir USS saka kabeh markas nasional
  • Entitas organisasi: Sekolah Kepemimpinan Universitas San Sebastián
  • Negara entitas sing dijadwalake: Chili
  • Deadline: 09 / 12 / 2015

Bases

  • Siswa biasa wae karir USS saka kabeh kantor pusat ing saindenging negara bisa melu kontes iki.
  • Karya kasebut kudu ditulis ing Basa Spanyol Lan dadi asli kabeh. Kalebu adaptasi presentasi liyane.
  • Esai kasebut kudu ngatasi masalah sing dikepengini, pilihan pimpinan gratis.
  • Saben kontestan bisa melu karo a maksimal karya.
  • Pakaryan kasebut kudu ana extension minimal 3 pesawat y maksimal 6. Karangan kasebut kudu diwenehi jarak siji setengah, nggunakake font Times New Roman 12 lan teks sing dibenerake.
  • Karya kasebut kudu ditandatangani nganggo jeneng penulis, sing bakal katon ing sampul utawa kaca pisanan bebarengan karo judhul. Saben siswa sing melu idin ing ngisor iki:

    "Saben peserta kudu menehi dhukungan lan dokumen sing dibutuhake kanggo mbela orisinalitas karya kasebut yen ana kontroversi. Panulis menehi idin lan menehi wewenang supaya karya kasebut bisa diterbitake ing buku, lan bisa ditularake, dikomunikasikan, diterbitake, diowahi, ditrapake ing dhukungan materi apa wae, sing ngidini karya kasebut bisa diakses kanthi publik kanthi komunikasi utawa komunikasi. basis material apa wae sing ana utawa dingerteni utawa bakal dingerteni ”.

  • Karya kudu dikirim menyang alamat ing ngisor iki:

    Sekolah Kepemimpinan

    leadership@uss.cl

    Telpon: 56-2-22606873

  • Tenggat wektu aplikasi bakal Rebo, 09 Desember jam 23:00 wengi.
  • ing asil kontes bakal diumumake ing Situs web Universitas San Sebastián www.uss.cl dina Senen, 14 Desember 2015. Para pemenang bakal dikabari langsung menyang alamat email sing wis dituduhake.
  • ing hadiah sing bakal dianugerahi yaiku:

    - Panggonan pertama: Koleksi Mini iPad + Buku
    - Papan nomer loro: Koleksi Buku GoPro +
    - Panggonan nomer telu: iPod Touch + Koleksi Buku

Kontes mikronikel Amerika Latin (Argentina)

  • Jenis Kelamin:  Jurnalisme
  • Hadiah:  Publikasi
  • Mbukak kanggo:  kabeh wilayah lan kabeh abad
  • Entitas pengelola: portal berita NodalCultura, Amerika Latin lan Budaya Karibia
  • Negara Argentina
  • Deadline: 10 / 12 / 2015

Bases

  • Panulis saka kabeh wilayah lan kabeh umur bisa melu kontes kasebut. Babad bisa uga dikirim ing basa Spanyol, Portugis, Prancis lan Inggris, uga basa liyane sing dileksanakake ing komunitas sampeyan, asalake diiringi terjemahan ing salah sawijining basa sing wis kasebut sadurunge.
  • Peserta ngirim ngirim mikronikel menyang info@nodalcultura.am sadurunge 10 Desember jam 23:59 GMT-3. Email kasebut kudu kalebu ing ngisor iki data: Jeneng lengkap, umur, kutha lan (pilihan) perkenalan pribadi ringkes.
  • Mikronikel kudu dikirim ing file format .doc, .rtf, .txt utawa kalebu teks sing padha ing awak email.
  • Saben panganggit Sampeyan bisa ngirim nganti 3 mikronikel nganggo jeneng sampeyan.
  • Pilihan mikronikel bakal ditindakake dening klompok panulis penting saka pirang-pirang negara Amerika Latin.
  • Rolas mikronik menang bakal diterbitake ing Nodal Cultura, portal penting budaya Amerika Latin ing lingkup internasional, ing wulan Januari 2016.

Lan kaya sing dakkandhakake terus, yen sampeyan melu, muga-muga sukses!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.